Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja dostałam dzisia maila w sprawie suni z koszyczka.
Jako, że mała znalazła już dom, podesłałam Pabi z Opola zdjęcia Laluni.

Posted

Dziei Jaszko - a Lalunia dzisiaj jest sterylizowana i POCHWALĘ SIE - oswaja się pomalutku. Merda ogonkiem jak wchodze do pokoju - bo od piątku ona siedzi w pokoju mi=ojego syna... jako pies nr 8. Dobrze ze są 4 pokoje

Posted

Jaszo co do Pani z Opola, to gdyby potrzebna była wizyta to ja mogę zrobić ;]
W Opolu będe niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo prace straciłam, więc brak pieniazków na bilety - chyba, że ktoś zasponsoruje xD

Posted

[quote name='BoUnTy']Jaszo co do Pani z Opola, to gdyby potrzebna była wizyta to ja mogę zrobić ;]
W Opolu będe niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo prace straciłam, więc brak pieniazków na bilety - chyba, że ktoś zasponsoruje xD[/QUOT
Ok. Świetnie. Zobaczymy, czy się odezwie.

Posted

Ruda sunia z koszyczka wypięła się z szelek przy klatce schodowej na widok dużego psa, wszyscy jej szukają! Wróciła pod klatkę za chwile ale znowu ja coś wystraszyło i zaczęła uciekać!!! Postaram się zwolnic z pracy i pomogę szukać! opiekunowie mieszkają na Mikusińskiego 38 w Katowicach i tam była widziana!! bardzo proszę o pomoc, jeżeli ktoś mieszka w okolicach, numer telefonu do Agnieszki (sunia podchodzi do niej) - 517-597-254

Im więcej osób będzie w rejonie tym szybciej ją odnajdziemy - czy ktoś jest z tych rejonów?????

Posted

Losie! znowu?! :(
Jak pies może się sam "wypiąć z szelek"...? Jeżeli są dobrze dobrane do zwierzęcia nie ma takiej możliwości...

Ściskam kciuki za udaną akcję :(