Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dopiero weszłam na forum i kiedy dowiedziałam się o Kropeczce nie potrafiłam już pracować. Łzy same cisnęły się do oczu. A tu teraz taka wspaniała nowina. Płaczę, ale ze szczęścia.

Posted

[quote name='amikat']KROPKA SIE ZNALAZŁA - SAMA WRÓCIŁA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO NOWEGO PANA!!!!!!!!!!!!!!

Szok!!!!!!!!!!! :o :o :o mądra psinka!!!!! bardzo mądra :D :D :D ale radość :D :D :D

Anetko, a nie lepiej byłoby te kózki jednak wyadoptować?

Posted

__Lara napisał(a):
Szok!!!!!!!!!!! :o :o :o mądra psinka!!!!! bardzo mądra :D :D :D ale radość :D :D :D

Anetko, a nie lepiej byłoby te kózki jednak wyadoptować?

Lara ja też bym się bała oddać capa i to jeszcze takiego co prawdopodobnie nie może kryć.....

Posted

Dzielna Kropcia :multi: - teraz przynajmniej już wie gdzie jej prawdziwy dom :loveu: - będzie trzeba uważać bo to może taka powsinoga ;)

Posted

J@sio - no przecież widziałam filmik jak zasuwała po śniegu - gdyby miała tendencje do ucieczek to byście jej nie spuszczali :oops:

Posted

Wiem ostatnio jak wyrosl to wszyscy to mowia ;p
Daje im sie odczuc szczeniak jeszcze by sie bawil a nikt nie chce;p
Za to Sasza sie zrobila zazdrosna malpica...;p Na glowe wskoczy byleby sie nia interesowac tylko;p

Posted

Blood napisał(a):
Wiem ostatnio jak wyrosl to wszyscy to mowia ;p
Daje im sie odczuc szczeniak jeszcze by sie bawil a nikt nie chce;p
Za to Sasza sie zrobila zazdrosna malpica...;p Na glowe wskoczy byleby sie nia interesowac tylko;p

Sasza nigdy tego nie znała..nie wiedziała jak to jest, kiedy człowiek kocha...więc teraz trudno się dziwić...
Uściski dla futrzaków!!

Posted

No ciesze sie jak mnie widzi to skacze i merda tym ogonkiem swoim ;) a jak cos chce to "wyje" i tak daje znac ze cos jej trzeba ;p Kochana jest ;)