Jasza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No, Kropka - dzielna dziewczynka! Pięknie, bo wyobrażałam sobie co właściciele przeżywają.... Quote
Evelynkaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zuch Kropeczka. A wysoki ten pastuch Anetko? bo capik jest sprytny...:) Quote
amikat Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 To bedzie siatka na 1m elektryczna oczywiście. Quote
carolinascotties Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='amikat']KROPKA SIE ZNALAZŁA - SAMA WRÓCIŁA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO NOWEGO PANA!!!!!!!!!!!!!! uffff..... :) super wiadomosc!!! :) Quote
henikar Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dzisiaj dopiero weszłam na forum i kiedy dowiedziałam się o Kropeczce nie potrafiłam już pracować. Łzy same cisnęły się do oczu. A tu teraz taka wspaniała nowina. Płaczę, ale ze szczęścia. Quote
Evelynkaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 On jest w stanie nawet więcej przeskoczyć ...:/ Kózka nie jest taka żeby się tam wychylać ale łobuz naprawdę potrafi... pogadamy na miejscu :P Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='amikat']KROPKA SIE ZNALAZŁA - SAMA WRÓCIŁA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO NOWEGO PANA!!!!!!!!!!!!!! Szok!!!!!!!!!!! :o :o :o mądra psinka!!!!! bardzo mądra :D :D :D ale radość :D :D :D Anetko, a nie lepiej byłoby te kózki jednak wyadoptować? Quote
Evelynkaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 __Lara napisał(a):Szok!!!!!!!!!!! :o :o :o mądra psinka!!!!! bardzo mądra :D :D :D ale radość :D :D :D Anetko, a nie lepiej byłoby te kózki jednak wyadoptować? Lara ja też bym się bała oddać capa i to jeszcze takiego co prawdopodobnie nie może kryć..... Quote
JOMA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dzielna Kropcia :multi: - teraz przynajmniej już wie gdzie jej prawdziwy dom :loveu: - będzie trzeba uważać bo to może taka powsinoga ;) Quote
__Lara Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wiem wiem :( ale tu było kilka "bezpiecznych" ofert dla tych kózek, tak mi się wydaje (?). Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asia u mnie tez na poczatku szukala jak uciec ale jak zaufala to nawet na spacerek bez smyczy chodzilismy. Pan Heniek,nowy wlasciciel,tak to przezywal,dzisiaj 5.30 juz nie wytrzymal i zadzwonil ze Kropka wrocila. Quote
JOMA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No to sorki Kropeczko za tę "powsinogę " :loveu: - widocznie ten typ po prostu tak ma ;) Quote
AgusiaP Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kamień z serca... Tak się martwiłam o Ciebie Kropeczko. Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Asia naprawde piesek jest super i dobrze trafila Quote
BoUnTy Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kropeczka po prostu poczuła, że tam ma miłośc. Sprytna dziewczyna ;] Quote
JOMA Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 J@sio - no przecież widziałam filmik jak zasuwała po śniegu - gdyby miała tendencje do ucieczek to byście jej nie spuszczali :oops: Quote
Blood Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Super wiesci;D Co do moich malutkich to zdjecia z dzisiejszego spacerku po ogrodzie ;D http://picasaweb.google.com/116201132107560011120/NowyFolder?authkey=Gv1sRgCIXeiciXn-6jwwE# Quote
Agucha Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Ten rudasek wygląda jak collie zmiksowany z jamnikiem :D ;) Fajne psiaczki :) Quote
Blood Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wiem ostatnio jak wyrosl to wszyscy to mowia ;p Daje im sie odczuc szczeniak jeszcze by sie bawil a nikt nie chce;p Za to Sasza sie zrobila zazdrosna malpica...;p Na glowe wskoczy byleby sie nia interesowac tylko;p Quote
soboz4 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Fajnie na tych zdjęciach wygadają, szczęście patrzy im z oczów... Quote
Jasza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Blood napisał(a):Wiem ostatnio jak wyrosl to wszyscy to mowia ;p Daje im sie odczuc szczeniak jeszcze by sie bawil a nikt nie chce;p Za to Sasza sie zrobila zazdrosna malpica...;p Na glowe wskoczy byleby sie nia interesowac tylko;p Sasza nigdy tego nie znała..nie wiedziała jak to jest, kiedy człowiek kocha...więc teraz trudno się dziwić... Uściski dla futrzaków!! Quote
Blood Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 No ciesze sie jak mnie widzi to skacze i merda tym ogonkiem swoim ;) a jak cos chce to "wyje" i tak daje znac ze cos jej trzeba ;p Kochana jest ;) Quote
gość123456 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Blood i wyobraź sobie, że ona Cię nie widzi... Quote
Blood Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Mysle ze to ze czuje jej wystarcza ;) Nawet nie wiecie jak sie cieszylam jak pierwszy raz zaczela merdac ogonkiem;) Quote
Recommended Posts