Glutofia Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Jarku wiem ze nie masz zcasu ale rzeczywiście prosimy o krótką charakterystykę. Mam ten sam problem z udzielaniem informacji ludziom którzy dzwonią. Bounty Klaudia nie weźmie muszkieterów na tymczas musimy znaleźć inny DT Quote
soboz4 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja ze swojej strony postaram się wydrukować jeszcze parę ogłoszeń (zmienionych) o muszkieterkach i powiesić na klatkach schodowych, poprzednie zdjęłam, zresztą były z numerem telefonu do Kariny. Wciąż wiszą ogłoszenia o 3 suniach poszukujących domu z telefonem do Kuby i moim, dlatego proszę o informację, gdy któraś zdobędzie dom stały, jak również ogłoszenia Łatka o tymczas lub stały dom. Teraz taka piękna pogoda, mam nadzieję, że humor lepszy u ludzi i trochę serca dla bezdomnych psów znajdą, choć z drugiej strony niesprzątane trawniki robią swoje i ludziska przychodzą ze skargami na psy, ale to odrębny temat... Quote
Blood Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 http://picasaweb.google.com/116201132107560011120/Documents?authkey=Gv1sRgCPjot_aejOKkQw# Zdjecia nowe ale musze zrobic jakies w swietle dziennym... Dziewczynki sa wykapane Perelka wyraznie polubila kapanie(merdala ogonkiem) czego nie mozna powiedziec o Mi ;) Perełka radzi sobie coraz lepiej dzis wylegiwala sie na pleckach zeby ja glaskac po brzuszku;D Jednak zdecydownie ( przynajmniej narazie) nie toleruja innych psow.... Quote
amikat Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 ALARM!!! Uciekła Kropka - pojechała do nowego domku - Zabrze Mikulczyce ul. Gogola 1. Dom fajny, sprawdzony , troskliwi i ciepli ludzie. Pan wchodząc do domu nie zdążył jej złapać...... śmignęła mu miedzy nogami....... Nie wiadomo gdzie jest..... Jest świeżo po sterylizacji (w czwartek). Jestem przerażona! Nie wiem co robić. Kto jest z Zabrza i może pomóc? Pomóc w plakatowaniu, pomóc przez powiadomienie znajomych? Quote
Blood Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Niestety nie mam jak pomoc ale mam nadzieje ze sie znajdzie!! Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='amikat']ALARM!!! Uciekła Kropka - pojechała do nowego domku - Zabrze Mikulczyce ul. Gogola 1. Dom fajny, sprawdzony , troskliwi i ciepli ludzie. Pan wchodząc do domu nie zdążył jej złapać...... śmignęła mu miedzy nogami....... Nie wiadomo gdzie jest..... Jest świeżo po sterylizacji (w czwartek). Jestem przerażona! Nie wiem co robić. Kto jest z Zabrza i może pomóc? Pomóc w plakatowaniu, pomóc przez powiadomienie znajomych? koniecznie dajcie znac o uciekinierce tutaj- [SIZE=2] http://forum.gazeta.pl/forum/f,120,Zabrze.html http://i-slask.pl/index.php?redir=1 [SIZE=4]dajcie tez wiadomosci w profilach miasta Zabrze, miłośników Zabrza itp itd - na naszej klasie - to bardzo wazne!!!! Quote
Agucha Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Boziuniu! Jeszcze tego brakowało :( Kropeczka pewnie się znajdzie, jest bardzo charakterystycznym psem i ludzie zwrócą na nią uwagę... tylko ten jej brzuch... Czy miała już ściągnięte szwy? Pewnie nie, bo to dopiero 5 dzień... szlag by to! Ps. Mam pytanko - czy ta sunia nie ma przypadkiem zmian skórnych na nosie wskazujących na nużeńca bądź grzybicę? Może to tylko tak na zdjęciu wyszło, ale na każdym z jej galerii to zauwazyłam... Quote
amikat Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 zeskrobiny wzieli w klinice - były jałowe,..... to wygląda jak pogryzienie stare Quote
Blood Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No wyglada na cos starego.... Jeszcze mokrutka byla....;p Pieszczoch jeden;D Quote
kuba123 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Blood cuda czynisz jak ci się uda to zdejmij im te plasterki Bounty z muszkieterów dom ma ARAMIS w Maciejkowicach siedzą Tosia i Porta krótkie opisy wiedźmowych psiaków później, spróbuję je jakoś sklecić jutro na Maciejkowice przyjeżdżają kozunie POMOC W NATURZE MILE WIDZIANA Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kuba123 napisał(a):Blood cuda czynisz jak ci się uda to zdejmij im te plasterki Bounty z muszkieterów dom ma ARAMIS w Maciejkowicach siedzą Tosia i Porta krótkie opisy wiedźmowych psiaków później, spróbuję je jakoś sklecić jutro na Maciejkowice przyjeżdżają kozunie POMOC W NATURZE MILE WIDZIANA Kozy???? a one nie miały ds zapewnionego? tu kilka propozycji padało, kurcze, z tego co pamiętam... No masz Ci los, jeszcze tego brakowało, Kropka uciekła... to taka ładna psinka, żeby jej ktoś sobie nie "wziął"... Quote
klaudiaaa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 __Lara napisał(a):Kozy???? a one nie miały ds zapewnionego? tu kilka propozycji padało, kurcze, z tego co pamiętam... No masz Ci los, jeszcze tego brakowało, Kropka uciekła... to taka ładna psinka, żeby jej ktoś sobie nie "wziął"... ona do opcej osoby nie podejdzie.. będzie uciekać... Quote
kuba123 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 jedna kózka zostaje w dt na stałe jedna jedzie do Rudy a jedna kózka i koziołek zostają na Maciejkowicach Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kuba123 napisał(a):jedna kózka zostaje w dt na stałe jedna jedzie do Rudy a jedna kózka i koziołek zostają na Maciejkowicach Rozumiem.... zrobię im osobną aukcję allegro, może akurat ktoś będzie chciał je przygarnąć? Chociaż kurcze, strach trochę, żeby na mięso ich nie wzięli.... :( Quote
kuba123 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Blood tak te plasterki Lara ale my ( przynajmniej na razie ) doszliśmy do wniosku,że zostaną na Maciejach tam im będzie dobrze jeśli będziemy widzieć,że nie dajemy rady to wtedy poszukamy im domu Quote
kuba123 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wiem wiem miałam do czynienia z kozami to bardzo fajne zwierzęta 1 Quote
Blood Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 no perelka ma sciagniety plasterek Mi sciagne jutro ;D Quote
AgusiaP Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 [quote name='amikat']ALARM!!! Uciekła Kropka - pojechała do nowego domku - Zabrze Mikulczyce ul. Gogola 1. Dom fajny, sprawdzony , troskliwi i ciepli ludzie. Pan wchodząc do domu nie zdążył jej złapać...... śmignęła mu miedzy nogami....... Nie wiadomo gdzie jest..... Jest świeżo po sterylizacji (w czwartek). Jestem przerażona! Nie wiem co robić. Kto jest z Zabrza i może pomóc? Pomóc w plakatowaniu, pomóc przez powiadomienie znajomych? Biedna Kropeczka mam nadzieje, że się znajdzie:-(:-( Co ona musi teraz przeżywać..:-( Quote
__Lara Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 kuba123 napisał(a):Blood tak te plasterki Lara ale my ( przynajmniej na razie ) doszliśmy do wniosku,że zostaną na Maciejach tam im będzie dobrze jeśli będziemy widzieć,że nie dajemy rady to wtedy poszukamy im domu Aaaa, no chyba, że tak ;) Quote
Jasza Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kiedy kropka uciekła???? Niech właściciele porozwieszają może ogłoszenia ze zdjęciem! Biedactwo, musi być przerażona! Quote
amikat Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 KROPKA SIE ZNALAZŁA - SAMA WRÓCIŁA DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DO NOWEGO PANA!!!!!!!!!!!!!! Co do kóz - podpisałam umowę dzierżawy łąki dla kóz. Potrzebny będzie pastuch elektryczny. Jak sprawdziłam to koszt około 1000 zł. chowlewcia. Na razie posiedzą w zagrodzie... W ARN ie poprosiłam i o spradzenie procedury porzebnej do ich rejestracji. Nie maja ani kolczyków ani numerów nic... 1 Quote
Recommended Posts