Blood Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Slepka jest teraz "Sasza" reaguje;D a male jeszcze nie dzis zrobie jakies zdjecia jeszcze;d Quote
JOMA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 UWAGA! FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT ZMIENIŁA ADRES SIEDZIBY Poprzedni adres: 41-303 Dąbrowa Górnicza, ul. Kasprzaka 62/21 Nowy adres: Fundacja S.O.S. dla Zwierząt 41-508 Chorzów – Maciejkowice Ul. Antoniów 1 Jest to nadal ta sama Fundacja! [FONT=Times New Roman]nr KRS i nr konta bankowego pozostał oczywiście ten sam[/FONT] Quote
soboz4 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 zdjęcia Aramisa, obecnie RINO http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/AramisWDomuObecnieRino?feat=directlink Quote
Blood Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pieknie ;D Ja zdjecia dam jutro... Sasza Zakolegowala sie z moim pieskiem i caly dzien spedzila na podwórku po wyczesaniu -calkiem inaczej wyglada ;) A suczki teraz siedza ze mna w pokoju i spia ;) Zdjelam im kaftaniki bo gdy wyszlam z pokoju postanowily wejsc na fotel i sie zaplataly w nie -i nawet sie cieszyly gdy je zdjelam ;D "oskubaly" z pior moja maske wenecka;p Jutro zabiore je na podworko zobaczymy na ile sie to uda;D Quote
amikat Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Cudo. Ale pięknie!!! Sasza to nasza slepotka? Trzymaj sie BLOOD - ale ale fajnie.... Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tak spodobalo jej sie imie;D Dzis dziewczynki-do kudlatej mowie Perelka ;) a do 2 mowie Mi bo ma pyszczek jak Mała Mi z Muminkow ;)- sa bardziej otwarte nie trzesa sie gdy je glaskam a Perelka nawet jest zazdrosna i woli zebym gaskala tylko ja;D Mysle ze jutro dadza sie juz wykapac jedza sucha karme ale wola puszke lub cos gotowanego;) Quote
ANETTTA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 JOMA Z TYMI ZMIANAMI ZROB SOBIE BANEREK WTEdy więcej osoób wejdzie i zapamieta !!!1 zeby dobrze kojarzyc ze to ta sama Fundacja Quote
ANETTTA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 JOMA Z TYMI ZMIANAMI ZROB SOBIE BANEREK WTEdy więcej osoób wejdzie i zapamieta !!!1 zeby dobrze kojarzyc ze to ta sama Fundacja Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 http://picasaweb.google.com/116201132107560011120/OstatnioZaktualizowane?authkey=Gv1sRgCI3LkdDku53LJA# Quote
Jasza Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ale cudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blood - uściskaj dziewczynki od nas wszystkich! Świetnie, że Sasza się dogadała z Twoim psem! No i w ogóle, jak fajnie się czyta takie wiadomości! I ogląda takie zdjęcia! Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Codziennie spacerek narazie tylko z Sasza chodze no i moim;D Coraz lepiej jej wychodzi przychodzi na wolanie jest bardzo grzeczna;D Dziewczynki dzis wyszly z pokoiku i pozwiedzaly dom ;) Quote
klaudiaaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kropka już w domku!! :D Pan wspaniały.. Pinio od 3 dni nie miał ataku i powoli staje na łapce! Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 kuba123 napisał(a):spokojnie dziewczyny kroi się coś dla jednej z nich Ps. Wiadomo cos?? Brawo!!!!Oby tak dalej!!! Z ostatniej chwili:cool3: Pereleczka gdy weszlam do pokoju i ja poglaskalam zaczela machac ogonkiem;D:multi::multi::multi::multi: Oby tak dalej;) Quote
BoUnTy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To ja zrobie podsumowanie, żeby nikomu nie umknęło W DS: PICO - laskowaty psiak Pinczerkowaty szczeniak Jaś i Małgosia [obecnie Dejzi] - małe szczeniaki Sunia z koszyczka - mama Małgosi i Jasia Ślepka [zwana wcześniej 'mamuśką'] Cooki i Jumper - 2 szczeniaki puchate Partos - 1 z 3 muszkieterów Kropka ----------------------- RAZEM 10 adopcji psów czarownicy w ciągu 2 tygodni Za TM: Alex - mały czarny szczeniak W DT: Mi - mała czarna niekudłata [u Blood] Perełka - kudłata czarna [u Blood] Pinokio [u klaudiaa] Czekają na DT/DS: Lalunia - sunia pinczerkowata Saba - suka z guzem Łaciatek Atoska i Aramiska Cieszy mnie, że nie nadążam z aktualizacją wątku fundacyjnego ;> Klaudiaaa a weźmiecie coś za Kropcię na DT? Quote
__Lara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bounty, Atoska i Aramiska nie są już u Kariny, tylko na Maciejach. Quote
BoUnTy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzięki, nie wiedziałam - urlop robi swoje. Starałam się być na bierząco, ale nie wyszło... xD [SIZE="5"]PROSZĘ DOMY TYMCZASOWE O SCHARAKTERYZOWANIU W PARU ZDANIACH SWOICH PODOPIECZNYCH NA TYLE NA ILE TO MOŻLIWE! JEST TO POTRZEBNE DO OGŁOSZEŃ. KUBA, AMIKAT, GLUCIU MOGŁABY KTÓRAŚ Z WAS TO ZROBIĆ W PRZYPADKU PSÓW PRZEBYWAJĄCYCH NA MACIEJACH? Mam później problem z wystawianiem psów do oferty. Blood na PW proszę numer telefonu do Ciebie, gdyby ktoś się kontaktował w sprawie adopcji, żebym mogła odesłać po informacje, bo będziesz o sukach wiedzieć najwięcej. My adopcją się zajmiemy, chodzi o informacje dla potencjalnych zainteresowanych. Dlaczego siostry trafiły na Macieje? Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Oby dalej szlo tak dobrze ;D Ps Ślepka to teraz Sasza;p (sprostowanie;p) Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To tak jak narazie (bo z kazda godzina lepiej) Perelka - Ma wielki apetyt je z reki nie boi sie dotyku - polubila glaskanie - jest kontaktowa -nawet gdy wejdie ktos inny niz ja nie boi sie Ale!! -gdy wszedl moj piesek obie sie na niego postawily.... Mi- toleruje narazie tylko mnie ale je dopiero gdy troche sie odsune -bywaja wyjatki na widok obcych zaczyna sie trzasc Tyle narazie dzis tyko po pokojach pospacerowala ale to jak mnie nie bylo Sikaja w jedno miejsce wyznaczone od pocztku . Wiecej postaram sie napisac jutro ... + kilka zdjec;) Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To tak jak narazie (bo z kazda godzina lepiej) Perelka - Ma wielki apetyt je z reki nie boi sie dotyku - polubila glaskanie - jest kontaktowa -nawet gdy wejdzie ktos inny niz ja nie boi sie Ale!! -gdy wszedl moj piesek obie sie na niego postawily.... Mi- toleruje narazie tylko mnie ale je dopiero gdy troche sie odsune -bywaja wyjatki na widok obcych zaczyna sie trzasc Tyle narazie dzis tyko po pokojach pospacerowala ale to jak mnie nie bylo Sikaja w jedno miejsce wyznaczone od pocztku . Wiecej postaram sie napisac jutro ... + kilka zdjec;) Quote
__Lara Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Bounty, dobrze, że krzyczysz o opisy, ja potrzebuje lepszych do allegro. Lepsze zdjęcia też by się przydały!!! Bounty, zawiła sprawa.... powiedzmy, że Karina okazała się niesłowna... Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Ja jutro zrobie dziewczynom zdjecia osobno bedzie wygodniej ;) Quote
BoUnTy Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Publikacjo widze, że Ty masz jakies lepsze zdjecia [wnioskuje po filmiku] może moglabys przesłac mnie na maila bountka@gmail.com - będe wdzięczna. Ja wyśle Larze, żeby już Ci głowy nie zawracać. Dzięki Blood ;* Laro_ tak tez myslałam... Chciałam wziac Lalunie na Dt, ale niestety w sytuacji kiedy musze miec wolny Dt na ew psów Pana B odpada, przykro mi :( Opisy, opisy i jeszcze raz opisy - to jedyna szansa na domki! Quote
Blood Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nie ma sprawy;* Bedzie z nimi dobrze czasu potrzebuja -Kiedy do nich mowie to patrza jakby rozumialy ... Ach ... zaraz sa spkojne... serce sie kraje ze musialy przejsc cos takiego;/ Quote
Recommended Posts