Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda liskowata jest od soboty w domu stałym, dziś rozmawiałam z opiekunami i podchodzi już do ręki do głaskania, je ładnie, choć preferuje rosół z makaronem i mięsem, suchą karmę nie bardzo chce jeść, ładnie załatwia się na dworze, chodzi w szeleczkach na spacery. Rozumie słowo spacer bo od razu jest przy drzwiach. Dostała imię Misia, mieszka w tej samej klatce co adoptowana sunia ze schroniska, więc wizyty poadopcyjne blisko siebie.
Na widok obcych jeszcze jest przerażona.

Posted

Byłem z synem na spacerze z Kropką i Korsą, odpiąłem Kropkę ze smyczy i tak to wyglądało.........

Biegała jak szalona, przychodziła gdy ją wołałem.............

LUDZIE TA RADOŚĆ W OCZKACH.........................

A wróciła brudna, czarna jak ziemia, mam filmik jak się uda(tzn będę umiał podlinkować, to wstawię).....

Posted

Czy wiadomo jakie psy potrzebują jeszcze domu? Wiem, że Ślepka i ta duża z klatki, która miała wyciętego guza, matka muszkieterów i Łatek (piesek malutki), ale z tych małych, bo to je mam na ogłoszeniu, czyli Lalunia (podpalana), kudłata (czarna, malutka przerażona) i gładka (czarna również przerażona) i Łatek (piesek w łatki), które jeszcze potrzebuje domu?