emilia2280 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziéki Publikacja- wiedzialam ze to oni. Wielkie dziéki. Swietny masz gust muzyczny ;p Quote
Blood Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jak dla mnie powinna byc oficjalna policja dla zwierzat jak za granica..... Bloby latwiej o pomoc w takich sytuacjach;/ Quote
gość123456 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mamy już taką jedną, a nawet dwie, tfuuu ;/ Quote
Blood Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Powiedzmy sobie szczerze nawet nie przypomina to w mozliwosciach i w dzialaniu tamtej policji... Ale powiem ze nie slyszalam...nie mialam kontaktu.. No i różni sie mentalnosc ludzka;/ Quote
gość123456 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Na szczęście podczas tej interwencji służby działały wzorowo, co bardzo nam pomogło... Mentalność ludzi krzywdzących zwierzęta jest na całym świecie taka sama... Quote
kuba123 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 czekaj, czekaj jak to było... PUBLIKACJA[SIZE="5"]REWELACJA Quote
gość123456 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A wybaczysz brak marsza pogrzebowego? Quote
kuba123 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 WYBACZĘ choć gdybyś wrzuciła do filmu cudowne zmartwychwstanie to chyba bym nie wybaczyła, bo potem Ameno musiałoby być Quote
Asior Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Blood a tak z ciekawości, jak trafiłaś tu na wątek??? Quote
gość123456 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mogę zrobić wersję z Ameno specjalnie dla Ciebie ; ] Quote
raffi28 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 witam wszystkich ogladalam filmik super wpada w serce szacunek dla wszystkich którzy tam byli pozdrawiam Quote
kuba123 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 nie , tak jest świetnie do Ameno to wiedźma byłaby potrzebna, zwłaszcza jak leżała krzyżem w tej bramie Quote
Blood Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jak trafilam no postanowilam zaadoptowac jakiegos psa najlepiej nie szczeniaczka bo te maja wieksze szanse na dom i dostalam linka na 2 pieski z tej strony wiec postanowilam zarejestrowac sie na forum -dawno nie mialam z wolontariatem nic wspolnego i przegladajac watki trafilam na ten poruszyl mnie tak ze postanowilam pomoc w miare mozliwosci ... Wczesniej mialam dobermany kundelki wiec mam doswiadczenie miejsce wiec czemu nie pomoc...... Quote
kuba123 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Blood witamy w kręgu ''nawiedzonych'' Quote
Blood Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ;) Mam nadzieje ze bede mogla pomoc wielu zwierzątkom ;) Quote
dineh Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witam! Jestem studentką mieszkają niedaleko dlatego też mogła bym coś pomóc ... oczywiście jeśli ta pomoc jest potrzebna zgłaszam się i jestem bardzo chętna pozdrawiam Quote
Jasza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj, jak tłoczno na wątku! Tak trzymać! Dineh, Blood - witamy! Quote
soboz4 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Portosia została nazwana Perełką, jej stan na razie nie uległ zmianie, w nocy 2 godziny spała przytulona do Kariny w łóżku, ale potem poszła w kącik, pod klatkę papugi i nie chce stamtąd wyjść. Nadal nie chce pić ani jeść, podobno zamoczyła języczek w herbacie Karinki w kubeczku, ale po przelaniu do miseczki już nie chciała, więc napiła się tylko to co z kubeczka, tzn. bardzo niewiele. Za chwilę mają jechać na kroplówkę, znajomy policjant zmienił sobie dyżury w tym tygodniu i zobowiązał się jeździć z Perełka do weterynarza. Wczoraj rozmawiałam z wet. na temat sczepień i stwierdził, że psy powyżej 6 miesiąca życia najlepiej zaszczepić 3 dni po odrobaczeniu, Tosia i Aramis dziś jadą na szczepienie. Próbowałam szukać coś na temat zapalenia płuc u psów ale wiele się nie dowiedziałam, najważniejsze że nie jest tak zaraźliwe jak nosówka, czy inne z chorób, które zdiagnozował pierwszy wet. Jedynie wirusowe zapalenie oskrzeli ma dużą zaraźliwość, tu mam nadzieję, że to będzie bakteryjne, choć pewności nie mam, bo Karina nic nie mówiła jakiego typu jest to zapalenie. Dostałam też numer telefonu dziewczyny, która oferuje pomoc w dowiezieniu piesków do wet. gdyby ktoś jeszcze miał z tym problemy to proszę o kontakt. Quote
amikat Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Karinko - a czemu Ty nie piszesz? Masz przecież wiadomości z pierwszej ręki..... apalenia psów mają różne pochodzenie. Chyba jednoznacznie nie można powiedzieć skąd się wzięło u malej.... Nie wymądrzam sie zreszta bo nie jestem wetem - zostawiam to lekarzom Quote
soboz4 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Tez nie wiem dlaczego Karina sama nie chce pisać, ale zobowiązałam się za nią dokonywać wpisów, więc przekazuje, to co mi mówi Quote
Jasza Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czyli jeszcze nie wiadomo dokładnie co jest z małą? Wykluczono nosówkę? Mam nadzieję, że to "tylko" infekcja i że pod troskliwą opieką Portosia szybko dojdzie do siebie. Quote
amikat Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Dzisiaj Suczka czyli piesek mały kudłatym, najbardziej przestraszony jedzie do domku!!!!! miał mieć na imię SISI ale w końcu stanęło na PIKO-lo! Wczoraj był kastrowany a dzisiaj FIUUUUUUUUUUUu do domku!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts