Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Potrzebny jest w takim razie dyspozycyjny tymczas dla tej trójki najlepiej bez psów....... A inne szczeniaki zdrowe? Nikt nic nie melduje......

Zaraz zapytam o samochód. Ja jestem w pracy .....;(((

Posted

Najlepiej żeby się chorą dziewczynę udało w lecznicy przetrzymać, wtedy będzie odseparowana od reszty i porządnie leczona.
W razie czego oferuję pomoc finansową hotelowania.

Posted

Myślę, że jak stan Portosi się poprawi to nie ma problemu żeby pozostały u Kariny, najgorsze tylko te dni kiedy rano musi dostać kroplówkę i nie potrafi chodzić, jest za słaba.

Posted

No szczerze nie wiem gdzie szukac a byl juz wieczor i dzis wlasnie zasiadam do daleszego czytania tego watku niestety nie mam mozliwosci typowo finansowej pomocy ale mam czas i checi by pomoc;D

Posted

Przeczytałam wiekszosc postow jestem w stanie zaoferowac dom tymczasowy i stały dla 2 pieskow najlepiej malych mam w Chorzowie niedaleko parku dom z ogrodem 1200m wiec jesli jest potrzebna taka pomoc to chetnie sie udziele .
Dysponuje tez czasem- nie pracuje.

Posted

Super!
Za chwile filmik, w którym na samym końcu są psy przebywające na Maciejkowicach. W szczególności "polecam" dwie zalęknione suczki, które trzymają się razem i nie dają się jeszcze pogłaskać...

Posted

Blood napisał(a):
Przeczytałam wiekszosc postow jestem w stanie zaoferowac dom tymczasowy i stały dla 2 pieskow najlepiej malych mam w Chorzowie niedaleko parku dom z ogrodem 1200m wiec jesli jest potrzebna taka pomoc to chetnie sie udziele .
Dysponuje tez czasem- nie pracuje.

Świetnie Blood, dziękujemy. na stronie 79 i 81 jest parę zdjęć psiaków które są ogłaszane. Albo wejdz sobie na stronę fundacji sos np z podpisu Joma i tam też są wszystkie psiaki.

Posted

Myslalam nad pieskami takimi jak Kropka Kudlata nachetniej takimi ktore nie maja nawet DT od zawsze pomagam zwierzętom aktualnie mam tylko jedna kotke +dokarmiane i 1 malego pieska a ta akcja bardzo mnie poruszyla nie rozumiem tych ludzi;/