Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Glutofia napisał(a):
Kochana z niebieskiego koszyczka była taka mała ruda :) to jest inna sunia. hihihii

Wiem, wiem, ja robiłam suni z niebieskiego koszyczka ogłoszenia i teraz je poprawiłam na Lalunię, tylko chyba coś pochrzaniłam...
Muszę popatrzeć...już się gubię....

Edit: już poprawiłam !

Posted

Dzisiaj pojawił się wreszcie Marcin od wróżki (ten co dostarczył mi muszkieterkę Tosie). Już doszedł do siebie po ostatniej balandze i zgłosił gotowość dostarczenia następnego z pozostawionych tam psiaczków (zbliża się sobota i znowu sprzydałoby się trochę grosza". Niestety wyjeżdżam na dwa dni i kazałam mu się odezwać zaraz po niedzieli.

Posted

Dziś kolejna wizyta weterynarza u kózek. Moja bidulka i capik dostali jeszcze po zastrzyku.....ale już jest poprawa stwierdził weterynarz.
I tak Koziołek Matołek jedzie w poniedziałek do nowego domku do Rudy Śląskiej. Capik i Uszatka brązowa jadą do Maciejkowic do Fundacji SOS, mają już przygotowane miejsce (tylko taka mała uwaga oboje też nie przepadają za sobą:shake:). A bidulka zostaje u mnie, taka decyzja z dziś :)Mała nie umie odnaleźć się w stadzie i jest cały czas atakowana, dlatego już została oddzielona. Pokazałabym Wam zdjęcie jak wcina buraki ale nie umiem znaleźć kabla do telefonu. Nie wiem tylko co zrobimy z dzieciątkiem jak przyjdzie na świat, czy zostanie czy może komuś oddamy, zobaczymy co zrobi Anetka z dzieciątkiem :D

Posted

Ja melduje, że Jaś i Małgosia w nowych domkach ;>
Tak się ładnie zlożyło, że nowa Pani Małgosi to koleżanka z pracy nowego domu naszej fundacyjnej Mantry.
A zaś niesprawdzany wizytą przedadopcyjną super domek z Oss [nie było komu sprawdzić] to sąsiedzi z za płotu mojego znajomego ]:-> Czyli nic się nie ukryje <hahaha>
Oba domki świetne.
Jasiu od razu pojechał z Państwem na wizytę do weterynara - profilaktycznie... i będzie miec podłoge podgrzewaną, oraz 3 letnią owczarkę do towarzystwa ;]
Niech im się wiedzie jak najlepiej, bo zasługują na to [mimo zjedzenia mi tapety, stołu, koszyczka od wikuwiku oraz mojej ładowarki do telefonu oraz notorycznego wykładania pokoju srajtaśmą].

Cięzko było mi oddac Małgosie. Jakoś tak dawno nie przywiązałam się tak do szczyla, żegnałam się godzine i pozegnac się nie umiałam ;D

W każdym razie dla nich to już raczej HAPPY END.

Posted

dziewczyny.. najlepiej w pierwszym poscie wklejać miniaturkę psa i podpis czy znalazł domek czy nie.... Inaczej pogubicie się w tych imionach... nie każdy wie jak dany pies został nazwany....