Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

publikacja napisał(a):
Przecież to fakt - musieli zmienić kilka faktów, ale jako jedyni podali nasz numer konta i jako jedyni napisali na ogólnopolskich stronach, nie w dodatku miejskim, czy regionalnych informacjach.

Otóż to też zwróciłam na to uwagę....że podali konto. Mam nadzieję że resztę psiaków też się uda złapać :)

Posted

podedzie po niego mój mąż - przypomnij mi prosze adres na priva!!! on o 19:00 robi wizytę przedadopcyjną na Gliwickiej 1 to podjedzie i po transporter. Dzięki!!!

Posted

Mamy do zrobienia jako pilne - 6 starylek, 2 kastracje. Operacja SABY jest jutro. Prosze o potwierdzenie czy mam brać fakturę na inną fundację?

PINOKIO - do doktora Gierka idzie w poniedziałek. Koszt zabiegu to według wstęnych szacunków 300 zł. Trzeba amputować tą nogę niestety...

Posted

Cała - żeby się kikutkiem nie podpierał. Macie inne pomysły?

Moze rehabilitacja.... tylko te stare złamania.... Nie mamy na razie na operacje co tu mówić o rehabilitacji....

Posted

amikat napisał(a):
Mamy do zrobienia jako pilne - 6 starylek, 2 kastracje. Operacja SABY jest jutro. Prosze o potwierdzenie czy mam brać fakturę na inną fundację?

Tak, oczywiście. Tak jak zadeklarowałam, pokryjemy koszty 2 najpilniejszych sterylizacji lub 1 sterylizacji i koszt leczenia 1 psa. Na pokrycie przelewów z naszego konta potrzebuję faktur wystawionych na nasze Stowarzyszenie.

Posted

Widzę, że ogłoszenia już poszły, z kasą na razie krucho ale jak będą potrzebne wizyty przed adopcyjne i po adopcyjnych w Krakowie to z przyjemnością mogę pomóc.

Posted

Już pisałam do Anety ale tu też napisze. Dzwoniła do mnie Pani w sprawie szczylka, czy Małgosia jest jeszcze do adopcji czy już ma swój domek?? Są też zainteresowani Alexem, domek do sprawdzenia byłby w Dąbrowie Górniczej, tyle że ma to być prezent (przemyślany prezent) dla teściów którzy zawsze już mieli psa, ale rok temu im zmarł. A adopcja byłaby przeprowadzona przez "synową"....co wy na to? Kobieta się wydawała bardzo miła.

Posted

publikacja napisał(a):
Przecież jest bezpieczny - nie nadwyręża już łapki na tym gnoju... Można poczekać i próbować rehabilitować. _Mona rehabilituje Biankę, może ona coś nam podpowie?

Jeżeli chodzi o samą rehabilitację można skontaktować się z zakładem rehabilitacji dla zwierząt , ale po wizycie u weta , o ile nie dojdzie do amputacji....

Posted

Glutofia napisał(a):
Aneta zabraniam ci kochac Pinokia rozumiesz? ZABRANIAM! Jeszcze jakiegoś tymczasowicza obdarzysz uczuciem i u ciebie trzeba będzie interwencje robić :)

spokojnie Gluciu- jak trza to trza
zrobi się i u Anety