IKA 6 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Doczytałam do końca i nie bardzo wiem co zrobicie z kotami. Proponuje DT dla obu kotów, leczenie i późniejsza adopcję, ale Kuba mówi że jada do Cichej Doliny. Prosze zdecydujcie sie na cos. Te kocury potrzebuja teraz spokoju. Moi veci sa w pogotowiu. Quote
Baski_Kropka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ja rónież mam konto na allegro, mogę pozakładać jakimś psiakom jeśli jest potrzeba?? Quote
BoUnTy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 DO mie trafiły już te 2 szczylki... Powiem tak, zwstępnych obserwacji - ONE SĄ WSPANIAŁE! Piękne, widac, że bystre, ale przerażone... Tak grzeczych i ciuchutkich szczeniaków to już dawno nie miałam... Srają robakami jak cholera... Jedzą jak piranie... Quote
ANETTTA Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 coz tym psem z nowotworem z klatki metr na metr (ponoc tam siedział od małego skandal .. Quote
anna_maria Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Mogę wziasc jednego kota . Do kogo sie zgłosic ? Ale tylko DT . Nie chce pieniazkow . Moze zostac miesiac . Jezeli moge pomoc , napisz . Quote
aka_nina Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 taaa, poczytałam w necie jak jakaś baba broni wróżkę i pisze, że zwierzęta tam mają się dobrze i żeby głupot nie wypisywać. Quote
gość123456 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 aka_nina, nawet o niej nie przypominaj... Saba z klatki ma gruczolaka, na szczęście jest to niegroźne, wyleczymy ją. Póki co nie było kłopotów z jej agresją, cieszy się ze spacerów jak żaden inny psiak. Quote
Glutofia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 IKA 6 napisał(a):Doczytałam do końca i nie bardzo wiem co zrobicie z kotami. Proponuje DT dla obu kotów, leczenie i późniejsza adopcję, ale Kuba mówi że jada do Cichej Doliny. Prosze zdecydujcie sie na cos. Te kocury potrzebuja teraz spokoju. Moi veci sa w pogotowiu. Czy mogę prosić o numer telefonu na priv jeszcze dzisiejsza wyborcza: http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7556933,Bedzin__Szczeniaki_mieszkaly_ze_szczurami.html Quote
BoUnTy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Eeeee.... mój tata czyta dogomanie ;| Się przeraziłam... brat koczuje w pokojgdzie są szczyle i nagle wchodzi tata i tylko do mnie "Gdzie są szczyle?" "eeee.... jakie szczyle? <udaje głupa> " "2 szczeniaki, mam ich sam szukać?" "Zwolnij człowieku, o czym ty do mnie mówić?" Sajgon odwleczony na inny termin ]:-> Jak się ciesze, że one takie cichutkie siedzą pod krzeselkiem i śpią ;> Spoko maroko to już przerabiałam wielokrotnie, takze bez obaw ;] Quote
aka_nina Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 BoUnTy napisał(a):Eeeee.... mój tata czyta dogomanie ;| Się przeraziłam... brat koczuje w pokojgdzie są szczyle i nagle wchodzi tata i tylko do mnie "Gdzie są szczyle?" "eeee.... jakie szczyle? <udaje głupa> " "2 szczeniaki, mam ich sam szukać?" "Zwolnij człowieku, o czym ty do mnie mówić?" Sajgon odwleczony na inny termin ]:-> Jak się ciesze, że one takie cichutkie siedzą pod krzeselkiem i śpią ;> Spoko maroko to już przerabiałam wielokrotnie, takze bez obaw ;] Masz odwagę. Mnie by starzy wyrzucili z domu za coś takiego, razem z żółwiem i jego terrarium. Quote
Glutofia Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 BoUnTy napisał(a):Eeeee.... mój tata czyta dogomanie ;| Się przeraziłam... brat koczuje w pokojgdzie są szczyle i nagle wchodzi tata i tylko do mnie "Gdzie są szczyle?" "eeee.... jakie szczyle? <udaje głupa> " "2 szczeniaki, mam ich sam szukać?" "Zwolnij człowieku, o czym ty do mnie mówić?" Sajgon odwleczony na inny termin ]:-> Jak się ciesze, że one takie cichutkie siedzą pod krzeselkiem i śpią ;> Spoko maroko to już przerabiałam wielokrotnie, takze bez obaw ;] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Madallena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Piękna akcja. Gratuluje :) Prosze o zalozenie watku MIKROPSIAKOW i biezace info o nich. Pomozemy w szukaniu im domow :) ps. potrzebuje wagę mikropsiaków - to działa najbardziej :) Quote
ANETTTA Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 publikacja napisał(a):aka_nina, nawet o niej nie przypominaj... Saba z klatki ma gruczolaka, na szczęście jest to niegroźne, wyleczymy ją. Póki co nie było kłopotów z jej agresją, cieszy się ze spacerów jak żaden inny psiak. siedzac od małego w tej klacie to nei ma sie co dziwic !!! Quote
Vannes Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Zatkało mnie... Jeśli chodzi o pieniądze. Ja znam osoby, które mogłyby się trochę dołożyć, a podejrzewam, że każdy grosz się liczy.. Quote
kaja555 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 a ten piesek biało-czarny został odłowiony czy uciekł? Quote
chalimala Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 moi drodzy...nie jestem w stanie w chwili obecnej Wam pomóc, ale w marcu coś pieniążków mogę dorzucić! jesteście boscy!!!!duży uklon w Waszą stronę za tak sprawnie przeprowadzoną akcję!!!!dzięki Wam te pieski mają szansę na nowe życie :) Quote
BoUnTy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zrobiłam moim 2 szczylkom allegro, myślicie, że takie może być? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=923543288 Oczywiscie wyróżnione ;] Quote
Reno2001 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 kaja555 napisał(a):a ten piesek biało-czarny został odłowiony czy uciekł? Ja też nieśmiało podpytam o tego merlaczka. Quote
JOMA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 BoUnTu - śliczne allegro :loveu: - maluchy wpisuję do silesiowego grafika - oj tym razem będzie szczególne przepełnienie :shake: Quote
_Aleksandra_ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 BoUnTy link allegroweo ogłoszenia dam do wątku na innym forum ^^ Quote
BoUnTy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No i widzisz JOMO - z natłoku zajec zapomniałam sie przypomnieć... ;> Mnie na akcji nie będzie, rano tylko szczylki podrzuce i mykam do szkółki. Niestety tym razem nie moge się wyrwac ze szkoły,takze mile widziana osoba, ktora się nimi zajmi i mi przekaże SZCZĘLSIWE informacje ;> Quote
JOMA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 "BĘDZIŃSKIEJ AKCJI" ciąg dalszy - teraz potrzebujemy domków, które wynagrodzą tym zwierzakom udręczone życie,karmy, legowiska, ... ale ciągle i wciąż pieniędzy. Trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, odpchlić, zaszczepić no i wyleczyć, że nie wspomnę już o transporcie, jedzeniu i to dobrym jakościowo - pieski miały wprawdzie duże brzuszki szkoda tylko, że od robali ! Siano, jabłka, owoce, jarzyny i słoma dla kóz ! - lista bardzo długa [FONT=Times New Roman]Jeżeli ktoś chce pomóc finansowo to prosimy o wpłaty: [/FONT] na konto fundacji z dopiskiem "darowizna na rzecz fundacji SOS" lub "interwencja Będzini" FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 IBAN PL93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 [FONT=Times New Roman]SWIFT GBGCPLPK [/FONT] Quote
_Aleksandra_ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 BoUnTy a o której je podrzucisz ^^? Bo ja bym chętnie jedym się zajęła, a psiapsióła drugim :p Quote
BoUnTy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 _Aleksandra_ a czemu podzucać? One mają DT u mnie do akcji w SCC, a później zobaczymy czy znajdą domki ;> Az taka chętna jesteś? Ja sama je wczoraj odebrałam z przesyłki do mnie.... Poza tym one nie moga zostać teraz rozdzielone. Strasznie są przerażone i źle by to zniosły. Takze niech ten tydzien w 2 próbują zaufac człowiekowi u mnie, a później pomyślimy co dalej ;] Choć mam nadzieję, że zaraz rodzwonią mi sie telefony, w końcu po coś robiłam to allegro ;] Poza tym mnie nikt nie informował o tym, ze mam je gdzies podrzucać o ile mi wiadomo mialam być miejscem docelowym wraz z agabytom? ;> W nocy się przeraiłam, ta najmniejsza kruszynka robi kupska z ok. 20 cm. robalami. Całe jelita zaczopowane tym g...., masakra! Oddam robaki na DT, chcesz? ;P Gdzie są telefony, gdzie są telefony, no już ludziska, dzwonić! Do akcji w SCC ma już ich nie być, żeby nie robić tłoku! A z dobrych wieści, jednak kluseczka puchata z dt u AgiBytom za chwilkę jedzie do wspaniałego domku... Quote
Recommended Posts