Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli na weekend się nie szykować??
Może to i dobrze, ja jestem w gorącej wodzie kąpana, jak się zaangażuje w coś to szaleje potem..więc ogarnę wszystko na spokojnie :)
Ale i tak jutro moją mordkę ukochajcie ode mnie i powiedzcie że cioteczka czeka :D

Posted

przebrnęłam...i myślę że ktoś powinien podejść do tego kościoła obok...najlepszy sposób dotarcia do wielu ludzi :)
najbardziej martwi mnie ta koza z brzuszkiem, bo jak brak samca to może ten pijaczek mówił prawdę o tym do czego one były mu potrzebne...

Posted

Masakra!! :crazyeye:
Reportaż obejrzałam. Ta wróżka :angryy: od siedmiu boleści powinna się leczyć na głowę!! Co ona wygadywała na tym filmie to przechodzi ludzie pojęcie :crazyeye: :crazyeye: A ten teatrzyk który pokazała...:boom:

Aż dreszcze miałam jak to oglądałam....

Brawo dla ekip!! Jesteście wielcy!

Posted

tak mi się nasunęło bo niestety zdarzają się przypadki że takie nie powiem co doprowadza do takich rzeczy i wcale to nie jest dziwne, chore... i obcięłabym to czym to robi by pamiętał przez resztę życia za co...

Posted

Publikacjo sprostowanie - ponoć 2 szczyle są u mnie... U mnie nic sie nie kręci - jest jedynie miejsce i żarełko, któe wczoraj kupiam z myślą, że się doszczenie, jednak się nie doszczeniłam... Nie wiem gdzie są te szczylki 2...
Aaaa szkoda...
Doroslego psa teraz wziać nie mogę, choc myślę ciężko i debatuje. Może będe mogła wziać Princa - chciałam suczkę z niebieskiego koszyka, ale widze, że ma wziecie, a Prince ni ma, nikt się nie interesuje, Anetka nie może miec kolejnego tymczasowicza, a psiak przeciez ma łapkę chorą...

Posted

Jeśli jest możliwość, że ktoś weźmie sunie i tym sposobem jeden pies więcej będzie miał tymczas to ja jestem skłonna wziąść innego psiaka. Mnie to na prawdę wszystko jedno który się u mnie pojawi. Każdy potrzebuje pomocy i ja ją oferuje :)
Więc BoUnTy, jeśli możesz psiaka przygarnąć to spokojnie ;)

Mogę przygarnąć tę sunie

Lub tego Łaciatka

Albo Pinokia czy Princea ;)

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
No ale z człowiekiem to chyba w ciąży nie będzie....chociaż urojona jakaś kto wie...
J za takie coś nie muzę mówić chyba co pijaczynie bym zrobiła....?

ja powiem: pal w dupe temu pijaczkowi

Posted

Masakra.... od wczoraj męczę się z zatruciem, a do tego jak widzę te biedne psiaczki w tym gnoju i smrodzie to jeszcze bardziej niedobrze się robi....

Mówiłam, że ta kobieta jest chora psychicznie :( jak można doprowadzić do takiego stanu zwierzęta, trzymać w takich warunkach :(

Anetko, gratuluję postawy, sił, wytrwałości, wszystkim zresztą!

publikacjo, piękne zdjęcia (w znaczeniu dobre ujęcia, bo piękna to one nie przedstawiają, chyba, że pieski).

Słuchajcie, jak wyjdę z tego dziadostwa (zatrucia) to zrobię psiaczkom allegra.

Na stronie tvs pod reportażem wkleiłam konto fundacji.

Posted

Co za babsztyl...Wariatka. A i tak pewnie nie wszystko nadawało się, żeby pokazać w TV i pewnie najlepsze txty mówiła, jak kamera była daleko.

Reportaż na TVS był lepszy niż na TVKatowice.

Posted

Śledzę wątek prawie od poczatku z zapartym tchem i pełna uznania dla sprawnej akcji. Dobrze, że udało się odebrac zwierzaki ich ,, właścicielce".
A co do szanownej wróżki - to niestety nie jest ,,wariatka", tego się nie leczy. To trzeba karać!!! To prymitywna,ale na swój sposób cwana meliniara. I tylko dziwię się, że niby inteligentne osoby są skłonne płacić za wysłuchiwanie jej bzdur.