Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anetko nie bądz taka skromna!!!!!!!

A teraz trzecia koza chyba w najlepszym stanie, największa z prześliną długą brodą....

A tu Kuzka co była chyba w oddzielnym pomieszczeniu.....co ją ta ciemna atakuje. Bidulka ta mi marnie wygląda, poza tym wstraszona strasznie, boi się....ale do mojej mamy się tuliła. To ta co w gnoju stała....widać po nogach

Posted

to jest właśnie Kropka
jedzie na DT do Klaudiaa i Jasio@Grzegorczyk
wszyscy się nią zachwycili jak widzę
i maja czym jest słodka, kontaktowa i miła
typowa przylepa na kanapę
dziewczyny maja gdzieś zdjęcia jak trzymam ją na rękach
jako pierwsza do mnie podeszła , jako pierwsza wlazła mi na kolana i jako pierwsza prowadziła ze mną samochód

Posted

evelynko
to właśnie ta największa była osobno na ponad metrowej warstwie gnoju

piechcia15
Maciejkowice to miejsce gdzie powstaje hotel dla zwierząt orza szpitalik fundacji
jest to również siedziba naszej fundacji

Posted

oj żyją..... i co gorsz ci co do niej łażą majaklapki na oczach. Wpiszcie w wyszukiwarkę wróżka będzin - zobaczycie ilu ludzi jej zaufało. Piszą o smrodzie , o zwierzętach o garach z nie wiadomo czym.... i nic

Posted

heh, wszyscy patrzymy na to z niedowierzaniem... ale ja sie zastanawiam ile takich miejsc jest w poblizu naszych wlasnych domow... ile z takich miejsc przyjdzie jeszcze odkryc...

Posted

emdziołek
jak wpiszesz sobie w wyszukiwarkę- wróżka Będzin
to wyskoczy ci wszystko
do niej zjeżdżają ludzie z całej Polski
Strażnik Miejski, z którym rozmawiałam mówił,że tam takie ''fury'' podjeżdżają, że nam się nawet nie śni, panienki to ''same Dody''( fura skóra i komóra i konto na Kajmanach)

Posted

No to znaczy że jakąś inną bidę przygarnę...tylko te co na zdjęciach czy jeszcze ich więcej? mogę wziać psa trudnego, ale nie wielkiego i zdrowego ze względu na moje pozostałe 3 futra...?? zaraz przejże...gdzie można się umówić po odbiór?? bo ja jestem nie zmotoryzowana...:/

Posted

Może trafić do mnie piękny?
Lub jeśli pilniejsze jest to sunia karmiąca ruda. Czy ona ma szczenięta? Czy po prostu mleko zostało jak z nią sprawa wygląda?

Zastanawiam się co pilniejsze, chociaż tu wszystko pilne bardzo...