Glutofia Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 ............................................ Quote
Baski_Kropka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trafił/a do kogoś ta psina? Jeśli nie to czekam na nią :D Jeśli tak to inna niewielka bida zagrzeje u mnie dupcie dopóki domu się nie znajdzie :) Quote
Evelynkaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Anetko nie bądz taka skromna!!!!!!! A teraz trzecia koza chyba w najlepszym stanie, największa z prześliną długą brodą.... A tu Kuzka co była chyba w oddzielnym pomieszczeniu.....co ją ta ciemna atakuje. Bidulka ta mi marnie wygląda, poza tym wstraszona strasznie, boi się....ale do mojej mamy się tuliła. To ta co w gnoju stała....widać po nogach Quote
piechcia15 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a pozostając pod wrażeniem zapytam tylko, co to są te Maciejkowice?jakiś schron??bo nie jestem z tych okolic więc nazwy mi obce:) Quote
kuba123 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 to jest właśnie Kropka jedzie na DT do Klaudiaa i Jasio@Grzegorczyk wszyscy się nią zachwycili jak widzę i maja czym jest słodka, kontaktowa i miła typowa przylepa na kanapę dziewczyny maja gdzieś zdjęcia jak trzymam ją na rękach jako pierwsza do mnie podeszła , jako pierwsza wlazła mi na kolana i jako pierwsza prowadziła ze mną samochód Quote
amikat Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Biedne malutkie. Takie bezbronne Quote
kuba123 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 evelynko to właśnie ta największa była osobno na ponad metrowej warstwie gnoju piechcia15 Maciejkowice to miejsce gdzie powstaje hotel dla zwierząt orza szpitalik fundacji jest to również siedziba naszej fundacji Quote
emdziolek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Chwała Wam za to , że zabrałyscie stamtąd te zwierzaki... Co za kobieta z tej "wróżki"... że tacy ludzie żyją na tym swiecie... załamka. Quote
amikat Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 oj żyją..... i co gorsz ci co do niej łażą majaklapki na oczach. Wpiszcie w wyszukiwarkę wróżka będzin - zobaczycie ilu ludzi jej zaufało. Piszą o smrodzie , o zwierzętach o garach z nie wiadomo czym.... i nic Quote
ms_arwi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 heh, wszyscy patrzymy na to z niedowierzaniem... ale ja sie zastanawiam ile takich miejsc jest w poblizu naszych wlasnych domow... ile z takich miejsc przyjdzie jeszcze odkryc... Quote
kuba123 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 emdziołek jak wpiszesz sobie w wyszukiwarkę- wróżka Będzin to wyskoczy ci wszystko do niej zjeżdżają ludzie z całej Polski Strażnik Miejski, z którym rozmawiałam mówił,że tam takie ''fury'' podjeżdżają, że nam się nawet nie śni, panienki to ''same Dody''( fura skóra i komóra i konto na Kajmanach) Quote
Baski_Kropka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No to znaczy że jakąś inną bidę przygarnę...tylko te co na zdjęciach czy jeszcze ich więcej? mogę wziać psa trudnego, ale nie wielkiego i zdrowego ze względu na moje pozostałe 3 futra...?? zaraz przejże...gdzie można się umówić po odbiór?? bo ja jestem nie zmotoryzowana...:/ Quote
gość123456 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Myślę, że ktoś podwiezie... Jakie są wymagania odnośnie psiaka, którego chcesz zabrać do siebie, chętnie coś doradzę...? Quote
amikat Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 idę spac bo ledwom zywa... wiedźma urok na mnie rzuciła i grypa mnie dopadła Quote
kuba123 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 te psy nie są chore są zarobaczone i zapchlone znajdziemy coś na miarę twoich możliwości- coś małego i trudnego Quote
Evelynkaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 amikat napisał(a):idę spac bo ledwom zywa... wiedźma urok na mnie rzuciła i grypa mnie dopadła Dobranoc, czekamy jutro na Ciebie... Quote
Baski_Kropka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Może trafić do mnie piękny? Lub jeśli pilniejsze jest to sunia karmiąca ruda. Czy ona ma szczenięta? Czy po prostu mleko zostało jak z nią sprawa wygląda? Zastanawiam się co pilniejsze, chociaż tu wszystko pilne bardzo... Quote
Baski_Kropka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 No mnie to obojętnie o każdego zadbam...najchętniej zabrała bym tą Sabę teraz mam ferie ale rodzice i mój zwierzyniec się na to nie zgodzi :/ Wiec czekam co tam dla mnie macie :D?? Quote
gość123456 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ten łaciaty chyba jest mniej lękliwy, a sunie rudą z niebieskiego koszyczka trzeba przełamać... Wszystkie szczeniaki zostały zabrane osobno, więc żadna z matek już karmiąca nie jest. Kilka fot: Quote
leonarda Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Baski_Kropka, jak się do jutra dogadasz, jaki pies, to ja Ci go koło południa mogę przywieźć. Jeśli będzie gotów i go z Maciejkowic wydadzą:) Quote
Recommended Posts