Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wielkie nieba...ale to i tak chyba nie pokazali najgorszego...
Mnie krew w żyłach ta piwnica mrozi...dla mnie na pewno jeden psiur, w sumie chyba nie ważne który chociaż ukochałam sobie rudziaszka z białą krawatką z pierwszej strony...taki portret ma ladny :)

Posted

Częśc szczeniąt pojechała już do domów tymczasowych, suczki na sterylkę do kliniki, pozostałe psy na maciejkowice (naszpowstający hotelik dla psów) gdzie będą czekac na domy tymczasowe i stałe. Wszystkie wczesniej zaliczyły wizytę u weterynarza dostały tabletki na odrobaczenie i preparaty na pchły. ta duża suka z klatki bedzie musiała miec operowany guż, jest też pies z przetrąconą łapą i jeszcze coś tam do zabiegu kwalifikujące sie ale zabijcie mnie już nie pamiętam co...

Posted

Glutofia napisał(a):
Częśc szczeniąt pojechała już do domów tymczasowych, suczki na sterylkę do kliniki, pozostałe psy na maciejkowice (naszpowstający hocz lekotelik dla psów) gdzie będą czekac na domy tymczasowe i stałe. Wszystkie wczesniej zaliczyły wizytę u weterynarza dostały tabletki na odrobaczenie i preparaty na pchły. ta duża suka z klatki bedzie musiała miec operowany guż, jest też pies z przetrąconą łapą i jeszcze coś tam do zabiegu kwalifikujące sie ale zabijcie mnie już nie pamiętam co...

dobrze ze juz bezpieczne sa te bidy, a jak ich zdrowie wyglada? sieja zarazkami czy raczej są zdrowe? :)
jesli trzeba by bylo zamowic jakies preparaty (oprocz lekow) moznę zamowić po hurtowej cenei bez kosztow przesylki.

niech ktos mi wysle numer na jaki dzwonic jutro o psiaka na tymczas ;)

Posted

wellington napisał(a):
No akurat w bliskosci (sasiedztwa) kosciola i sredniowiecza oraz czarownicy tuz obok nie widzego niczego kuriozalnego !

najciemniej pod latarnią a w kościele najmniej świętych :]

Posted

Witam wszystkich, a zwłaszcza tych, którzy powrócili z akcji. Niestety nie mogłam by tam osobiście, a szkoda bo cały czas współpracowałam z Amikat nad całą sprawą. Przez pewien czas była tam moja córka i koleżanka. Z Amikat kontaktował się, nieawno, ale dziewczyna ma nadal pełne ręce roboty. Szczeniaki są już w domach tymczasowych. Kózki mają miec obdukcję. Najlepsza informacja dot. Saby, suczki przetrzymywanej ponad 3 lata w klatce - będzie miała zabieg usunięcia guza.

Posted

Bedę wrzucac zdjęcia na razie takie ogólne z akcji. Potem wrzucę poszczególnych psów. Publikacja ma zdjęcia wszystkich to będzie wrzucać numerowane

NIE DA SIĘ!!! JAK MNIE TA DOGOMANIA SERDECZNIE WK...WIA!!! wrrrrr

Posted

Glutofia napisał(a):
Bedę wrzucac zdjęcia na razie takie ogólne z akcji. Potem wrzucę poszczególnych psów. Publikacja ma zdjęcia wszystkich to będzie wrzucać numerowane

pewnie macie duzo zdjec,moze lepiej album na picassa zalozyc

Posted

Musiałam wrzucić na molosy i z tamtąd przekopiować co za kupa...
Klatka w której siedziała owczarkowata suka 2 lata panie dokarmiające wrzucały jej przez kraty śnieg zeby się nie odwodniła

a to te świetne warunki według urzędasów

Posted

Glutofia napisał(a):

Pod każdym postem z fotkami trzeba coś wpisać, choćby same kropki, wtedy załapuje (konieczne jest tych ileś-tam znaków)

Posted

MartynaP napisał(a):
chyba ona tez tam mieszka skoro przyjmuje tam ludzi do wrozenia

No własnie mnie to ciekawi, bo skoro w tym lokalu mieszka pani wrózka, to chyba pomoc społeczna ma tu spore pole do popisu.