Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie tu trafiłam i powiem wam,że załamałam się..ale już nie chodzi o tą babke 85letnią tylko o tych wszystkich ludzi, którzy do niej przychodzili! Nie uwierze, że oni nic nie wiedzieli chyba, że wszyscy byli ślepi.:roll:
Chciałabym pomóc chociaż fizycznie ale aktualnie z gorączką w łóżku leże..Póki co moge pomóc w ogłoszeniach jeśli jakieś psiaki już trafią na tymczas.:roll:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Amikat, napisz mi proszę, kiedy już będzie wiadomo, czy to pies czy suka?
Takie bezpańskie, merlakowe cuda zawsze rania me serce.

Oj,wydaje mi się,że to może być seter angielski...Boże mój...

Posted

Mam informacje z Urzędu Miasta ze byli tam dzisiaj na wizji, robili zdjęcia ale oczywiście do piwnicy nie zeszli. Panie dwie karmicielki powiedziały e one myślały że po-sterylizujemy, nakarmimy i je tam zostawimy (te psiaki) - MASAKRA.

Facet powiedział ze do wróżki dzisiaj stoi kolejka ludzi. Po poradę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dogomanka_ napisał(a):
właśnie tu trafiłam i powiem wam,że załamałam się..ale już nie chodzi o tą babke 85letnią tylko o tych wszystkich ludzi, którzy do niej przychodzili! Nie uwierze, że oni nic nie wiedzieli chyba, że wszyscy byli ślepi.:roll:
Chciałabym pomóc chociaż fizycznie ale aktualnie z gorączką w łóżku leże..Póki co moge pomóc w ogłoszeniach jeśli jakieś psiaki już trafią na tymczas.:roll:

Kundel kundlasty - dziewczyny. Umaszczenie seterowe.

Posted

Ulka18 napisał(a):
. Dobrze chociaz, ze to Slask, a nie jakas dziura w PL

Mnie dziwi ze wlasnie na Slasku , tak gesto zaludnionym terenem i nie nalezacym do najbiedniejszych,
taki horror mogl byc przez wiele lat istniec niezauwazony i nie zlikwidowany !

Posted

amikat napisał(a):
Kundel kundlasty - dziewczyny. Umaszczenie seterowe.

seterowe, borderowe ... jest merlakiem, ale z marszu widac, że kundelek. Fakt, ze bardzo ładny.

Nie bardzo wiem, po co dziś była ta wizja? Zeby tylko nie spieprzyli sprawy.
Dobre sobie. Pokastrowac, poszczepic i zostawic... A kasę na to łaskawe panie karmicielki dadzą???

Posted

Amikat, chyba jest nieosiagalne zeby dostala dozywotny zakaz trzymania kolejnych zwierzat na wypadek
gdyby sie TYCH zrzekla. Trzeba bedzie czekac na biologiczny koniec tej czarownicy.

Decyzja prezydenta - czy to bedzie tylko odbior warunkowy czy jak`?

Posted

Jestem i ja, ja niestety wpisuję się tylko do ogłoszeń.
Dobrze, że chociaż kozy mają stabilną sytuację.
Ile takich pomyleńców jeszcze jest wrr...
Poczekam do piątku, jak będa fotki i info o pojedyńczych zwierzów z DT, to zacznę ogłaszać.

Posted

Jezosss....ja jakiegoś biedaka niewielkiego mogę przygarnąć na DT albo jakieś maluchy...
Jakoś rodzice przeżyją...chyba. Bo koty to chyba będzie taka bida akceptować? Bo ja mam jednego w domu...no i dwa psy.
Ale to jest jakaś totalna masakra :/ straszne :(