BajkaB Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zatem czekam na informacje o szczeniakach i ewentualnie dorosłych psach do zabezpieczenia Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 BajkoB - Mac Donald - pies z Czeladzi grzeje dupkę w nowym domu. Zaopatrzyłyśmy, posiedział na tymczasie i pojechał do domeczku. Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Coś sie zmieniło "w wolnych miejscach" w Emirze? Quote
polciuaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 właśnie tu trafiłam i powiem wam,że załamałam się..ale już nie chodzi o tą babke 85letnią tylko o tych wszystkich ludzi, którzy do niej przychodzili! Nie uwierze, że oni nic nie wiedzieli chyba, że wszyscy byli ślepi.:roll: Chciałabym pomóc chociaż fizycznie ale aktualnie z gorączką w łóżku leże..Póki co moge pomóc w ogłoszeniach jeśli jakieś psiaki już trafią na tymczas.:roll: Quote
werbena520 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Reno2001 napisał(a):Amikat, napisz mi proszę, kiedy już będzie wiadomo, czy to pies czy suka? Takie bezpańskie, merlakowe cuda zawsze rania me serce. Oj,wydaje mi się,że to może być seter angielski...Boże mój... Quote
Jasza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Chyba ma nóżki za krotkie, spójrz tutaj: http://img692.imageshack.us/i/img0314i.jpg/ Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Mam informacje z Urzędu Miasta ze byli tam dzisiaj na wizji, robili zdjęcia ale oczywiście do piwnicy nie zeszli. Panie dwie karmicielki powiedziały e one myślały że po-sterylizujemy, nakarmimy i je tam zostawimy (te psiaki) - MASAKRA. Facet powiedział ze do wróżki dzisiaj stoi kolejka ludzi. Po poradę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 dogomanka_ napisał(a):właśnie tu trafiłam i powiem wam,że załamałam się..ale już nie chodzi o tą babke 85letnią tylko o tych wszystkich ludzi, którzy do niej przychodzili! Nie uwierze, że oni nic nie wiedzieli chyba, że wszyscy byli ślepi.:roll: Chciałabym pomóc chociaż fizycznie ale aktualnie z gorączką w łóżku leże..Póki co moge pomóc w ogłoszeniach jeśli jakieś psiaki już trafią na tymczas.:roll: Kundel kundlasty - dziewczyny. Umaszczenie seterowe. Quote
Jasza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kolejka po poradę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Każdemu psa w prezencie, cholera jasna..................... Quote
wellington Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ulka18 napisał(a):. Dobrze chociaz, ze to Slask, a nie jakas dziura w PL Mnie dziwi ze wlasnie na Slasku , tak gesto zaludnionym terenem i nie nalezacym do najbiedniejszych, taki horror mogl byc przez wiele lat istniec niezauwazony i nie zlikwidowany ! Quote
Reno2001 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 amikat napisał(a):Kundel kundlasty - dziewczyny. Umaszczenie seterowe. seterowe, borderowe ... jest merlakiem, ale z marszu widac, że kundelek. Fakt, ze bardzo ładny. Nie bardzo wiem, po co dziś była ta wizja? Zeby tylko nie spieprzyli sprawy. Dobre sobie. Pokastrowac, poszczepic i zostawic... A kasę na to łaskawe panie karmicielki dadzą??? Quote
kuba123 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 widocznie śląskie dogomaniaczki nie chodzą do wróżek Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 To nie Śląsk - to Zagłębie . Co gorsza pas Czeladź , Będzin i Dąbrowa to pas niczyjej... Quote
wellington Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy wrozka zrzekla sie swoich zwierzat ? Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Na dzisiaj nie. W piątek albo będzie decyzja prezydenta albo ona się zrzeknie. Quote
wellington Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Amikat, chyba jest nieosiagalne zeby dostala dozywotny zakaz trzymania kolejnych zwierzat na wypadek gdyby sie TYCH zrzekla. Trzeba bedzie czekac na biologiczny koniec tej czarownicy. Decyzja prezydenta - czy to bedzie tylko odbior warunkowy czy jak`? Quote
amikat Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Ten urxad jest koszmarny. Zobaczymy co wymyślą . Będziemy decyzje podejmować na bierząco Quote
koci-świat Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy są tam koty? Jeśli tak to czy macie dla nich jakieś miejsce po wydobyciu ich stamtąd? Quote
Doda_ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jestem z Sosnowca, mogę pomóc osobiście. Finansowo teraz nie bardzo, ale w następnym miesiącu tak. Quote
Rybka_39 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jestem i ja, ja niestety wpisuję się tylko do ogłoszeń. Dobrze, że chociaż kozy mają stabilną sytuację. Ile takich pomyleńców jeszcze jest wrr... Poczekam do piątku, jak będa fotki i info o pojedyńczych zwierzów z DT, to zacznę ogłaszać. Quote
Rybka_39 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 koci-świat napisał(a):Czy są tam koty? Jeśli tak to czy macie dla nich jakieś miejsce po wydobyciu ich stamtąd? Sa koty, widac na zdjęcciach, a macie DT dla mruczków? Quote
gość123456 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak myślę, że część pójdzie na Maciejki, dobrze myślę? Jeśli trzeba to mogę tam podjechać i coś pomóc przygotować... Quote
Evelka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ehh... Koszmar, po prostu koszmar! Na razie się zapisuję. Postaram się pomóc jak będę mogła. Quote
Baski_Kropka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jezosss....ja jakiegoś biedaka niewielkiego mogę przygarnąć na DT albo jakieś maluchy... Jakoś rodzice przeżyją...chyba. Bo koty to chyba będzie taka bida akceptować? Bo ja mam jednego w domu...no i dwa psy. Ale to jest jakaś totalna masakra :/ straszne :( Quote
Recommended Posts