joasiatoja Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Witam wszystkich serdecznie! Mimo, że konto założyłam dość dawno to na forum jestem całkiem nowa... :roll: Pierwszą czynnością jaką zrobiłam było wpisanie w wyszukiwarkę nazwę mojej ukochanej rasy (jednej z dwóch :lol:) - Mastif Pirenejski. No i niestety bardzo się rozczarowałam... :-( :shake: :oops: Czy naprawdę z forum nie korzysta ani jedna osoba która również lubi tę rasę? :lol: ;) Mastif Pirenejski Pozdrawiam gorąco!! Quote
strasznika Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Więcej info znajdziesz tutaj: http://www.forum.**********/forumdisplay.php?f=106 Quote
toratora Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Witam:) Na pierwszych dwóch zdjęciach jest jeden z moich psiaków :cool3:. Jeżeli masz jakieś pytania dot. rasy itp. to chętnie odpowiem ;) Quote
Rosemarry Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dziękujemy za udostępnienie tej dyskusji post są zawsze pomocne w taki czy inny. Quote
dianusia921 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ja także jestem tu nowa. Oczywiście jestem fanką tej rasy,a już jutro będę nawet i posiadaczką cudownej suczki tej rasy. Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników Mastifów Pirenejskich! Quote
Aruena Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 widzę tez tu moje szczenię :) i zdjęcie które zrobiłam na wystawie w Katowicach (na zdjęciu pireneje ze wschodu :) zapraszamy www.elmejor.pl Quote
Aruena Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Odgrzewając wątek powiem tylko że aktualnie mamy szczenięta :) 27.11 w hodowli elmejor urodziła się gromada pięknych maluchów. Zainteresowanych proszę o kontakt 515 25 88 32 lub elmejor@hodowlamastifow.pl Quote
daśka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Witam wszystkich serdecznie! Mimo, że konto założyłam dość dawno to na forum jestem całkiem nowa... :roll: Pierwszą czynnością jaką zrobiłam było wpisanie w wyszukiwarkę nazwę mojej ukochanej rasy (jednej z dwóch :lol:) - Mastif Pirenejski. No i niestety bardzo się rozczarowałam... :-( :shake: :oops: Czy naprawdę z forum nie korzysta ani jedna osoba która również lubi tę rasę? :lol: ;-) Mastif Pirenejski Cioteczko jest sporo miłośników tej rasy,ale niestety niewiele jest informacji na jej temat,a szkoda ponieważ to bardzo wdzięczna rasa. Cioteczki od postów powyżej z pewnością udzielą Ci wszelkich informacji na temat MP:-) Mam dwie sunie tej rasy i jestem pod ogromnym wrażeniem:-) Quote
Rodezja Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Melduję się na Pirenejskim wątku tylko nie mogę ogarnąć wstawiania zdjęć tutaj;/ Quote
daśka Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 (edited) Edited August 11, 2014 by daśka jak bambus się uczę zdjęcia wklejać;-) Quote
Recommended Posts