boksiedwa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 mój jamol dostał czerwony ortalionowy kubraczek na polarku od babci i jak go ubrałam to sie wstydził :D za nic nie chciał iść, zaparł się wszystkimi 4 łapami i warczał :) Quote
tanitka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [QUOTE] Jamniczki w kubraczkach to dla mnie norma, jednak wyżełek:loveu: to milusia niespodzianka:evil_lol: [QUOTE] a myślisz, ze na większe pieski to mniej pada deszcz??!!;) Quote
eurydyka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 mniej nie pada, ale brzuch od kaluzy dalej:) Quote
Ania-Sonia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Moja dobermanka nosiła otralionowe wdzianko z kołnierzem w szkocką kratę. Widok był nieziemski - wyglądała (tak jak Lusia :loveu: ) zgrabniej niż niskopodłogowce :evil_lol: . I bardzo je lubiła! :-P Quote
tanitka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dzisijsza fotka, specjalnie na zamówienie Ani-Soni:loveu: i wątek Kubusia http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63547 Quote
Ulka18 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tanitko, czemu tylko jedno zdjecie :bigcry: Prosimy o wiecej :modla: Quote
Ania-Sonia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ulka18 napisał(a):Tanitko, czemu tylko jedno zdjecie :bigcry: Bo to było zdjęcie specjalnie dla mnie - ciotki sklerotyczki :eviltong:, która wczoraj bardzo się dziwiła, że u Tati są już dwie parówki ;):evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Babuleńka w poddrzewnym solarium!:evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Wreszcie dotarłam do Stefci-KarOla mi dała linka jak zapytałam czy nie wie gdzie ta Słodka pokazuje się na dogo...:loveu: Te siwiutkie Pyszczki bardzo mnie rozczulają...i tak potrafia kochać, tyle potrafią dać. W kubraczkach wyglądają bardzo uroczo...proszę wyściskać mocniutko ode mnie :loveu::loveu: Quote
tanitka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 dzięki Celinko wyściskam i wycałuję od Ciebie te aromatyczne siwe pyszczki:loveu: Quote
Celina12 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Oj znam te aromaty- hihihi-ale jak tu nie całować tych nochalków....ja nie pieścić tych ciałek...jak tyle przeszły a tak dalej kochają i tyle potrafią dać. Jak mnie tak już bardzo bolą stawy i kości,,,to moje jamniki są obok-grzeją poopkami , starają się pomóc i pocieszyć...brak mi bardzo Dżekusia-miał 17 lat jak odszedł za TM-u mnie tylko 8 miesięcy był-wzięłam go ze schroniska razem z Atosikiem-teraz ma 16 latek. Pomagają jak mi źle na duszy...to ONE mnie pomogły więcej niż ja IM...a jeszcze Hektorek, najsłodsza Dumcia....sorki rozgadałam się:oops:. Quote
tanitka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 i zima znów przeszła, a Stefcia ma nowy skafanderek!:loveu: Quote
Ulka18 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Bardzo twarzowy ten czerwony kubraczek :loveu: Stefcia cudnie w nim wyglada :iloveyou: Quote
AMIŚKA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Przepięknie STEFULKA wygląda:loveu::loveu: i kolorek twarzowy:lol::lol: ale ostatnio coś Tanitka skąpi nam zdjęć Najdzielniejszej Jamnisi z DOGO:loveu::loveu: Wielkie Mizianka dla STEFULKI:loveu::loveu::loveu: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Stefulka wygląda super.Akiedy to u Was tak śnieżnie było? Quote
tanitka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 w zeszłym tygodniu tak nas zasypoało na jeden dzień:lol:. a tu Sefusia zdobywca!:diabloti: ojej jesteśmy z Kubusiem za kratami!! a Pani coś tam fajnego robi w kuchni:placz: Quote
Katcherine Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No my z dropsiem jestesmy oburzeni! jak mozna miec kratke pomiedzy KUCHNIA a reszta domku??????????????? Dropek i Gryfek podpisuja sie pod petycja ''Uwolnic kuchnie'' 8 lapami.:diabloti: Quote
AMIŚKA Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 To byłby niezly pomysl na moje upiorki/latające po szafkach kuchennych jak po trawniczku:diabloti:/ ale przez te dziury w kratce to już dawno bylyby w kuchni:diabloti: Och Tanitko naprawdę masz bardzo grzeczne jamnisie:loveu::loveu: u mnie jak dziurki bylby malutkie nie do przejscia .... .to po prostu nie byłoby juz ich:diabloti:/a od czego ząbki?/ Quote
Celina12 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Pięknie Stefci w czerwonym:loveu::loveu: Jejciu jak patrzą przez kratkę-wypatrzyły coś dobrego????:diabloti: Quote
tanitka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Dziękujemy za życzenia i też Wszytskeigo Najlepszego na Święta życzymy! w komplecie: Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial Black]ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT[/FONT] [FONT=Arial Black]ŻYCZĄ AMIŚKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I JAMNICZKI MURKA, AMKA I SASANKA[/FONT] [FONT=Arial Black]I KOCICZKA MIŁKA[/FONT] __________________ Quote
Celina12 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jaki Słodki Komplecik :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts