Katcherine Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Dabrowka napisał(a):Ładne rzeczy :mad: Stefcia, jak widzę, jest niestała w uczuciach :cool3: Chutliwa jamniczka Ci się trafiła :evil_lol: :lol: :loveu: Aj tam....w koncu pies tez czlowiek i jakies przyjemnosci musi miec...szczegolnie sunka.:diabloti: Quote
tanitka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 wczoraj na wystawie kupiłam Stefusi kurteczkę jesienno- zimową: co WY na to????? (to zielone to jeszcze kaftanik ochronny na ranki:lol: ) Quote
Katcherine Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 jak zimowa..to ja bym jeszcze sfeterek pod to nabyla...:lol: bomba Quote
Norbitka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Nie wygląda na najszczesliwsza z powodu nowej kreacji :) Quote
tanitka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 no właśnie Norbitko- tez mam takie wrażenie, że ten skafanderek coś jej nie bardzo się spodobał:roll: Quote
Dabrowka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ten wzrok mówi jedno: "zostaw mnie sam na sam z ubrankiem... już ja to załatwię"... :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Tanitka, ale Stefę "opakowałaś" :evil_lol: W takim stroju to szybko zawojuje jakiegoś kawalera :lol: A jak łapiny, nadal takie słabiutkie, czy już lepiej? Quote
tanitka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 łapki już kłusują po płaskim:lol: , ale po schodach to nie dają jeszcze rady:shake: Quote
Frotka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
tanitka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 uprzedzano mnie o nadzwyczjnych możliwościach jamników z wysmykania się z ubranka- ale żeby bez rozwiązywania pięciu kokardek zwlec z siebie kubraczek pooparacyjny w nocy????!!!! Jak ona to zrobiła??????????:crazyeye: :crazyeye: Quote
anielica Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 kubraczek śliczny, ale gdzieś słyszłam takie słowa: chcesz, zebym chodził w ubranku, przypraw sobie ogon :loveu: Stefcia chyba też by chciała coś w tym stylu... Pilnuj tanitko ubranka, bo wiadomo, że ta babulka ma ukryte zdolności demontowania całości na części :cool3: Quote
tanitka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 anielico - dlatego ubranka zimowe na wszelki wypadek są DWA- jeden pocztą bierzy z KARUSKA:lol: - na wypadek gdyby jeden sie zgubił na spacerze zupełnie nieoczekiwanie:evil_lol: - będzie drugi:p Quote
Dabrowka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 A co z sukienką z koronkami? Nie przewidujecie w garderobie Stefci stroju na bal? :loveu: Quote
andzia69 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 o - jak tu "strojnie" - falbanki, ubranka - tanitka - moze sklepik z ubrankami dla jamniorów otworzysz??? :evil_lol: Quote
tanitka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 andzia69 - żebyś wiedziala, bo przekopalam cały ineternet i tylko w Karusku było cos przyzwoitego!! :lol: Quote
andzia69 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 no to tanitka - kup se maszynę i do dzieła - będziesz na allegro ubranka na metry szyła :eviltong::eviltong::eviltong: yorki mają dla siebie ubranka to teraz czas na jamniory!!!!! Quote
tanitka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ubranka będę projektować, a nie szyć- A co!!!:lol: Stefcia też jest na nowo zaprojektowana. Szwy zostały dziś usunięte- a brzunio taki pokrojony!!!!:placz: w jej dobrym sapomoczuciu, bieganiu, skakaniu i szczekaniu "dlaczego tak późno przyszłaś- ja tu czekam i czekam" albo "jestem głodna- dawaj coś jeść" - wcale jej to nie przeszkadza. Stefcia jest już zdrowiutka i szczęśliwa bo wyzwolona z kubraczka pooperacyjnego- brrrr!! Quote
Katcherine Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :evil_lol: jednak jamnik to JAMNIK- pies wielki charakterem:eviltong: najlepsze bedzie jak stefa sie zbuntuje w tych falbankach hihihi. tanitka- co z wyzel forall- co tam tak pusto??? jak moge sie ubiegac o wyzsze mozliwosci zeby cie wspomoc??? Quote
anielica Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 tanitka napisał(a):ubranka będę projektować, a nie szyć- A co!!!:lol: Stefcia też jest na nowo zaprojektowana. Szwy zostały dziś usunięte- a brzunio taki pokrojony!!!!:placz: w jej dobrym sapomoczuciu, bieganiu, skakaniu i szczekaniu "dlaczego tak późno przyszłaś- ja tu czekam i czekam" albo "jestem głodna- dawaj coś jeść" - wcale jej to nie przeszkadza. Stefcia jest już zdrowiutka i szczęśliwa bo wyzwolona z kubraczka pooperacyjnego- brrrr!! Tak się cieszę, że wyzdrowiała :loveu: Kochana babulka, myślę o niej codziennie :oops: Quote
Dabrowka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 tanitka napisał(a):Stefcia też jest na nowo zaprojektowana. Szwy zostały dziś usunięte- a brzunio taki pokrojony!!!!:placz: Brzusiem się nie przejmuj, za jakiś czas śladu nie będzie :) Bardzo się cieszę, że Stefcia okazała się być prawdziwym twardzielem. Jak na jamnika przystało :cool3: Quote
tanitka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 twardzielka, twardzielka - śpi teraz na poduszce pana:evil_lol: tanitka- co z wyzel forall- co tam tak pusto??? jak moge sie ubiegac o wyzsze mozliwosci zeby cie wspomoc??? a co byś chciała- adminitratorem zostać- to jutro ci to załatwię:lol: - dzięki za pomoc:lol: Quote
Katcherine Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :lol: cos bym podzialala i wogole.... jak sie da to z przyjemnoscia...tylko niech zqubany sie nie zalamie- ja sie bede uczyc:razz: ;) Quote
tanitka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Stefcia jest juz zdrowa jak rybka!!! :multi: Katcherine - gratuluję admina i moderatora na www.wyzel.forall.pl!!!:beerchug: Quote
Dabrowka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Tanitko, wygłaskaj Stefcię ode mnie za wszystkie czasy :loveu: Bardzo, bardzo się cieszę, że wygraliście - kciuki kciukami, wiara wiarą, ale martwiłam się o nią bardzo (chociaż to na pewno drobiazg w porównaniu z tym, jak Wy się baliście). Stefcia jest jednym z "moich" ukochanych psów na dogo :loveu: Quote
andzia69 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Stefcia to twarde babsko - one byle czemu się nie podda!!!! Tanitka - a czy będą zdjęcia Stefci w zaprojektowanych przez ciebie strojach dla Stefnisi - strojnisi??? Quote
Recommended Posts