Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

Posted

Dabrowka napisał(a):
Ładne rzeczy :mad:
Stefcia, jak widzę, jest niestała w uczuciach :cool3:

Chutliwa jamniczka Ci się trafiła :evil_lol:

:lol: :loveu: Aj tam....w koncu pies tez czlowiek i jakies przyjemnosci musi miec...szczegolnie sunka.:diabloti:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

uprzedzano mnie o nadzwyczjnych możliwościach jamników z wysmykania się z ubranka- ale żeby bez rozwiązywania pięciu kokardek zwlec z siebie kubraczek pooparacyjny w nocy????!!!! Jak ona to zrobiła??????????:crazyeye: :crazyeye:

Posted

kubraczek śliczny, ale gdzieś słyszłam takie słowa: chcesz, zebym chodził w ubranku, przypraw sobie ogon :loveu:

Stefcia chyba też by chciała coś w tym stylu...
Pilnuj tanitko ubranka, bo wiadomo, że ta babulka ma ukryte zdolności demontowania całości na części :cool3:

Posted

anielico - dlatego ubranka zimowe na wszelki wypadek są DWA- jeden pocztą bierzy z KARUSKA:lol: - na wypadek gdyby jeden sie zgubił na spacerze zupełnie nieoczekiwanie:evil_lol: - będzie drugi:p

Posted

ubranka będę projektować, a nie szyć- A co!!!:lol:

Stefcia też jest na nowo zaprojektowana. Szwy zostały dziś usunięte- a brzunio taki pokrojony!!!!:placz:
w jej dobrym sapomoczuciu, bieganiu, skakaniu i szczekaniu "dlaczego tak późno przyszłaś- ja tu czekam i czekam" albo "jestem głodna- dawaj coś jeść" - wcale jej to nie przeszkadza.
Stefcia jest już zdrowiutka i szczęśliwa bo wyzwolona z kubraczka pooperacyjnego- brrrr!!

Posted

:evil_lol: jednak jamnik to JAMNIK- pies wielki charakterem:eviltong:
najlepsze bedzie jak stefa sie zbuntuje w tych falbankach hihihi.

tanitka- co z wyzel forall- co tam tak pusto???
jak moge sie ubiegac o wyzsze mozliwosci zeby cie wspomoc???

Posted

tanitka napisał(a):
ubranka będę projektować, a nie szyć- A co!!!:lol:

Stefcia też jest na nowo zaprojektowana. Szwy zostały dziś usunięte- a brzunio taki pokrojony!!!!:placz:
w jej dobrym sapomoczuciu, bieganiu, skakaniu i szczekaniu "dlaczego tak późno przyszłaś- ja tu czekam i czekam" albo "jestem głodna- dawaj coś jeść" - wcale jej to nie przeszkadza.
Stefcia jest już zdrowiutka i szczęśliwa bo wyzwolona z kubraczka pooperacyjnego- brrrr!!

Tak się cieszę, że wyzdrowiała :loveu: Kochana babulka, myślę o niej codziennie :oops:

Posted

tanitka napisał(a):

Brzusiem się nie przejmuj, za jakiś czas śladu nie będzie :)
Bardzo się cieszę, że Stefcia okazała się być prawdziwym twardzielem. Jak na jamnika przystało :cool3:

Posted

twardzielka, twardzielka - śpi teraz na poduszce pana:evil_lol:

tanitka- co z wyzel forall- co tam tak pusto???
jak moge sie ubiegac o wyzsze mozliwosci zeby cie wspomoc???

a co byś chciała- adminitratorem zostać- to jutro ci to załatwię:lol: - dzięki za pomoc:lol:

Posted

Tanitko, wygłaskaj Stefcię ode mnie za wszystkie czasy :loveu:
Bardzo, bardzo się cieszę, że wygraliście - kciuki kciukami, wiara wiarą, ale martwiłam się o nią bardzo (chociaż to na pewno drobiazg w porównaniu z tym, jak Wy się baliście).

Stefcia jest jednym z "moich" ukochanych psów na dogo :loveu: