Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

boksiedwa napisał(a):
Ja raczej proponuję z polaru, mój jamol ma ortalionowy i nie chce w nim chodzic bo szeleści :)

Sonia nie boi się niczego, jak sądzę. Poza kudłatymi psami, chociaż skąd jej się to wzięło pojęcia nie mam. Od kilku lat jej jesiennym sportem jest obszczekiwanie dzików, które teraz chodzą naprawdę blisko domu :razz:
Wydaje mi się więc, że ortalion jej nie zniechęci... A podszyty polarem może rzeczywiście sprawić, że pies mi się wyprowadzi do lasu. Kupię jej moro, będę miała partyzantkę :evil_lol:

Tanitko, wybacz tak niepoważny off topic :)

Posted

dziewczyny- z jamnikowego doswiadczenia- w koncu 11 lat latalismy co zima i nawet gubilismy cenne sweterki;)...
Wybierajcie ciemne kolory, materialy trwale i latwopralne!!!!
zawsze mozna na sweterek zalozyc dodatkowo odblaskowa kamizelke- pies swieci wlasnym blaskiem w niej- zapewniam;).
Duga rzecz- czegobyscie nie robily- i tak po kazdym spacerku sweterek bedzie mokry.Nie mowiac o tym ze ublocony na 1000%:cool3: .

Multus swietej pamieci bez sweterka wogole nie chcial wychodzic a i tak czasami lezal do gory lapami na sniegu w ramach buntu ze....lapki zmarzly:diabloti:

pies mysliwski:roll:

Posted

dziś wyjęto Stefuni weflon i dostaje tylko antybiotyk i wit K. Czekamy na operację.:roll:

a ja dziś zamówiłam piękną kurteczkę nieprzemakalną na polarze. Ale będzie cudna!!:loveu:

Posted

wyczuwa, że jesteś podenerwowana:roll:jannisie takie są..wszystkie psy są wspaniałe ale jamniki są naprawdę szczególne..pewnie wiesz o czym mówię, bądźcie dzielne..sercem jesteśmy z Wami.

Posted

Dziekuję jeszcze raz za wsparcie:lol: . Już jesteśmyw domu , operacja sie udała, Doktory zadowolone. Stefunia ma oczęta otwarte jest wybudzona, tylko troszkę nieobecna jeszcze. POza głównym celem operacji, została jeszcze usunięta listwa sutków przy których były guzy, dwa tłuszczaki- na klacie i nóżce.... i dwa ruchome ząbki- śmierdzielki!!:lol:

wszystko jest w porządku i mam nadzieję że tak pozostanie!!! całujemy wszystkie cioteczki za wsparcie, bo nerwy u mnie i całej rodziny były straszne!!
a Stefcia jaka dziś była smutna:shake:

Posted

Ze Stefci jest po prostu prawdziwy ZUCH :loveu:

W ogóle wszyscy jesteście dzielni :) Teraz tylko niech się dziewczynka ładnie goi i niech nie wariuje za bardzo. Po prostu - niech się zachowuje jak dama :)

Felek pozdrawia :cool3: