Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

Posted

:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :zly7: co tak dlugo z ta decyzja????????????????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
BRAWO dla TANITKI i JEJ TZ

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']AHA, byłabym zapomniała, to chyba już sie domyślacie, ze Stefcia nie szuka juz nowego domu??:evil_lol:

Prawdę mówiąc my to wiedziałyśmy od początku, tylko Ty jakaś niedomyślna byłaś :evil_lol:

WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ
naprawdę :loveu:

Posted

przetrzymałam z decyzją, ale sama musiałam siebie i rodzinę z taką myślą oswoić. WIecie ja już i tak za wariatkę rodzinną i sąsiedzką robię. Ale wszyscy jakoś sie przyzwyczaili do życia z trzecim psem, w szczególności że ona taka malutka..:lol:
nikt głośno tego nie powiedział, ale ja wiem że jej już nie oddamy, no bo kto będzie nam grzał stopy w łóżku, kto będzie mi grzał nerki pod polarem jak siedzę przy kompie, kto będzie mi siedział na kolanach jak prowadze samochód, no kto??.... kota przecież nie mamy!!!;)

Posted

Bunia1 napisał(a):
Ale super wiadomość,ale tak po cichutku powiem że miałam taką nadzieję.

hehe ja tez na to liczyłam chociaz pytałam kilka osób czy nie chce braz paróweczki

Posted

Tanitko, z Amiśką od dawna wiedziałyśmy, że w życiu jej nie oddasz:evil_lol: dlatego wycofałam ogłoszenie z GW:cool1:
To piękna wiadomość, wielkie buziaki dla Ciebie i Twojej rodziny:loveu:
Witaj wśród Jamnikomaniaków:evil_lol:

Posted

[quote name='Tanitka']AHA, byłabym zapomniała, to chyba już sie domyślacie, ze Stefcia nie szuka juz nowego domu??:evil_lol:

nooo, ładnie..! :angryy:
a w schronie mamy właśnie maluszka przypominającego jamniczka długowłosego, bardzo chorego na skórę - i kto go teraz przygarnie i wyleczy, kto się pytam..?! :mad:

no dobra ;) , OK, też wiedziałam, że jesteście sobie przeznaczone z tą parówką, jak powiedziałaś mi kiedyś przez telefon, że "ona dużo mniejsca nie zajmuje..." :lol: :lol: :lol:

Masz farta, Stefa, i niech tak zostanie! :multi:

Posted

[quote name='tanitka']Marka no ale ten sochaczewski maluch- co z nim będzie??:placz:
Jest niby leczony w schronie, ale wiesz, jak to jest... :roll: Zamknięty sam w pokoju...
Ja nie mogę go wziąć na tymczas, bo już i tak mam ostro na pieńku z naszym wspaniałym wetem, że mu zabieram psy w trakcie leczenia :diabloti:

Chyba, że ktoś by go adoptował...

Posted

Stefa zwana obecnie STEFANEM Niegrzecznym!!:mad: - zjadłą przez pół godz. nieuwagi pół talerzyka ciasteczek z makiem. Tradycyjnie: nik nie widzi, Stefan na fotelik a z tamtąd to już na blat stołu bliziutko i hyc:evil_lol: . POtem siedzi sobei na stole i po cichutku zajada:p . Zdradził ją jednak szelest filijki i już było po niej!!! Normalnie lanie pasem straszne:angryy: ;)

Posted

:evil_lol: EEEEEE TAAAAAM

u mnie w domu przez pol roku znikalo maselko z kanapek.....winnego tylko zdradzil zbyt wyrazny zarys...jamniczej szczeki....chlebek zostawial ''OBCYM'':razz:

wystarczylo po prostu taboret inaczej ustawic i dostep zostal zamkniety

:angryy: a ja bylam oskarzana o taki dziwny sposob konsumpcji...

Posted

:lol: :lol: :lol: :lol: jakos ci nie wierze....:lol: :lol: :lol: :lol:
a co najwyzej Stefia przejdzie do calkowitego utajnienia...i jeszcze uwierzysz ze masz w domu...szczury:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Katcherine napisał(a):
i jeszcze uwierzysz ze masz w domu...szczury:diabloti: :diabloti: :diabloti:

ja od dawna na naszego jamola jak narozrabia wołam szczurze :evil_lol:

ps wiedziałam, że diablica nie szuka domu, byłam pewna, że Tanitka jej nie odda :lol:

Posted

[quote name='Marka']w schronie mamy właśnie maluszka przypominającego jamniczka długowłosego, bardzo chorego na skórę - i kto go teraz przygarnie i wyleczy, kto się pytam..?! :mad:

Kurcze, ja wiem, że to wątek Stefki, ale mam nadzieję, że się ciotka Stefan nie obrazi ;)
Co mu jest z tą skórą?...
Taka słodka mordka :(

Posted

to Marki trzeba zapytać, ale myślę że nikt w schronisku nie wie co mu jest:shake: , jedyna szansa to go wyciągnąć ze schronu i zaprowadzić no normalnego weta i leczyć. Wtedy będzie wiadomo co mu jest.
POtrzebny mu jest choć dom tymczasowy.:-(

Posted

umówiłyśmy się w schronisku na niedzielę, zajrzymy do bidusia:-( , a może jest ktoś chętny na doemk tymczasowy??

Eurydyko jesteś!!!
no i widzisz na co mi przyszło, na jamniki zeszłam:oops: ;)

Posted

ja wciaz sledzilam ten watek i wiedzialam ze jej nie oddasz, bo TZ sie nie zgodzi:)

ale bede miala ludzi a wlasciwie psiakow:) do nawiedzenia jak sie pojawie niedlugo na chwilke, nie proponuje spotkania z moimi dziewczynkami, jedynie Fendek sie dobrze z laskami dogaduje, jamniczki niekoniecznie:)

moje Stefke przywiezc na kopanie kretow do mnie na dzialke, tam sie dogadaja, bo krety aktywne a Niki nie nadaza sama:)

Posted

Dabrowka napisał(a):
Kurcze, ja wiem, że to wątek Stefki, ale mam nadzieję, że się ciotka Stefan nie obrazi ;)
Co mu jest z tą skórą?...
Taka słodka mordka :(

Wet stwierdził, że grzybica - pytanie czy tylko: czy nie w połączeniu z nużycą, np.?
:-(