tanitka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 no to super będzie: ja, kaszanna, Inka, boksia, wyżełka i Zorka- proszę do nas wszystkich pisać do schroniska od jutra!!!:megagrin: :megagrin: Quote
anielica Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 tiaaaaa, no to i ja chcę, i ja :loveu: mam sprzątanie na sobotę, więc może mnie ominie :eviltong: Quote
tanitka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jutro koło 16.00 prosze wysyłać wszystkie pozytywne myśli do Starej Miłosnej- gdzie będzie spotkanie na szczycie!!!:p Quote
tanitka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jutro koło 16.00 prosze wysyłać wszystkie pozytywne myśli do Starej Miłosnej- gdzie będzie spotkanie na szczycie!!!:p Quote
Dabrowka Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Trzymam kciuki za Inkę. Niech wykorzysta cały swój jamniczy urok i wdzięk, żeby oczarować przyszłego pana :) Co do stróżowania to zgadzam się w całej rozciągłości :D Moja Sonia często wykonuje coś, co ja nazywam "wodzu, prowadź" - szczeknie i leci przed siebie, za sobą prowadząc pozostałe 4 psy... i one lecą ujadając... a ona wraca do mnie, zdziwiona wielce "czym oni się tak denerwują??" Najlepszy - sprawdzony przeze mnie - zestaw obronny to jamnik+rotweiller. Rotek "wygląda", szczeka i podgryza jamniol. I nikt nie wierzy, że to ten mały jest groźniejszy :D Quote
tanitka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [QUOTE]"wodzu, prowadź"[/QUOTE no własnie o to chodzi, jakbyś tu była!!!:lol: Quote
oczko Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :happy1: :happy1: :happy1: :thumbs: :thumbs: No, Malutka zaprezentuj się ładnie, podaj łapkę, jak to tylko ty potrafisz:cool3: i niech cię tam Tanitka z Kaszanną zachwalają coby skruszyć serca:cool1: nowej miejmy nadzieję i ostatecznej Twojej rodzince;) Powodzenia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bea1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 dziewczyny jak nic nie wyjdzie z adopcji to dam Wam telefon do pani z Warszawy, która ma jamniczkę i chciałaby aby się poznały jamniorki i jak będzie ok..to:cool1: Quote
oczko Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Bea1 napisał(a):dziewczyny jak nic nie wyjdzie z adopcji to dam Wam telefon do pani z Warszawy, która ma jamniczkę i chciałaby aby się poznały jamniorki i jak będzie ok..to:cool1: Super! Dzięki Bea za "wyjście awaryjne":lol: A póki co czekamy na wieści od dziewczyn. Tanitko, Kaszanno, jak tam spotkanie?:cool3: Quote
tanitka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 No niestety, albo stety;) malutka jest nadal u mnie. Rodzicom kaszanny sie spodobała, ale ciocia, z którą mieszkają wyraziła kategoryczny sprzeciw. Tak bywa czasem.... Najbardziej z tego wszystkiego zadwowolona jest suńka - opowiedziała wszystko swojemu Panu po powrocie z wizyty. Starszny był żal..... a Pan pocieszał jak umiał:p Quote
anielica Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 tanitka napisał(a):Najbardziej z tego wszystkiego zadwowolona jest suńka - opowiedziała wszystko swojemu Panu po powrocie z wizyty. Starszny był żal..... a Pan pocieszał jak umiał:p No tak, wie spryciula jak z chłopakami postępować :evil_lol: Tanitko, jak sprawy nieszczenia - nadal spokojnie? Quote
oczko Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='tanitka']No niestety, albo stety;) malutka jest nadal u mnie. Rodzicom kaszanny sie spodobała, ale ciocia, z którą mieszkają wyraziła kategoryczny sprzeciw. Tak bywa czasem.... Najbardziej z tego wszystkiego zadwowolona jest suńka - opowiedziała wszystko swojemu Panu po powrocie z wizyty. Starszny był żal..... a Pan pocieszał jak umiał:p Czyli co? Czekamy na przeprowadzkę rodziców kaszanny, czy korzystamy z kontaktów Bei? Quote
tanitka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tanitko, jak sprawy nieszczenia - nadal spokojnie? całkowity spokój:lol: dajcie nam kochane dojśc do siebie z kaszanną- bo niby nie liczyłyśmy, że się uda, a wiecie.... smutno jakoś i tak strasznie żal tej kruszyny, ze tak nią los miata i nikt jej nie chce...:-( Quote
AMIŚKA Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 tanitka napisał(a):ależ oczko- Ty byłaś właśnie ty kimś wybranym:p A ja teraz po wspólnym z nią już dwókrotnym życiu jestem bardzo związna i nie wiem czy wogóle ja oddam.... no chyba że kaszanna mnie bardzo będzie prosiła, w innym wypadku wogóle sobie tego nie wyobrażam!!!;) :cool1: Ja rozumiem ,że masz dużo piesków ,ale przecież ta maleńka Isia Tobie przeznaczona przez Los!Przecież ktoś musi Ciebie chronić i pilnować:mad: i najważniejsze kochać Pana:loveu: .Właśnie takiej psiny brakowało w Twoim Domku.:lol: ;) :lol: ;) Quote
tanitka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 dlatego tak mi smutno.....bo to taki fajny psiaczek i nie wiem czy ja znajdę odpowiednie ręce, czy któreś będą tymi "dobrymi"??? - a jakie mogą być lepsze od moich:placz: :placz: :placz: Rodzice kaszanny to co innego, ale tak do całkiem obcych!!!!;) Quote
oczko Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 tanitka napisał(a):dlatego tak mi smutno.....bo to taki fajny psiaczek i nie wiem czy ja znajdę odpowiednie ręce, czy któreś będą tymi "dobrymi"??? - a jakie mogą być lepsze od moich:placz: :placz: :placz: Rodzice kaszanny to co innego, ale tak do całkiem obcych!!!!;) Oj fajny, fajny- zapewniam:loveu: Ale jak na razie wszystko znaki wskazują, że chyba Twój domek jest dla niuni tym wymarzonym i przeznaczonym:cool3: I nawet jest w nim pan, któremu mozna się poskarżyć, pochwalić, ktory nawet z błotka wyciągnie:p Oj Tanitko, zazdroszczę, zazdroszczę:evil_lol: :cool3: Quote
oczko Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Ach i tak po znajomości wirtualnie miziam po pyszczku i o zdjęcia grzecznie proszę:oops: Quote
AMIŚKA Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 tanitka napisał(a):dlatego tak mi smutno.....bo to taki fajny psiaczek i nie wiem czy ja znajdę odpowiednie ręce, czy któreś będą tymi "dobrymi"??? - a jakie mogą być lepsze od moich:placz: :placz: :placz: Rodzice kaszanny to co innego, ale tak do całkiem obcych!!!!;) I dlatego przestań szukać domku dla Niuni ,ona przecież go ma i przede wszystkim ma PANA ,ona jest z tych jamniś co kochają PANÓW.Dasz sobie radę i zobacz jaka ochronę masz!I tę dużą Niunię wyćwiczy to dopiero będziesz chroniona!!!:multi: Quote
Bea1 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 moja propozycja została przemilczana:loveu: czyli sunia zostaje u tanitki:evil_lol: gratulacje!!:loveu: Quote
Bunia1 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Koniec świata. Wlazłam tu dzis pierwszy raz i siedzę jak zaczarowana. Czytam cały wątek od początku ranek przy komputerze mnie zastaje. Jestem pelna podziwu i uznania. Sunia jest prześliczna. Roztkliwiłam się całą tą sytuacją. Leżę sobie w łóżeczku a ze mną Mała (jamnik) Dyzio (jamnik) Dares (owczarek kaukazki) tak tak nie tylko jamniki lubią łóżko no i jeszcze Niunio ( wielopies). W sumie sporo nas w tym łóżeczku. A na dworze dwa owczarki niemieckie w budkach. Całe to towarzystwo trzyma kciuki za Inkę. Quote
Recommended Posts