eurydyka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 trzeba malemu zaczac podawac leki doustne, bo zarazi wszystko dookola i ludzi, juz to w Azorku trenowalam Quote
tanitka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a moze trzeba go zabrać na SGGW? bo rzeczywiście będzie epidemia:-( Quote
Dabrowka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Marka napisał(a):Wet stwierdził, że grzybica - pytanie czy tylko: czy nie w połączeniu z nużycą, np.? Niekoniecznie - mam sunię, która trafiła do mnie kompletnie łysa, a po zbadaniu skóry okazało się, że ma "tylko" grzybicę i gronkowca. Nie izolowałam jej od innych psów, nikt się niczym nie zaraził. Więc może maleństwo nie ma nużycy... (Dziękuję Stefce za udostępnienie miejsca w jej wątku ;) ) Quote
milena182 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 a co slychac u naszej paróweczki??kiedy nowe fotki i czy imie stefcia juz zostaje na zawsze czy moze zmieniamy?? Quote
tanitka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Paróweczka Stefcia używa życia:loveu: :loveu: !!! spaceruje: podróżuje: bada: poluje na pływajace liście: kopie: wędruje: i w końcu.... ODPOCZYWA:loveu: :loveu: :loveu: MOJA KOCHANA BABULKA Quote
Dabrowka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 O tototo! Moja Sonia cały weekend tak spędziła. Ale na przyciągniętym przez siebie kocyku, co będzie na twardym się opalać :lol: Quote
Ulka18 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Ale zajadle kopie :evil_lol: Kochana paróweczka :loveu: Zdjecie na tarasie genialne!!!!!!! Quote
andzia69 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 fajowe zdjątka i parówcia oczywista :loveu::loveu::loveu: Quote
anielica Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Prześliczne foteczki, a paróweczka jaka apetyczna :loveu: W ogóle nie widać, że ona jest parówką seniorką... Dużo zdrówcia Stefciu w ukochanym domku! Też bym chciała zostać zaadoptowana przez tanitkę i sobie na mazurach brykać :razz: Quote
tanitka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Też bym chciała zostać zaadoptowana przez tanitkę i sobie na mazurach brykać :razz: my codziennie brykamy w lesie bo mieszkamy zaraz przy Mazowieckim Parku Krajobrazowym i rzeczka- Mienia- też:lol: . Te zdjecia są spod Warszawy.:p anielico chętnie cię adoptuję ;) Quote
tanitka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Stefcia jest cool!! pozdrawia wszystkie ciocie!!!!:lol: Quote
Bea1 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Od początku mówiłyśmy z Amiśką, że Twój dom jest tym jedynym dla jamnisi:loveu:..Ona jest w raju, dziekuję Ciociu Tanitko:loveu::loveu::loveu: Quote
AMIŚKA Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Taaaak,taaak JAMNICZACZARODZIEJKO to prawda że jamnisia STEFCIA od razu trafila na swoj domeczek/ona o tym doskonale wiedziala tak jak i my!/ Ale jak to w życiu bywa -ludzie chcieli inaczej-jakieś Wroclawie musiala zaliczyć,jakies szukania nowego domku:mad: żeby Tanitka w końcu przekonala się że bez STEFCI nie moze zyć:lol: . TANITKO WITAMY W JAMNICZYM KLUBIE Z NAJPIĘKNIEJSZĄ JAMNISIA STEFCIĄ :lol: :lol: :laola: Quote
tanitka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ha, zobaczcie co te upały robią z jamników??!!:mad: (pudełko po lodach było już wyjedzone, ale nie wylizane!!;) ) Quote
anielica Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Pokazuj :mad: pokazuj, a czyja rączka Stefuni pomaga w tym procederze? :evil_lol: A potem wzystko na Stefcię zwalone, no no! :nono: :evil_lol: A swoją drogą wie dziewczyna co dobre. Grycan lody są mniamuśne :loveu: Quote
Dabrowka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Czy ja ją w czwartek poznam? Przywieźć lody? :evil_lol: Quote
kaszanna Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ależ mi ta Stewcia narobiła smaka na lody :evil_lol: Quote
tanitka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Lody pycha!!! a Stefci pomaga JEJ PAN w tym niecnym procederze!!:evil_lol: Dąbrówko - jak tylko nam rąk i nóg starczy, zeby ogarnąć tą dziką sforę, to zapraszam cię może na lody i oczywiście na odwiedziny u Stefci:lol: Quote
Dabrowka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Fakt, trochę do ogarnięcia będzie :evil_lol: A przy okazji... czy w wolnej chwili możesz mi na pw podrzucić swój adres i nr telefonu? Komórki najlepiej... Chyba pora się przygotować ;) Quote
tanitka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 no i jest teraz klops, bo wczoraj zawitał do nas Felek z Lublina adoptowany przez mamę Dąbrówki, no i Stefcia się zakochała:oops: . I jak to bywa z młodymi facetami i starszymi babeczkami, rozkochał i pojechał do Olsztyna:placz: :placz: :placz: Stefcia jest dzisiaj w depresji i szuka swego kawalera:shake: - a taką piękną parą byliby, ale Dąbrówka nie chciała jej zabrać, mimo ze Stefcia grzecznei już siedziała w jej samochodzie gotowa mnie porzucić dla kawalera:evil_lol: :evil_lol: Quote
anielica Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Śliczna z nich parka :loveu: Biedna Stefula - tęskni a swoim kawalerem... tanitko - piękne dzięki, że zaopiekowałaś się psiakami w Warszawie :buzi: Quote
tanitka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 tanitko - piękne dzięki, że zaopiekowałaś się psiakami w Warszawie :buzi: polecam sie na przyszłość;) Quote
Dabrowka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 tanitka napisał(a):Stefcia jest dzisiaj w depresji i szuka swego kawalera:shake: - a taką piękną parą byliby, ale Dąbrówka nie chciała jej zabrać, mimo ze Stefcia grzecznei już siedziała w jej samochodzie gotowa mnie porzucić dla kawalera:evil_lol: :evil_lol: Bardzo mi przykro z powodu złamanego serca Stefci - dobrze wiesz, że nie odwiedziałam jej z tak przebiegłym planem ;) A że siedziała w samochodzie to fakt. I niechętnie wysiadła :evil_lol: Chociaż mam wrażenie, że moja obecność była zbędna :evil_lol: No i - swoją drogą - dość bezpruderyjna jest ta Stefcia :cool3: Felek, ach Felek :loveu: W niedzielę przekonam się, czy jego męski urok zadziała też na moją jamniczkę :cool3: A te chude, niezbyt czyste kolana należą do mojego prawie-pięciolatka :lol: Który objadł Tanitkę z wafelków, wzbudzając tym gorące uczucia w Felku i Klusi... Klusia ma na imię Klusia?... Quote
tanitka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Klusia ma na imię Klusia?... LUKA czyli Lusia, a Klusia bo taka troszeczkę;) przy kości- mój cukiereczek:loveu: a ja myślałam ze Andrzejek ma z 6 lat taki duży chłopak:lol: - super gościu!! Quote
eurydyka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 ale kawaler odwiedzil nasza sliczna zadziorna jamniczke i mowicie ze sie spodobal?:) a lody Malaga Grycana to moje ukochane sa, kupie sobie dzis na urodzinki duuze opakowanie:), moje stadko tez je lubi, wiec zupelnie sie Stefci nie dziwie Quote
Recommended Posts