Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

Posted

tanitka a dlaczego jamniczka nie moze mieszkac u ciebie?

bo mam już dwie duże suki, a jedna z nich nie lubi wogóle innych psów:shake: i żyjemy w ciągłym izolowaniu jednej od drugiej +Stefcia. Jest to bardzo uciążliwe, a czasem już nie do wytrzymania. Trzeci pies to dodatkowe utrudnienie, choć Stefcia już wie ze jednej pani to nalezy unikać bo można być zjedzonym na obiad.:nono:
Jakoś oczywiście dajemy radę, ale....
Poza tym, zanim Stefcia przybyła, w moim domu na tzw. tymczasie było już 9 różnych piesków, które dzięki temu że dałam im chwilę schronienia mogły trafić do swoich docelowych, wytęsknionych domów. Teraz nie mogę wziać żadnego z nich, bo 4 psy to już nie dalibyśmy rady:flaming:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie - w Azorku dwa chore szczeniaki, a u pielęgniarki Tanitki - zatkane! :cool3:
no i gdzie są ci wielbiciele paróweczek?! :diabloti: ;)

Posted

milena182 napisał(a):
Ja jestem wielbicielką paróweczek szczególnie zweglonych jak moj a co do jamniczki to prosilam kiedys o streszczenie jej historii no ale sie nie doszekalam

ooo, kochana - to ja Ci streszczę: jamniczka jest stara, szczerbata, strasznie niegrzeczna i najkochańsza ze wszystkich jamników na świecie! :loveu:

I szuka kogoś wyjątkowego, kto doceni te wszystkie jej zalety! :p

Posted

:loveu:
niesamowitego uroku dodaje jej ta leciutka siwizna na pysiu :loveu:

PS. Tanitka - ta Twoja Lusia to jest anioł nie pies! :p
Szkoda, że Zorka nie bierze z niej przykładu ;)

Posted

Zorka to jest Zorka czyli aparacik:evil_lol: - ona ma swój świat w ktorym nie ma innych psów, wczoraj doskoczyła do staffordki- dobrze że 6 miesięcznej bo byłaby jatka. A oto trzecia moja lokatorka ten aniolecek:angryy:

Posted

a jednak:cool3: , takie to to piękne, a cholera nie z tej ziemi- zoopsycholog nie za wiele pomógł...:diabloti: , na tym zdjęciu z Luką jeszcze żyjące w zgodzie, ale błysk w oku i ząbek zaciętości już wiadać:placz:

Posted

Na forum Miau jest wątek odnośnie "leczenia" kotów (ich psychiki)esencjami Bacha. Na ludzi to działa. Sprawdziłam na sobie juz dwukrotnie. To jest cos na zasadzie homeopati. Mopze warto przeczytac tamten wątek i ew.spróbować...

Posted

Zorka ma cos w sobie.

Zakochalam siem:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: . Jest niesamowita, jak wilczy duch....

Nie wiem dlaczego wbilo mi sie do glowy ze Zorka jest ruda z wilczastym delikatnym nalotem...i bardziej molosowata....:cool1:

Posted

Nie da się ukryć. Zorka jest wpaniałym labradorem, tylko lekko zakręconym:cool1:

o witam, witam, na forum drogi Prosiaczku:eviltong: - zqbany miał wiele doczyniena z Zoreczką od maleństwa i wie, że to straszny diabeł:diabloti:

a Stefcia na coż- przecież na ulicę jej nie wyrzucę!!!!;) decyzja musi dojrzeć:lol:

Posted

:lol: a ten labrador to jako synonim psiej lagodnosci????
Jakos mi sie nie skojarzylo....bo przygode z ta rasa zaczelam od znajomosci....labradora krokodyla :diabloti:
wiec mam wypaczone skojarzenia chyba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A Zorka stala sie moja ulubienica:loveu:

Posted

Stefa zjadła dzisiaj całą czekoladę kradnąc ją ze stołu (chyc na krzesełko a potem na stół!):evil_lol: - mam nadzieję ze jej nie zaszkodzi- co za hultajka!!:mad:

Posted

Moja Pelasia taka niby starowinka, a też pożarła tabliczkę czekolady, wywąchała ja w torbie z zakupami, zostawionymi nieopatrznie na podlodze w przedpokoju :cool3:

Posted

Tak Stefcia czeka, aż wrócę do kompa i znów razem poserfujemy:lol:

A tu ciężka praca ogrodniczki, nie wiadomo tylko co tam miało być posadzone w te dziury:evil_lol:

Posted

no ja z tą czekolada też sie wystraszyłam nie na żarty, ale wszytsko skończyło się OK!!:lol:

ale najlepiej jest u Pana na kolankach

albo w plenerze na słońcu