tanitka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 że pies niszczył mieszkanie, ale to, że Inka sama sobie robiła krzywdę. - ona robiła sobie krzywdę, bo usiłowawła wyjść z klatki!!. Pokaleczyła sobie pyszczek ostrymi, wyrwanymi uprzednio prętami.:shake: ja w tej całej historii poczułam się odpowiedzialna za los tej jamniczki. Nigdy nie zamierzałam mieć jamnika, no ale cóż Stefcia jest starutkim, śmierdzącym, bezzębnym, przyślepym ale kochanym psiątkiem. Dziś nad ranem, jak sobie tu czatowałyście- ja z nią wychodziłam na dwór, bo trzeba było załatwić pewne sprawy, a do pobódki jeszcze kilka godzin. Coraz ciężej wyobrazić mi sobie, ze mogłabym ją oddać- jeśli już, to w najlepsze ręce, nigdy nie wybaczyłabym sobie, gdyby jeszce raz źle trafiła. To stary pies i dlatego mam słabość do niej, ona jest taka bezbronna. Quote
Lusia_ Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Tanitko, właśnie tu zajrzałam, żeby zagadnąć jak się sunia miewa. Bo ja się w niej cichcem podko****ę, a wziąć nie mogę... Dobra z Ciebie kobitka :lol:. Quote
tanitka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Anielica podesłała mi kontak na miłą panią w W-wie - może to na nią Stefunia tyle czekała..... na dniach się wyjaśni:lol: Quote
anielica Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Co by się nie stało, Stefcia jest szczęściarą tanitko. Trafiła na Was... :buzi: Quote
tanitka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Czekam na odzew od tej pani- a na razie cisza- ale może gdzieś wyjechała??:roll: Stefcia zakopała się własnie w kocyk na łóżku- wiecie z tymi jamnikami to zawsze trzeba sprawdzić na czym się siada w domu, bo można elegancko rozpłaszczyć takiego przegubowcka zakotłowanego w byle sweterek, kocyk czy kołderkę:biggrina: Quote
boksiedwa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 tanitka napisał(a): Stefcia zakopała się własnie w kocyk na łóżku- wiecie z tymi jamnikami to zawsze trzeba sprawdzić na czym się siada w domu, bo można elegancko rozpłaszczyć takiego przegubowcka zakotłowanego w byle sweterek, kocyk czy kołderkę:biggrina: dokładnie :) ja mojemu kupiłam taką specjalną poduchę dla jamoli, z kieszenią do której może się chować i przestał mi znosic kocyki i inne rzeczy na łóżko, nawet przestał spać w łóżku :) Quote
eurydyka Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 wklej jakas fotke tej poduchy, to moze kupie dla moich lobuzic, chociaz nie wierze zeby zrezygnowaly z naszego lozeczka:) Quote
boksiedwa Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 eurydyka napisał(a):wklej jakas fotke tej poduchy, to moze kupie dla moich lobuzic, chociaz nie wierze zeby zrezygnowaly z naszego lozeczka:) miałam zamiar zrobic fotę ale jamol nie chciał mi oddać swojego łóżeczka :crazyeye: To jest kwadratowa poducha z suwaczkiem na boku, ma chyba 70/70 cm a na wierzch jest tak jakby doszyta z 3 stron kieszeń. Kupiłam ją w pawilonach na Nowym Świecie w zeszłym roku. Quote
tanitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 z kontaktu od anielicy niestety nic nie wyszło. Pani reflektuje na młodszego i czarnego jamniora, pieska- nie wie co traci.... :shake: Czekamy dalej- jakby ktoś miał namiar na dobry domek dla Stefuni to proszę.... Quote
tanitka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 To może ją dam znowu na allegro??? chyba tak, tylko czy mogłabyś podać swój telefon i przeprowadzać wstępną weryfikację- bo to nie na moje nerwy- ja jestem zbyt emocjonalnie zaangażowana w tę sprawę:oops: Quote
anielica Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Okej, tak zrobię. Jutro wystawię Stefcię. Quote
anielica Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Stefcia nadal szuka domu!!! Zaraz zrobię jej aukcyjkę na allegro... Quote
tanitka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Szuka, ale tego najlepszego z najlepszych:lol: Na razie wróciła z Mazur i bawiła się świetnie;) nieżle sie maskuje w otoczeniu..... widziecie gdzie jest?? " class="ipsImage" alt=""> Quote
AMIŚKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='tanitka']Szuka, ale tego najlepszego z najlepszych:lol: Na razie wróciła z Mazur i bawiła się świetnie;) nieżle sie maskuje w otoczeniu..... widziecie gdzie jest?? [IMG]http://img281.imageshack.us/img281/7456/pict29976bm.jpg" class="ipsImage" alt=""> ONA JUŻ NIE SZUKA ,ONA JUŻ ZNALAZŁA Quote
anielica Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='tanitka']Szuka, ale tego najlepszego z najlepszych:lol: Na razie wróciła z Mazur i bawiła się świetnie;) nieżle sie maskuje w otoczeniu..... widziecie gdzie jest?? " class="ipsImage" alt=""> Jest, jest mała doopka :evil_lol: Quote
tanitka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Jest, jest mała doopka :evil_lol: mała doopka tak zasuwa, ze nie mozna jej zrobić zdjęcia:mad: " class="ipsImage" alt=""> Quote
tanitka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 a tu prawdziwy myśliwy na łowach:evil_lol: " class="ipsImage" alt=""> Stefcia przyniosła mi ostatnio na spacerku małą myszkę:crazyeye: - jeszcze biedusia żyła i próbowała czmychnąć, ale Stefula była szybsza.... i myszka sie już nie ruszała:shake: Quote
anielica Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Steficu, Stefciu - ciocia anielica Cię upomina, abyś nie była killerem myszek :mad: Ma ta mała kluska jak wraju normalnie :loveu: Quote
eurydyka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 tanitka, jamniory to w koncu psy mysliwskie i specjalizuja sie w nornicach Quote
tanitka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 i przypominamy się ze Stefanką, że poszukiwany najlepszy domek!!:lol: Quote
milena182 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 tanitka a dlaczego jamniczka nie moze mieszkac u ciebie? Quote
Recommended Posts