Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

Posted

że pies niszczył mieszkanie, ale to, że Inka sama sobie robiła krzywdę.

- ona robiła sobie krzywdę, bo usiłowawła wyjść z klatki!!. Pokaleczyła sobie pyszczek ostrymi, wyrwanymi uprzednio prętami.:shake:

ja w tej całej historii poczułam się odpowiedzialna za los tej jamniczki. Nigdy nie zamierzałam mieć jamnika, no ale cóż Stefcia jest starutkim, śmierdzącym, bezzębnym, przyślepym ale kochanym psiątkiem. Dziś nad ranem, jak sobie tu czatowałyście- ja z nią wychodziłam na dwór, bo trzeba było załatwić pewne sprawy, a do pobódki jeszcze kilka godzin.
Coraz ciężej wyobrazić mi sobie, ze mogłabym ją oddać- jeśli już, to w najlepsze ręce, nigdy nie wybaczyłabym sobie, gdyby jeszce raz źle trafiła. To stary pies i dlatego mam słabość do niej, ona jest taka bezbronna.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tanitko,
właśnie tu zajrzałam, żeby zagadnąć jak się sunia miewa. Bo ja się w niej cichcem podko****ę, a wziąć nie mogę...
Dobra z Ciebie kobitka :lol:.

Posted

Czekam na odzew od tej pani- a na razie cisza- ale może gdzieś wyjechała??:roll:
Stefcia zakopała się własnie w kocyk na łóżku- wiecie z tymi jamnikami to zawsze trzeba sprawdzić na czym się siada w domu, bo można elegancko rozpłaszczyć takiego przegubowcka zakotłowanego w byle sweterek, kocyk czy kołderkę:biggrina:

Posted

tanitka napisał(a):

Stefcia zakopała się własnie w kocyk na łóżku- wiecie z tymi jamnikami to zawsze trzeba sprawdzić na czym się siada w domu, bo można elegancko rozpłaszczyć takiego przegubowcka zakotłowanego w byle sweterek, kocyk czy kołderkę:biggrina:

dokładnie :)
ja mojemu kupiłam taką specjalną poduchę dla jamoli, z kieszenią do której może się chować i przestał mi znosic kocyki i inne rzeczy na łóżko, nawet przestał spać w łóżku :)

Posted

eurydyka napisał(a):
wklej jakas fotke tej poduchy, to moze kupie dla moich lobuzic, chociaz nie wierze zeby zrezygnowaly z naszego lozeczka:)

miałam zamiar zrobic fotę ale jamol nie chciał mi oddać swojego łóżeczka :crazyeye:
To jest kwadratowa poducha z suwaczkiem na boku, ma chyba 70/70 cm a na wierzch jest tak jakby doszyta z 3 stron kieszeń. Kupiłam ją w pawilonach na Nowym Świecie w zeszłym roku.

Posted

z kontaktu od anielicy niestety nic nie wyszło. Pani reflektuje na młodszego i czarnego jamniora, pieska- nie wie co traci.... :shake:

Czekamy dalej- jakby ktoś miał namiar na dobry domek dla Stefuni to proszę....

Posted

To może ją dam znowu na allegro???

chyba tak, tylko czy mogłabyś podać swój telefon i przeprowadzać wstępną weryfikację- bo to nie na moje nerwy- ja jestem zbyt emocjonalnie zaangażowana w tę sprawę:oops:

Posted

Szuka, ale tego najlepszego z najlepszych:lol:
Na razie wróciła z Mazur i bawiła się świetnie;)
nieżle sie maskuje w otoczeniu..... widziecie gdzie jest??
" class="ipsImage" alt="">

Posted

[quote name='tanitka']Szuka, ale tego najlepszego z najlepszych:lol:
[IMG]http://img281.imageshack.us/img281/7456/pict29976bm.jpg" class="ipsImage" alt="">

ONA JUŻ NIE SZUKA ,ONA JUŻ ZNALAZŁA

Posted

[quote name='tanitka']Szuka, ale tego najlepszego z najlepszych:lol:

Jest, jest mała doopka :evil_lol:

Posted

a tu prawdziwy myśliwy na łowach:evil_lol:

Stefcia przyniosła mi ostatnio na spacerku małą myszkę:crazyeye: - jeszcze biedusia żyła i próbowała czmychnąć, ale Stefula była szybsza.... i myszka sie już nie ruszała:shake: