Bea1 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 tanitko czekam na śliczne zdjęcie i krótki, wzruszający opis suni;) nalepiej dzisiaj na betam3@gazeta.pl, wtedy jest duża szansa, że ogłoszenie będzie już we wtorek w GW, bardzo proszę:mad: Quote
kaszanna Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Piękne psisko jamnisko Masz coś jeszcze Tanitko? Tak! Prośbę żebyś wystawiła sunię w kilku portalach internetowych i pomogła jej znaleźć kochający domek. Już pół dnia piszę różne psie ogłoszenia i rodzina zaczyna mnie nie lubić. Proponuję napisać, że przez całe życie rodziła dla handlarza, a jak przestała przynosić dochody to się jej brutalnie pozbył. Quote
Bea1 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 dokładnie;) zrób tanitko takie ogłoszenie, że mała powali Wrocław na kolana;)czekam:evil_lol: Quote
kaszanna Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Tanitka wystawię ją w Warszawskiej ofercie tylko proszę podaj mi nr. telefonu do Ciebie, bo gdzieś zapodziałam:oops: Quote
Bea1 Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 wszędzie trzeba, im więcej tym lepiej, domek potrzebny na już. Quote
tanitka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 kochane błagam napiszcie od siebie wzruszające historie (kaszanna mój tel o 602 704 701), bo ja po wczorajszo- dzisiejszej akcji adopcyjnej i pobudce o piątej rano jestem do niczego.:grab: Quote
anielica Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 to ja na allegro wystawię malutką. gdzie już jest wystawiona? czy jest na eurocity i 4łapy? Quote
anielica Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 jamnisia na allegro. dajcie znać, jak trzeba coś poprawić... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97576026 PS. niestety, nie słyszałam, aby ktoś szukał zagubionej jamniorki w Lublinie. Quote
oczko Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 anielica napisał(a):jamnisia na allegro Chwytający tekst, dziękujemy Dorotko:loveu: i....... liczymy na Twoją szczęśliwą rękę do allegro:cool1: Quote
eurydyka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24327 mamy druga Inke:( tyle, ze w Zorach, oddana dzis przez wlascicieli:( Quote
tanitka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 O Matko to straszne - jak ktos zadzwoni sensowny ze tamtych okolic w sprawie Inki- to będę i tamtą proponować. (dajcie na prw nr telefonu) Ludzie to bestie!!:angryy: Quote
kaszanna Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 JAMNICZKA staruszka przez całe swoje życie rodziła handlarzowi dzieci. Gdy przestała przynosić dochód brutanie się jej pozbyto. Sunia jest brązowa, meleńka. Panicznie boi się samotności. Szuka domku w którym cały czas jest Pan lub inny pies. Nie toleruje kotów W piątek tej treści ogłoszenie ukaże się w Ofercie. Tanitko tej wersji będziemy się trzymać;) Quote
oczko Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 kaszanna napisał(a):JAMNICZKA staruszka przez całe swoje życie rodziła handlarzowi dzieci. Gdy przestała przynosić dochód brutanie się jej pozbyto. Sunia jest brązowa, meleńka. Panicznie boi się samotności. Szuka domku w którym cały czas jest Pan lub inny pies. Nie toleruje kotów W piątek tej treści ogłoszenie ukaże się w Ofercie. Tanitko tej wersji będziemy się trzymać;) No to jest wersja bardzo chwytająca za serce:cool3: Oby się w końcu udało Quote
Bea1 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 ile Sunia może miec latek? i dałam jej imię bo mam kilka psiaków w GW i muszę je rozróżniać;) Quote
Bea1 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 odrobinkę zmieniłam;) JAMNICZKA Maja ma ok. 9lat, przez całe swoje życie rodziła handlarzowi szczeniaki. Gdy przestała przynosić dochód brutalnie się jej pozbyto. Sunia jest brązowa, meleńka, grzeczna i bardzo kochana. Panicznie boi się samotności, dlatego szuka domku w którym cały czas jest Pan lub pies do towarzystwa. Nie toleruje kotów. W sprawie adopcji telefon 0660-742-048./plus zdjęcie na trawce;)/ Quote
tanitka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 pięknie- czekamy na tego wymarzonego Pana, na takie ogłoszenie nie może odezwać się ktoś nieodpowiedni.;) Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 W piątek w anonsach z woj. radomskiego. Tanitko bądź czujna, bo są jeszcze dwie sunie do wydania. Zwróć proszę uwagę na Murkę ze schroniska w Łodzi. Maleńka, czarna jamnisia. Jeszcze wpiszę ja do Łódzkich i lubelskich, ale to już po południu, bo mam zapalenie oskrzeli i złapano mnie i postawiono mi bańki. Muszę trochę poleżeć. Quote
eurydyka Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 trzeba wkleic tanitce linki do watkow http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24365 telefon w watku do tel Bea Quote
kaszanna Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Eurydyka - dziękuję! Do lubelskich już poszła. Ukaże się w piątek. Quote
oczko Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Dziwczyny jesteście kochane. Kaszanno pod kołderkę marsz:mad: :diabloti: i....dużo zdrówka. Quote
anielica Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 podnoszę! dałam ogłoszenie na Eurocity. Quote
Recommended Posts