Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne psisko jamnisko Masz coś jeszcze Tanitko?

Tak! Prośbę żebyś wystawiła sunię w kilku portalach internetowych i pomogła jej znaleźć kochający domek. Już pół dnia piszę różne psie ogłoszenia i rodzina zaczyna mnie nie lubić.

Proponuję napisać, że przez całe życie rodziła dla handlarza, a jak przestała przynosić dochody to się jej brutalnie pozbył.

Posted

kochane błagam napiszcie od siebie wzruszające historie (kaszanna mój tel o 602 704 701), bo ja po wczorajszo- dzisiejszej akcji adopcyjnej i pobudce o piątej rano jestem do niczego.:grab:

Posted

anielica napisał(a):
jamnisia na allegro

Chwytający tekst, dziękujemy Dorotko:loveu: i....... liczymy na Twoją szczęśliwą rękę do allegro:cool1:

Posted

O Matko to straszne - jak ktos zadzwoni sensowny ze tamtych okolic w sprawie Inki- to będę i tamtą proponować. (dajcie na prw nr telefonu) Ludzie to bestie!!:angryy:

Posted

JAMNICZKA staruszka przez całe swoje życie rodziła handlarzowi dzieci. Gdy przestała przynosić dochód brutanie się jej pozbyto. Sunia jest brązowa, meleńka. Panicznie boi się samotności. Szuka domku w którym cały czas jest Pan lub inny pies. Nie toleruje kotów

W piątek tej treści ogłoszenie ukaże się w Ofercie.
Tanitko tej wersji będziemy się trzymać;)

Posted

kaszanna napisał(a):
JAMNICZKA staruszka przez całe swoje życie rodziła handlarzowi dzieci. Gdy przestała przynosić dochód brutanie się jej pozbyto. Sunia jest brązowa, meleńka. Panicznie boi się samotności. Szuka domku w którym cały czas jest Pan lub inny pies. Nie toleruje kotów

W piątek tej treści ogłoszenie ukaże się w Ofercie.
Tanitko tej wersji będziemy się trzymać;)

No to jest wersja bardzo chwytająca za serce:cool3: Oby się w końcu udało

Posted

odrobinkę zmieniłam;)
JAMNICZKA Maja ma ok. 9lat, przez całe swoje życie rodziła handlarzowi szczeniaki. Gdy przestała przynosić dochód brutalnie się jej pozbyto. Sunia jest brązowa, meleńka, grzeczna i bardzo kochana. Panicznie boi się samotności, dlatego szuka domku w którym cały czas jest Pan lub pies do towarzystwa. Nie toleruje kotów. W sprawie adopcji telefon 0660-742-048./plus zdjęcie na trawce;)/

Posted

W piątek w anonsach z woj. radomskiego.
Tanitko bądź czujna, bo są jeszcze dwie sunie do wydania. Zwróć proszę uwagę na Murkę ze schroniska w Łodzi. Maleńka, czarna jamnisia.

Jeszcze wpiszę ja do Łódzkich i lubelskich, ale to już po południu, bo mam zapalenie oskrzeli i złapano mnie i postawiono mi bańki. Muszę trochę poleżeć.