Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

Posted

Popłakałam się na dworcu:placz: .... jamnisia jedzie sobie na kolankach cioci i wygląda przez okno. W przedziale jest jeszcze młoda dziewczyna usmiechająca się do suńci i młody pan- który nie zwraca na nią uwagi. A jamnisia koniecznie na kolanka do tego pana by chciała....:eviltong:
Szerokiej drogi kochana kruszynko.........;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tanitko bardzo jestem Ci wdzięczna za przechowanie i opiekę nad jamnisią, wiem, że u Ciebie jak i u teściówki Anielicy miała bardzo dobrze. Przesyłam Tobie i wszystkim co pomagali fizycznie jak rownież wirtualnie bardzo serdeczne uściski. jesteście kochani.:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

wydaje mi się, że już zakraplanie oczek nie jest potrzebne... chyba, że coś się przez weekend pogorszyło.

nic się nie pogorszyło, ale jeszcze troszeczkę oczka "śluzują"- to zakraplanie wcale nie było takie proste;)

oczko- nie przejmuj się kochana jak jamnisia będzie wobec ciebie nieufna i bedzie powarkiwała. Ona dopiero dzisiaj zaczęla cieszyć sie na mój widok. Zupełni inaczej niz wobec swojego tymczasowego pana:angryy: :p !!!
Jak pan wchodził do domu- to jamnisia z porędkością światła leciała do drzwi i tam zaczynała mu opowidać jakie straszne rzeczy działy się w domu pod jego nieobecność. Wszystko trzeba było mu opowiedzieć szczekajac, zawodząc, podając łapeczki i odkręcajac ogonek!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Mnie tak nie witała:shake: ;)

Posted

tanitka napisał(a):
oczko- nie przejmuj się kochana jak jamnisia będzie wobec ciebie nieufna i bedzie powarkiwała.

Ok, wezmę na to poprawkę:cool3:

Posted

nie płacz tanitko..tylko zerknij jaka była samotna i nieszczęśliwa w budzie..teraz ją czeka nowe życie..uśmiechnij się proszę....

Posted

Tanitko, wiem co czujesz... Przechodziłam taką tęsknotę na jesieni ostatnio. Pięć dni w domu, a płakałam cały weekend...

Gdzie te dziewczyny nam się zapodziały? :roll:

Ja myślę, że to nawet dobrze, że mała tak lubi facetów. TZ-towi oczka daję dwa dni - że obroni się przed urokiem jamnisi. I to jak jest twardy :evil_lol:

Posted

Już jestesmy, psiunia jest cudna i juz się w niej zakochałam. Saba w porównianiu z nią to był olbrzym. Faktycznie jest malutka, drobniutka i chudziutka, a do tego trochę zdezorientowana i zestresowana. I nie ma się co dziwić- to jej 3 domek w ciągu tygodnia, no a wcześniej schronisko. Myslę, że za kilka dni sie zadomowi. A na razie chodzi z pokoju do kuchni i do drugiego pokoju i obwą****e :)

Tanitko masz bardzo sympatyczną ciocię, nieomieszkałam ją uściskać. Wstępnie umówiłyśmy się, że kiedyś się zobaczymy i mam nadzieję, że do tego dojdzie, bo bardzo chętnie bym sie z Nią zobaczyła :)

Jestem ogromnie wszystkim Wam wdzięczna i szczęśliwa. Bardzo serdecznie dziekuję i ściskam. Kochani jesteście i mam nadzieję, że kiedyś będzie Wam wynagrodzony cały ten trud opieki i troska nad niechcianymi, ale kochanymi istotkami na czterech łapkach.

Posted

Przez chwilę trochę popiskiwała i patrzyła w stronę drzwi, ale za dosłownie moment wzięla ją głupawka :), zaczęła bawić się kością, biegać koło niej, tarzać się ,a teraz spokojnie ją sobie gryzie. Fajna mała bestia:)

Tanitko, czy ona jadła dzisiaj obiadek?

Posted

oczko: tanitki nie ma w necie po 15.00, a sunia pewnie chętnie by coś zjadła :lol:

przytulaj ją mocno i głaskaj pieszczochę, żeby stres jej minął. bo ona musi być tym bardzo zmęczona...

KOCHANA JESTEŚ, DZIĘKUJĘ CI :loveu:

Dziękuję też wszystkim kochanym cioteczkom i wujkom za pomoc, opiekę, transport i wsparcie duchowe!!!! :loveu: :loveu: :loveu:

JAMNISIA MA DOM!!!! :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!:

ps. oczko, czy TZ już zapoznał się z sunią? :cool3:

Posted

anielica napisał(a):
ps. oczko, czy TZ już zapoznał się z sunią? :cool3:

Jeszcze nie- dopiero w piątek wieczorkiem, gdyż od stycznia pracuje w innym mieście:placz: i generalnie teraz w domku bywa tylko w weekendy:-( .

Ale w mailu i przez telefon mowi, że cieszy się, że ja się ciesze, ale za każdym razem powtarza jak zaklęcie " tylko proszę nie pozwalaj jej do łózka". Ech... chyba cężko z tym będzie:eviltong:

Posted

Jeżeli masz dla suni własną obróżkę i smyczkę, to prześlij te, w których jechała do mnie. Podam Ci adres na PW. Przydadzą się nam do wyprowadzania psiaków, no i dla następnej bidy, kiedy będzie jechała do domku...

Bardzo się cieszę, że jamnisia już u Ciebie. Smutno mi dzisiaj, bo Julinka, chociaż czeka na nią dom, być może nie zostanie nam wydana. Próbujemy jutro...

Posted

Dabrowka napisał(a):
Na zdjęciach wcale nie wydaje mi się taka mała, chyba po prostu ja też mam małą jamniczkę :)

Saba, moja poprzednia jamniczka w porównaniu z Inką to był olbrzym. Dla mnie też Inka na zdjęciach wydawała się wcale nie taka mała , ale naprawdę jest malutka, taka kieszonkowa, bardzo, że tak powiem "poręczna":evil_lol: i w sam raz na wycieczki- duzo miejsca nie zajmuje:p

Posted

No, ta jej figurka drobna rozczula... :loveu:

Oczko: ona ma na piersi taką narośl, zwisającą skórę - pewnie już to zauważyłaś. Pytałam weta o to, a on powiedział, że to stara, zarośnięta przepuklina, że tam jest tylko tłuszczyk i w niczym nie przeszkadza. Na wszelki wypadek skonsultuj to z wetem swoim, ale ja też myślę, że to nie jest groźne, nie jest bolesne i nie wygląda, żeby miało połączenie z resztą jamnisi. Taka tylko obwisła skórka.

Posted

Czy zdajecie sobie sprawę z tego, że przyczyniłyście się do cudu?
Stary, porzucony pies, na którego nikt nie zwróciłby uwagi i który pewnie niedługo zgasłby gdzieś w jakimś kąciku, w ciągu kilku dni stał się czyimś... nomen omen... oczkiem w głowie :)

Lektura wątków na pwp bywa tak bardzo przygnębiająca... ale z drugiej strony... przywraca wiarę. Nie w ludzi, ale w tę lepszą część ludzkości :)