anielica Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 No właśnie, właśnie, nic sie Tanitko nie odzywasz :mad: PS. Ja parówka bym wzięła choćby dziś, ale czasem jest tak, że nie można mieć tego, co się chce... :oops: Quote
tanitka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 sorki, sorki taka jestem zagoniona, ze nie piszę wam, co jest dla mnie oczywiste:lol: : Stefunia jest cudna, kochana, wspaniała, zdrowa, biegająca i radosna:loveu: ! To anioł nie pies i podbiła serca wszystkich. Jest małą spryciulką.... bo na przykład potrafi wejśc po krześle na stół gdzie na talerzyku wyleguje się kanapeczka albo ciasteczko- tylko odgłosy ją zdradzają i jak słyszy biegnące do niej kroki, to wtedy myk, myk i juz jest pod stołem z minką niewiniątka:evil_lol: . No i całkeim nie dawno zaczęla sie bawić piłeczką:crazyeye: - to jest dopiero komedia!! skoki, galop, przewrot na plecy i zabawa polega na tym, zeby poturlac się na plecach po piłce!:crazyeye: I skafanderki zostały zaakceptowane- mały pancernik biega w nich jak tornado. Muszę zrobić jakieś nowe zdjęcia:loveu: Quote
boksiedwa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 tanitka napisał(a):I skafanderki zostały zaakceptowane- mały pancernik biega w nich jak tornado. qurcze a moj jamol się wstydzi wyjść na dwór w ubranku :roll: a dostał od babci takie śliczne czerwone, ortalionowe na polarku i jak go ubiorę to nie idzie. Wyniosłam toto zawiniątko na dwór pod pachą to usiadł pod klatką i nawet siu nie chciał zrobić :crazyeye: Quote
milena182 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 tanitka napisał(a):No i całkeim nie dawno zaczęla sie bawić piłeczką:crazyeye: - to jest dopiero komedia!! skoki, galop, przewrot na plecy i zabawa polega na tym, zeby poturlac się na plecach po piłce!:crazyeye: I skafanderki zostały zaakceptowane- mały pancernik biega w nich jak tornado. Muszę zrobić jakieś nowe zdjęcia:loveu: moj jamnik tez tarza sie w swojej pilce,gryzaku,sznurku.sweter zaakceptowal, nawet bawi sie w nim,nie ma problemu.czekam na fotki:cool3: Quote
anielica Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Och, jak mnie cieszą takie cudne relacje o Stefuni :loveu: Zdjęcia Tanitko, są KONIECZNE! Quote
ania14p Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Tanitko, a kiedy pojawisz się w Azorku, chyba byś się tam przydała, choć na chwilkę! Quote
tanitka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 no to proszę oto moja kochana kruszynka, taka trochę smutna, ale przecież już jest wieczór i jest zmęczona:loveu: Quote
andzia69 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 słodka parówieczka:loveu::loveu::loveu: Quote
anielica Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Jest urzekająca baaaardzo ta paróweńka :loveu: Quote
Dabrowka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 tanitka napisał(a):No i całkeim nie dawno zaczęla sie bawić piłeczką:crazyeye: - to jest dopiero komedia!! skoki, galop, przewrot na plecy i zabawa polega na tym, zeby poturlac się na plecach po piłce!:crazyeye: Jamnik i piłeczka to jest taki zestaw jak nie wiem co... no... komplet po prostu. Jak żołnierz i karabin, lekarz i stetoskop, coca i cola, black & white :evil_lol: To, że Stefcia odkryła to dopiero teraz, jest dla mnie dowodem na to, że musiała być chora już długo... :( mały pancernik biega w nich jak tornado. Muszę zrobić jakieś nowe zdjęcia:loveu: Bardzo proszę o zdjęcia pancernika!! A ja za to obiecuję, że wkleję wreszcie co nieco w wątku Felka :oops: Quote
Katcherine Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ja raczej bym powiedziala ze jamnik- i piszczaca zabawka :diabloti: Quote
ania14p Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A dlaczego moje kundliszony, kompletnie olewają wszystkie zabawki, walczą jak lwy kiedy chcę je wrzucić do wanny, nie mówiąc już o pudrowaniu :diabloti: ! Quote
tanitka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 dla wszystkich wielbicielek STEFCI - wizerunek bardziej optymistyczny:lol: Quote
Dabrowka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 No piękna, piękna... (dobrze, że moja ruda śpi i nie słyszy, że inną parówkę chwalę :evil_lol:)... a poza tym gdzie zdjęcia pancernika????? :mad: Quote
Norbitka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='tanitka']dla wszystkich wielbicielek STEFCI - wizerunek bardziej optymistyczny:lol: Jaka poza ..prawdziwa dama :) Quote
milena182 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='tanitka'] alez sliczniutka:loveu: Quote
tanitka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 a poza tym gdzie zdjęcia pancernika????? :mad: no akurat sie cieplej zrobiło i nie chodzimy w pancerzyku- ale będą foty, na pewno!!:lol: Quote
AMIŚKA Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGONARODZENIA SZCZĘŚLIWEGO 2007 ROKU TANITCE I CALEJ RODZINCE oraz najbardziej podziwianej,najpiekniejszej JAMNISI STEFCI życzą AMIŚKA ZINKA I SASANKA jamnikot MAX Quote
tanitka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dziękuję bardzo w imieniu swoim i Stefusi- mojego Aniołeczka:loveu: i Tobie AMIŚKA, Twojej rodzinie i Zwierzakom oraz wszystkim wielbicielom jamników również życzę wszystkiego co najlepsze. A ja nie mogę doczekać sie 24.00 - kiedy Stefusia opowie mi swoją historię! Quote
AMIŚKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :laola: :laola: DOSIEGO ROKU 2007 DLA WSZYSTKICH :laola: :laola: Quote
andzia69 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Ogromne buziaczki dla Tanitki i jej zwierzyńca w Nowym Roku od ciotki andzi!!!:loveu::loveu::loveu: Amiśka - a moim marzeniem (może go kiedys zrealizuję) jest jamnisia taka jak Twoja - ta w kolorze "merle" - nie wiem czy tak to się nazywa, ale jajniki są the best :loveu: Quote
tanitka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 dziekujemy AMISKA i andziu69!!:lol: wszystkie jamniczki sa super!!:p Quote
Recommended Posts