Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

Posted

No właśnie, właśnie, nic sie Tanitko nie odzywasz :mad:

PS. Ja parówka bym wzięła choćby dziś, ale czasem jest tak, że nie można mieć tego, co się chce... :oops:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sorki, sorki taka jestem zagoniona, ze nie piszę wam, co jest dla mnie oczywiste:lol: :
Stefunia jest cudna, kochana, wspaniała, zdrowa, biegająca i radosna:loveu: !
To anioł nie pies i podbiła serca wszystkich. Jest małą spryciulką.... bo na przykład potrafi wejśc po krześle na stół gdzie na talerzyku wyleguje się kanapeczka albo ciasteczko- tylko odgłosy ją zdradzają i jak słyszy biegnące do niej kroki, to wtedy myk, myk i juz jest pod stołem z minką niewiniątka:evil_lol: .
No i całkeim nie dawno zaczęla sie bawić piłeczką:crazyeye: - to jest dopiero komedia!! skoki, galop, przewrot na plecy i zabawa polega na tym, zeby poturlac się na plecach po piłce!:crazyeye:
I skafanderki zostały zaakceptowane- mały pancernik biega w nich jak tornado.
Muszę zrobić jakieś nowe zdjęcia:loveu:

Posted

tanitka napisał(a):

qurcze a moj jamol się wstydzi wyjść na dwór w ubranku :roll: a dostał od babci takie śliczne czerwone, ortalionowe na polarku i jak go ubiorę to nie idzie. Wyniosłam toto zawiniątko na dwór pod pachą to usiadł pod klatką i nawet siu nie chciał zrobić :crazyeye:

Posted

tanitka napisał(a):
No i całkeim nie dawno zaczęla sie bawić piłeczką:crazyeye: - to jest dopiero komedia!! skoki, galop, przewrot na plecy i zabawa polega na tym, zeby poturlac się na plecach po piłce!:crazyeye:

moj jamnik tez tarza sie w swojej pilce,gryzaku,sznurku.sweter zaakceptowal, nawet bawi sie w nim,nie ma problemu.czekam na fotki:cool3:

Posted

tanitka napisał(a):

Jamnik i piłeczka to jest taki zestaw jak nie wiem co...
no...
komplet po prostu.
Jak żołnierz i karabin, lekarz i stetoskop, coca i cola, black & white :evil_lol:
To, że Stefcia odkryła to dopiero teraz, jest dla mnie dowodem na to, że musiała być chora już długo... :(
mały pancernik biega w nich jak tornado.

Bardzo proszę o zdjęcia pancernika!!
A ja za to obiecuję, że wkleję wreszcie co nieco w wątku Felka :oops:

• 1 month later...
Posted

:tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1: :tree1:

POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGONARODZENIA
SZCZĘŚLIWEGO 2007 ROKU

TANITCE I CALEJ RODZINCE

oraz najbardziej podziwianej,najpiekniejszej JAMNISI
STEFCI

życzą AMIŚKA
ZINKA I SASANKA
jamnikot MAX

Posted

Dziękuję bardzo w imieniu swoim i Stefusi- mojego Aniołeczka:loveu:
i Tobie AMIŚKA, Twojej rodzinie i Zwierzakom oraz wszystkim wielbicielom jamników również życzę wszystkiego co najlepsze.
A ja nie mogę doczekać sie 24.00 - kiedy Stefusia opowie mi swoją historię!

Posted

Ogromne buziaczki dla Tanitki i jej zwierzyńca w Nowym Roku od ciotki andzi!!!:loveu::loveu::loveu:

Amiśka - a moim marzeniem (może go kiedys zrealizuję) jest jamnisia taka jak Twoja - ta w kolorze "merle" - nie wiem czy tak to się nazywa, ale jajniki są the best :loveu: