Jump to content
Dogomania

Jamnisia Siwiutki Pysio - JUŻ NIE SZUKA DOMU! ZOSTAJE U TANITKI!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anielica napisał(a):
Dlaczego, ach dlaczego, ach DLACZEGO nie ma wieści od Stefuni oraz zdjęć????

No właśnie Tanitka dlaczego :lol: :mad: :lol:

a my cioteczki parówkomanki taaaak czekamy na wieści o Stefci-CUDJAMNISI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

nigdy tam wcześniej nie byłam, ale chyba nie chciałabym tamw sezonie spędzić wakacji:scream7:
ale po sezonie jest to przyjemne dość miejsce.
o jak Pan sie śmiesznie ubrał!!!

ja tam wolę popatrzeć z suchego na te wygłupy:lol:

na trawce jest fajnie

może basen by mi odpowiadał?

a może są takie małe płetwy jak na mnie??

o rety ale masz fajną muszelkę w ręku!!!

ale fajnie jak Pan daje loda spróbować!!!:multi: :multi:

a teraz psy śpią jak zabite:lol:

Posted

Ale z tej Stefuni turystka :loveu:
Okuninka, tak jak piszesz Tanitko, w sezonie upiorna - najbardziej oblegane miejsce na poj. łęczyńsko-włodawskim, okraszone gęsto knajpami, barami z fastfudem i innymi przyjemnościami. Ludzi tłum...
A jesienią, nie byłam tam jesienią, ale musi być urokliwie :loveu:
Uwielbiam jezioro właśnie we wrześniu, kiedy jeszcze słońce grzeje, a już pusto, mgły jesienne. Mam takie jezioro, nad którym bywam często, i wrzesień jest tam przesliczny... Siadywam na ławce i zawsze mi się nuci "Już kormorany odleciały stąd" i inne takie poetyckie zaśpiewy :oops:

Mizianko dla suń!

Posted

Stefcia cudna. Panienka widać lubi podróże. Ja bywałam nad tym jeziorej jakieś 20 lat temu to było super. Ośrodków mało tylko po jednej stronie a reszta to cudne dzikie miejsca na spacery. To były czasy ech.

Posted

Tak ...jak ktoś mieszka na codzien w zgiełku to faktycznie Okuninka latem to może koszmar. Dla mnie własnie Okuninka latem jest super :P wreszcie moge popatrzec na tłumy ludzi :)

Posted

Norbitko ty to lubisz jakieś ekstremalne warunki! :lol:

ale wiecie, że ja sie martwiłam, że jak pojade do Okuninki to tam nie daj Boże spotkam byłego własiciela Stefki i on ją rozpozna, co ja bym wtedy zrobiła???!!:placz: :placz: - nie wiem czy to sugestia, ale mi się wydawało, że ona tam już kiedyś była:cool1: ?

Posted

:loveu: :lol: ale wam dobrze. ale mi sie rozmazylo...

acha- jeszcze jedno- jamnik dla zapalonego wedkarza jest towarzyszem niebednym...w latach mlodosci z Multkiem wpadalismy w potrzebie na chwilke do lasu a po 5 minutach wychodzilismy z cala puszka .......dzdzownic na ryby;) . najlepsze ze nasz tandem na te dzdzownice lapal na sam haczyk i zylke a inni z najlepszymi kolowrotkami i wedziskami mogli tylko na nas popatrzec:diabloti: .

Jamniki sa ''the best''- pakowne, wszechstronne i w zimny wieczor cudownie grzeja stopy:evil_lol: .

Posted

Ooooj, Anielico, uważaj z takimi deklaracjami. Wiesz, jak jest na dogo - prosisz-masz :cool3:
W Starachowicach czeka John. Parówek jak się patrzy. Chudszy od Felka (tak!), nie toleruje psów, zwłaszcza samców, nie przepada za kotami. Za to lubi ludzi i kocha jeździć samochodem.
Chcesz?... :cool1:

Posted

anielica napisał(a):
Samochód mam, to się zgadza :loveu: Mam też psa, a mówiąc dokładniej samca oraz dwa koty. Miałabym niezły sajgon... :evil_lol:

Ja Chcę Parówkę!!!! :errrr:

Ja Chcę Parówkę!!!! :errrr:

Ależ Anielica nie ma problemu specjalnie dla Ciebie superparówka czystej rasy oczywiście do kompletu bedzie sunia ,aż dziwne że masz tylko jednego psa:shake: cos nie tak:crazyeye: .
Pr4zecież musi być równo;
dwa koty-????pies i parówka

Ciotki Jamnikomanki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jak tylko będę już na swoim zupełnie, to chyba bez Parówki się nie obejdzie. Na razie u mnie tymczasowo, chorobowo i niepewnie :oops:
Więc jeszcze nie teraz, za jakiś czas na pewno :loveu:

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

anielica napisał(a):
Dlaczego tu taka cisza??? :roll:

Tanitka co u jamnisi???:lol:
Nic nie piszesz:mad:

To ze rozwozisz paróweczki po kraju do nowych domeczków ,chwali się bardzo:multi: :multi: :multi: :multi: ,
ale to nie zwalnia z obowiązkow:mad: :mad: .
No wiec grzecznie pytamy co u Jamnisi?????:lol:

PS a rozwożąc paróweczki po kraju pamietaj o naszej kochanej Anielicy!!!!!!:razz: