tanitka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 a czy będą zdjęcia Stefci w zaprojektowanych przez ciebie strojach dla Stefnisi - strojnisi??? a jakże:lol: Quote
anielica Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Dlaczego, ach dlaczego, ach DLACZEGO nie ma wieści od Stefuni oraz zdjęć???? Quote
AMIŚKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 anielica napisał(a):Dlaczego, ach dlaczego, ach DLACZEGO nie ma wieści od Stefuni oraz zdjęć???? No właśnie Tanitka dlaczego :lol: :mad: :lol: a my cioteczki parówkomanki taaaak czekamy na wieści o Stefci-CUDJAMNISI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tanitka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 bardzo was przepraszam, ale byliśmy wszyscy w Okunince (anielica w lubelskim!!!;) ). Zdjęcia będą:lol: Quote
Bunia1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No proszę, nad J.Białym? Kiedyś było to wspaniałe miejsce. Quote
tanitka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 nigdy tam wcześniej nie byłam, ale chyba nie chciałabym tamw sezonie spędzić wakacji:scream7: ale po sezonie jest to przyjemne dość miejsce. o jak Pan sie śmiesznie ubrał!!! ja tam wolę popatrzeć z suchego na te wygłupy:lol: na trawce jest fajnie może basen by mi odpowiadał? a może są takie małe płetwy jak na mnie?? o rety ale masz fajną muszelkę w ręku!!! ale fajnie jak Pan daje loda spróbować!!!:multi: :multi: a teraz psy śpią jak zabite:lol: Quote
anielica Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Ale z tej Stefuni turystka :loveu: Okuninka, tak jak piszesz Tanitko, w sezonie upiorna - najbardziej oblegane miejsce na poj. łęczyńsko-włodawskim, okraszone gęsto knajpami, barami z fastfudem i innymi przyjemnościami. Ludzi tłum... A jesienią, nie byłam tam jesienią, ale musi być urokliwie :loveu: Uwielbiam jezioro właśnie we wrześniu, kiedy jeszcze słońce grzeje, a już pusto, mgły jesienne. Mam takie jezioro, nad którym bywam często, i wrzesień jest tam przesliczny... Siadywam na ławce i zawsze mi się nuci "Już kormorany odleciały stąd" i inne takie poetyckie zaśpiewy :oops: Mizianko dla suń! Quote
Bunia1 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Stefcia cudna. Panienka widać lubi podróże. Ja bywałam nad tym jeziorej jakieś 20 lat temu to było super. Ośrodków mało tylko po jednej stronie a reszta to cudne dzikie miejsca na spacery. To były czasy ech. Quote
Ulka18 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tanitko, mysle, ze nastepnym razem powinnas z TZ pomyslec o wyposazeniu dla Stefci. Moze i wody nie lubi, ale z Panciem na pewno by poplywala :evil_lol: Quote
Norbitka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Tak ...jak ktoś mieszka na codzien w zgiełku to faktycznie Okuninka latem to może koszmar. Dla mnie własnie Okuninka latem jest super :P wreszcie moge popatrzec na tłumy ludzi :) Quote
tanitka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Norbitko ty to lubisz jakieś ekstremalne warunki! :lol: ale wiecie, że ja sie martwiłam, że jak pojade do Okuninki to tam nie daj Boże spotkam byłego własiciela Stefki i on ją rozpozna, co ja bym wtedy zrobiła???!!:placz: :placz: - nie wiem czy to sugestia, ale mi się wydawało, że ona tam już kiedyś była:cool1: ? Quote
Norbitka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gdybyś na codzien żyła zupełnie sama...... tez kreciłyby Cię tłumy :) Zresztą ja wogóle jestem "inna" :evil_lol: Quote
milena182 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 o jaka sliczna stefcia mojej mamie sie tez podoba ;) Quote
Katcherine Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :loveu: :lol: ale wam dobrze. ale mi sie rozmazylo... acha- jeszcze jedno- jamnik dla zapalonego wedkarza jest towarzyszem niebednym...w latach mlodosci z Multkiem wpadalismy w potrzebie na chwilke do lasu a po 5 minutach wychodzilismy z cala puszka .......dzdzownic na ryby;) . najlepsze ze nasz tandem na te dzdzownice lapal na sam haczyk i zylke a inni z najlepszymi kolowrotkami i wedziskami mogli tylko na nas popatrzec:diabloti: . Jamniki sa ''the best''- pakowne, wszechstronne i w zimny wieczor cudownie grzeja stopy:evil_lol: . Quote
tanitka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jamniki sa ''the best''- pakowne, wszechstronne i w zimny wieczor cudownie grzeja stopy:evil_lol: . a czasem i nereczki:lol: Quote
anielica Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Ja Chcę Parówkę!!!! :errrr: Quote
Dabrowka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ooooj, Anielico, uważaj z takimi deklaracjami. Wiesz, jak jest na dogo - prosisz-masz :cool3: W Starachowicach czeka John. Parówek jak się patrzy. Chudszy od Felka (tak!), nie toleruje psów, zwłaszcza samców, nie przepada za kotami. Za to lubi ludzi i kocha jeździć samochodem. Chcesz?... :cool1: Quote
anielica Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Samochód mam, to się zgadza :loveu: Mam też psa, a mówiąc dokładniej samca oraz dwa koty. Miałabym niezły sajgon... :evil_lol: Quote
AMIŚKA Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 anielica napisał(a):Samochód mam, to się zgadza :loveu: Mam też psa, a mówiąc dokładniej samca oraz dwa koty. Miałabym niezły sajgon... :evil_lol: Ja Chcę Parówkę!!!! :errrr: __________________ Ja Chcę Parówkę!!!! :errrr: __________________ Ależ Anielica nie ma problemu specjalnie dla Ciebie superparówka czystej rasy oczywiście do kompletu bedzie sunia ,aż dziwne że masz tylko jednego psa:shake: cos nie tak:crazyeye: . Pr4zecież musi być równo; dwa koty-????pies i parówka Ciotki Jamnikomanki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tanitka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 tak, tak dla anielicy proszę znaleźć jakąś paróweczkę!!!:lol: Quote
anielica Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Jak tylko będę już na swoim zupełnie, to chyba bez Parówki się nie obejdzie. Na razie u mnie tymczasowo, chorobowo i niepewnie :oops: Więc jeszcze nie teraz, za jakiś czas na pewno :loveu: Quote
anielica Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Dlaczego tu taka cisza??? :roll: Quote
AMIŚKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 anielica napisał(a):Dlaczego tu taka cisza??? :roll: Tanitka co u jamnisi???:lol: Nic nie piszesz:mad: To ze rozwozisz paróweczki po kraju do nowych domeczków ,chwali się bardzo:multi: :multi: :multi: :multi: , ale to nie zwalnia z obowiązkow:mad: :mad: . No wiec grzecznie pytamy co u Jamnisi?????:lol: PS a rozwożąc paróweczki po kraju pamietaj o naszej kochanej Anielicy!!!!!!:razz: Quote
Recommended Posts