Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Panie Boże spraw aby dostała dom z ogrodem i wtedy moge wziąć Bertę do siebie "

Goraco dolaczam sie do tej prosby..... zycze tego i Tobie i Bercie......

Sunia jest cudowna :loveu:

Posted

"Wiara w mozliwosc osiagniecia pragnienia, ktore jest stworzone i wyraziscie zaprogramowane w umysle, prowadzi do realizacji tego pragnienia!"
to tak na dobranoc;)

Posted

to było do mnie?

załozyłam watek na molosach i dalam link na dogo, ale molosomaniacy prosili rowniez zeby przeklejac czesc info o Bertuni, tak tez zrobilam, mam nadzieje, ze nie macie nic na przeciwko;)

jestem ciekawa, czy bedzie jutro jakis odzew z wyborczej (sensowny rzecz jasna)

Posted

Już jutro pojedziecie do Bertuchy, umieram z ciekawości. Nadal nic konkretnego sie nie ujawnia... gdzie ten właściciel typu Beatka-Lulka:shake:

Posted

Nadal nie mam w domu internetu, panowie od kilku dni się męczyli i chyba coś jest z komputerem, dzis przyjdzie informatyk. A w pracy tylko mi "przeszkadzają" , nie mogę się skupić na dogo... Uściskajcie ode mnie Bertę,mój słodki ciężar na sercu.

Posted

Zapomniałam Ci powiedzieć , że ja wiedzma jestem i .... a nie mówiłam , że to komputer :)

Uściskamy jeżeli będzie chciała z nami pogadać - może sie obraziła.

Ja też muszę się zająć pracą w szczególności, że mój ulubiony szef tutaj zagląda wiec.... do roboty.
Jutro do Ciebie Aniu zadzwonię.

Posted

ja tez nie mogę sie doczekac.....ale sie boję.....:roll: ze znow sie psina obrazi i bedzie jeszcze gorzej

nie moge za bardzo tego zrozumiec, dlaczego tak zmieniło sie jej zachowanie po naszym wyjezdzie, przeciez bylysmy w tym kojcu z jedna z tych pan i bylo ok, a potem taka zmiana.
dlaczego nas wpuscila wtedy a tych pan pozniej nie, przeciez tez bylysmy dla niej obce, te dwie godziny w samochodzie moglyby az tyle znaczyc?

Posted

Z takim psem poszłabym na koniec świata i niczego bym się nie bała. Oczywiście jeśli byłabym jego wybranym panem.Przy niej jest takie poczucie czegoś... wzniosłego. Boże czy ja oszalałam

Posted

No i mam internet, mogę juz podnosić Berte do późnej nocy, choć to nie rozwiąże nam problemu. Okazuje sie że karta sieciowa była uszkodzona a komputer tego nie wykazywał, ale co to dla super informatyka ciach ciach i wszystko wiedział. Beatko trzymam kciuki, myślę że Berta będzie szczęśliwa już jutro też nie moge się doczekać.

Posted

wiecie co najgorsza rzecz to to , że ja bym bardzo chciała tą sunie i jestem w rozterce bo oddam ale nie oddam. nie umiem tego wytłumaczyć , chciałabym zeby ktos sie znalazł bo raczej wątpię w ten domek z ogrodkiem a z drugiej strony, gdy ktos pisze , ze jest ktos to robi mi sie lodowato.
Strasznie to pokrecone ale tak jest.

Posted

Ty masz po prostu totalnego hopsia na punkcie tej psiny!! :loveu:
A to czego nie umiesz wytłumaczyć - świetnie rozumiem. U mnie jest podobnie z Nico - wszystko pięknie, ładnie, bo babka jak dotąd do mnie nie zadzwoniła...