Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

Posted

To chyba koń Ciebie nie widział, bo Ty ją widzisz codziennie na obrazku :eviltong:

O raju, ja to tylko o łóżku marze!!! Teraz sobie myślę, jak Mambie to dobrze pospać...

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia piękne, tylko dlaczego takie wielkie?!
Otwierają się pięc lat!
Chyba jakas megalomania. :diabloti: :mad:

Ja chyba też muszę odświeżyć wątek Feniksa i zrobić nowe fotki.

Posted

Łobuzica z tej Berty, u chłopa w Skaryszewie by stała na łańcuchu i wykopała by chyba dół pod sobą. Cierpliwości Beatko, ona spoważnieje....

Posted

Dopóki sie nie dorwała do rózanecznika od Ciebie to ma darowane ale i tak obroża mi potrzebna - po co mamy sie na siebie denerwować kiedy możemy załatwic to polubownie - przynajmniej z mojego punktu widzenia.

Dobrze, ze ona czytac nie umie ..... bo dopiero bym zobaczyła porządek w domu.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ale ona nie kopie w oczku tylko pod krzakami !!! W oczku to nawet bym ja pochwaliła ale własnie podkopała t***e i jałowiec.

Hehe ale i tak ją kochasz no nie? :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wreszcie Berta się spełnia, to jest to co chciała robić w życiu - pilnować murem domu. To niezawodny posążek, możesz czuć sie bezpiecznie. Ściskam Bertę, (ale tak na dystans), bo jednak nie przytuliłabym jej, kocham psy, ale niektórych sie boję...

Posted

Aleś Ty Doddy glupia , ja kostke i schody myłam :) bo Berta znowu wykopała roślinki a że robi to z zapałem to ziemia jest wszędzie.
Berta gdy pada leży na tarasie bo ona nie lubi wody i własnie dlatego jak przyjedziesz to we dwie ja wykapiemy - niech Ciebie tez nie lubi :)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ja sie nad nia zlitowałam dzis i nie zalozylam jej obroży na noc i co zastałam rano - dwa doły do zakopania a Ty jak przyjedziesz to znowu rozrzucisz kore !
I nie wiem czy sie bedziesz tak cieszyc .

hmmm....ciotka dziwnie piszesz :cool3:
czy to znaczy ze masz magiczną obroże i jak ją nosi to jest grzeczna?
Ja tez taką chce dla mojej zołzy!!!! plissss