doddy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 To chyba koń Ciebie nie widział, bo Ty ją widzisz codziennie na obrazku :eviltong: O raju, ja to tylko o łóżku marze!!! Teraz sobie myślę, jak Mambie to dobrze pospać... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 z tym widzeniem to masz racje :( ale wole na zywo :) Ja tez czasem zazdroszcze Sabince tego kanapowania, zważywszy , ze ja codziennie 5,15 wstaje. Quote
joaaa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zdjęcia piękne, tylko dlaczego takie wielkie?! Otwierają się pięc lat! Chyba jakas megalomania. :diabloti: :mad: Ja chyba też muszę odświeżyć wątek Feniksa i zrobić nowe fotki. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 bo ja lubie wszystko co duze , a otwieraja sie wolno bo to dreszczyk emocji :) Zrob , zrob - lubie ogladac Fenia , caly czas pamietam go z klatki z SGGW. Quote
Gajax Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Jej, ciotka, ale Ty masz fajną tą kupę futra... :loveu::loveu::loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Właśnie ta kupa futra po raz kolejny wykopała dziurę w ogrodzie :mad: Pilnie pozyczę od kogoś obrożę elektryczna !!! Quote
Lulka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 oj czepiasz sie.........sama ostatnio mowilas, ze oczko wodne planujesz, psina podsluchala i prosze, sama wziela sie do roboty :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ale ona nie kopie w oczku tylko pod krzakami !!! W oczku to nawet bym ja pochwaliła ale własnie podkopała t***e i jałowiec. Quote
red Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Łobuzica z tej Berty, u chłopa w Skaryszewie by stała na łańcuchu i wykopała by chyba dół pod sobą. Cierpliwości Beatko, ona spoważnieje.... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Dopóki sie nie dorwała do rózanecznika od Ciebie to ma darowane ale i tak obroża mi potrzebna - po co mamy sie na siebie denerwować kiedy możemy załatwic to polubownie - przynajmniej z mojego punktu widzenia. Dobrze, ze ona czytac nie umie ..... bo dopiero bym zobaczyła porządek w domu. Quote
Tigraa Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ale ona nie kopie w oczku tylko pod krzakami !!! W oczku to nawet bym ja pochwaliła ale własnie podkopała t***e i jałowiec. Hehe ale i tak ją kochasz no nie? :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Zamiast kupowac krasnala albo lwa z gliny to ja mam na schodach taki postument :) Czasem ożywa i się lekko przeciąga Quote
red Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Wreszcie Berta się spełnia, to jest to co chciała robić w życiu - pilnować murem domu. To niezawodny posążek, możesz czuć sie bezpiecznie. Ściskam Bertę, (ale tak na dystans), bo jednak nie przytuliłabym jej, kocham psy, ale niektórych sie boję... Quote
doddy Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Przecie ona taka łagodna :eviltong: Biedna Bertusia na deszczu musiała siedzieć :roll: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Aleś Ty Doddy glupia , ja kostke i schody myłam :) bo Berta znowu wykopała roślinki a że robi to z zapałem to ziemia jest wszędzie. Berta gdy pada leży na tarasie bo ona nie lubi wody i własnie dlatego jak przyjedziesz to we dwie ja wykapiemy - niech Ciebie tez nie lubi :) Quote
Tigraa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Faaaajmy masz ten pomnik psa na ganku. Cosik znajomy pysk :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ten fajny pomnik odżył i znowu narozrabiał - zaczynam ja straszyć , ze przy okazji podrzuce ja spowrotem do Radomia do Was ale jakos wcale sie nie przejmuje. Quote
doddy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Bo wie, że goooopio bardzo gadasz :eviltong: Już się przyzwyczaiła ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ja sie nad nia zlitowałam dzis i nie zalozylam jej obroży na noc i co zastałam rano - dwa doły do zakopania a Ty jak przyjedziesz to znowu rozrzucisz kore ! I nie wiem czy sie bedziesz tak cieszyc . Quote
doddy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 A Ty myślisz, że ja się wybieram do Ciebie? :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Tak, Jak zwykle w sobote bo Berta ma zapowiedziane , ze jeszcze jeden dolek i jedzie w niedziele rano do Radomia. Quote
Lulka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Ja sie nad nia zlitowałam dzis i nie zalozylam jej obroży na noc i co zastałam rano - dwa doły do zakopania a Ty jak przyjedziesz to znowu rozrzucisz kore ! I nie wiem czy sie bedziesz tak cieszyc . hmmm....ciotka dziwnie piszesz :cool3: czy to znaczy ze masz magiczną obroże i jak ją nosi to jest grzeczna? Ja tez taką chce dla mojej zołzy!!!! plissss Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Tak Lulka , zainwestowałam w ogrodzenie elektryczne i jak staram sie byc mila to Berta to wykorzystuje a ja pozwalam jej popoludniu siedziec w domu bo chlodniej. Zero zrozumienia dla czlowieka . Quote
Recommended Posts