joaaa Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Zdjęcia jak zwykle :loveu: :loveu: :loveu: Quote
doddy Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Bo zdjęcia robiła ciotka doddy nie chwalac sie :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 EEE, tam - zdjecia piekne bo pozowały super psy . Joaaa, odezwij sie do mnie. Quote
red Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Beata robi nam niespodzianki, bardzo bardzo miłe. Jestem szczęśliwa jak widzę Bertę taką szczęśliwą. Wiemy jaka była załamana. Super psiaczki .... Nigdy nam dość... Quote
doddy Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Co u Bertoliny? Przeprowadzila sie juz na podwarszawskie dwory? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Oj Doddy, nie mozesz na gg :) Jeszcze nie ale juz niebawem , przeprowadzka na koniec marca. Quote
red Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Berta z Radomia już w nowym domu.................. a pilnuje............!!! I ma rację, bo takiej Pani trzeba pilnować jak oka w głowie. Po roku odwiedziłysmy Bertę, jest szczęśliwa, ma swój kochany dom. Dziękujemy Beatko za miłe spotkanie i za uratowanie Berty, bo nie wiem co by z nią było do tej pory, gdyby los nie postawił jej na Twojej drodze. To co przeżyła, to ogromny dramat. :calus: Buziaki od radomianek. Bądźcie szczęśliwe w swoim pięknym ciepłym domeczku. Quote
doddy Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Miło było ciotki klotki Was poznać!!!!!! :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dziekuje to ja , za odwiedziny , było mi niesamowicie miło zważywszy , ze najczęsciej siedzę sama z psami i dawno nie miałam tak cudownych gości. Berta owszem pilnuje ale dobrych ludzi nie kąsa wiec Aniu nie trzeba było tak na palcach do furtki biec . Dziekuję bardzo wszystkim Radomiankom i mam nadzieję, ze jeszcze nei raz się zobaczymy :) Quote
Tigraa Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dziewczyny, dzięki za miłe chwile w waszym towarzystwie. Cieszę się, że mogłam poznać osobiście kochane Dogociotki :loveu: Beata :buzi: za wszystko!!!!!!!!!! Cudownie było zobaczyć Bertę szczęśliwą i Ciebie Beatko.Wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie i psiaków. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Właśnie wróciłam ze stajni, otwieram bramę , wjeżdzam a tu cisza, wyłaczam silnik , zamykam bramę cisza - przestarszylam sie . Gwiżdże i słyszę jak z drugiej strony domu cos pędzi - hihihihi, Berta zaspała :) Doleciała z mina z lekka przepraszającą i wyrazem, no wiesz w dzień czuwałam to teraz jak bylo cicho i spokojnie to sobie pospałam. Joaaa , te dogomaniaczki nie robiły zdjeć i nie maja :( Zrobie cos w weekend to wkleje to chyba ,ze Doddy nas odwiedzi to beda super fotki . Aha, jak wszyscy zadowoleni to proponuje powtórke :multi: Quote
doddy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja się piszę na powtórkę :eviltong: Nawet mogę cyfrówkę wziąć o ile nie zapomnę jej naładować :oops: Od soboty do wtorku siedzę na wygnaniu piaseczyńskim, więc mogę się do Ciebie wprosić w kulturalny sposób :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Mowisz i masz :) Cyfrówke jakby co to ja też mam . Ty nie musisz sie wpraszać bo jestes prawie jak domownik ( to wg kryteriów Berty ) a ci co chca w niekulturalny sposób to i tak sie nie dostaja . Na elitę trzeba sobie zasłużyć. Zapraszam :) Quote
doddy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 to wg kryteriów Berty A według Twoich kryteriów nie? :mad: To ja się wpraszam na białą cekoladę :biggrina: Bo pewnie jajecek wielkanocnych juz nie ma :stop: Tylko ja nie wiem jak to pogodzimy technicznie bo ja chyba będę z Mandoliną... Ona ma humorki, jak każda kobita w okresie :cunao: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Teraz to rządzą kryteria Berty nie moje , przynajmniej na podwórku. Cos pomyslimy w sprawie jajek wielkanocnych. Mandolina będzie sniadankiem dla Bertusi :) Quote
red Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Oj Beatko, chyba suka narozrabiała....i to wściekła! No cóż, pewnie chce rządzić, czyżby walka o dominacje na nowym terenie. Dzięki za zdjęcia, może z niej kawał cholery, ale ładna jest...:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ze mna nie walczy ale za to reszta swiata jest beee i należy ja zjeść. Ja już sie przyzwyczaiłam a wściekla jest nie da się ukryć ale za to spokojnie spię w nocy :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jeszcze kilka i spadam na spacer a Was serdecznie zapraszam w odwiedziny :) Quote
doddy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wpadniemy w sobote :diabloti: Jaki Pan taki kram :eviltong: Sabina tyż jakaś wściekła była na strzelnicy :evil_lol: Heya jest wściekła jak się przestraszy. Ty tyż wściekła.... Kurde jakich ja mam wściekłych znajomych... Idę się zaszczepić na wściekliznę :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Idę się zaszczepić na wściekliznę - po co, przecież Ty też masz ja wszczepioną. W sobotę kładę trawę, zapraszam :) Quote
doddy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 I znowu do roboty chcesz mnie zagonić :eviltong: Zmniejsz te zdjecia ciotko klotko :cool1: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kup sobie wiekszy monitor :) Ja zawsze pracuje , mozesz sadzic rosliny , mozesz siedziec na lezaku , ja napisałam, ze ja klade trawe , zebys nei marudziła, ze Cie nie zabawiam ;) Quote
doddy Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A później padniesz jak pies Pluto i tak się skończy :eviltong: W sobote przyjeżdża Sławek do Beaty do kojców, więc może jakoś się dopałętam do Piaseczna. Choć nie wiem, bo jakiś śliniak na szkolenie mnie zapraszał. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Padne bo jedna rolka wazy 15 kg , rolek jest 100. trzeba dwa razy je przerzucic , policz i bedziesz miala wynik :) Doczłap sie , może podjade do Zabienca po rosliny to moge sie do Was tez doczłapac. Zgadamy sie telefonicznie. Jak dożyje to wieczorem jade do stajni bo konia znowu dawno nie widzialam. Quote
Recommended Posts