Lulka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 wow jaki sliczny :loveu: a to jeszcze tak niedawno tylko projekty byly, ale ten czas leci :lol: Berta wyglada suuuuuper!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dzieki Ola, ja na prawde w kazdy weekend zasuwam bo chce jak najszybciej to skonczyc dla Berty . Quote
red Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Dzieki Ola, ja na prawde w kazdy weekend zasuwam bo chce jak najszybciej to skonczyc dla Berty . Beatko, co za niespodzianka. Zrobiło mi się ciepło koło serducha jak zobaczyłam Bertę, mam do niej słabość (nadal). Jest piękna, taka puchata i grubiutka - prawdziwy pies pasterski. Zauroczył mnie Twój domek, jest śliczny. A z tą trawą, to chyba jestem trochę zacofana, ta trawa będzie cały rok? Może ja sobie taką wyłożę w chałupie, trochę natury dla psa i kota:evil_lol: Pozdrawiamy Cię i przyszłych mieszkańców dworku. Jeszcze trochę.... trzymaj się, zrobiłaś wielką robotę..... (m.in.dla Berty:-( :multi: ) Quote
joaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Beata, ale Ci zazdroszczę domku! U mnie jeszcze daleko, a ja dostaję szału na spacerze z trzema psami (ok.130kg żywej wagi razem) na smyczach. Ale ta trawka to będzie chyba podkładka pod śnieg! :p :diabloti: Jak widać. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 To trawa z rolki :) i pewnie niedlugo bedzie podkladka pod snieg ale wykorzystam jeszcze dwa tygodnie cieplego klimatu i uloze reszte. Zdjecia wkleje po weekendzie. Joaaa , pod Twoim naciskiem pogonilam pana kominkowego i od soboty ma sie szybko wziac do pracy. Pozdrawiam i dziekuje za mile slowa - mam energie do dalszej pracy :) Quote
Tigraa Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Bertucha usmiechnieta i szczesliwa-to widac.:loveu::multi::multi::multi::multi: Dom super.Beata ja sie do Ciebie przeprowadzam.Ja tez chce mieszkac w takim slicznym domku i miec ogrodek buuuuuuuuuuuuuuu.Najbardziej to ta trawa mi sie podoba. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ania, zapraszam, moze nie na zawsze ale na kilka dni z przyjemnoscia. Czasem lubie sie do kogos kto odpowie odezwac. Bo tak to gadam z psami :) Polozone nastepne sto metrow ale nie dalam rady zrobic zdjec bo juz sily nie mialam. Zrobie jak juz kominek bedzie zrobiony. Quote
doddy Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Pirenejski pies górski by doddy: I dla urozmaicenia wątku Sabinka i Heyka: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Za dwa tygodnie zapraszam Cie ponownie , zostałas wybrana nadwornym fotografem . Piękności :multi: Quote
doddy Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Poprzednie zdjęcia lepiej wyszły. :eviltong: Quote
red Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ale super zdjęcia... One wszystkie się tak kochają? - te sunieczki. Niesamowite. Piękna rodzinka. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 A juz myslalam , ze o nas zapomnialas. A co sie maja nie kochac, musza zyc razem to lepiej w zgodzie :) To porzadne dziewczynki sa. Tylko z kotami mamy problem bo ogólnie to koty sa najlepsze na przekaske . Quote
red Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):A juz myslalam , ze o nas zapomnialas. A co sie maja nie kochac, musza zyc razem to lepiej w zgodzie :) To porzadne dziewczynki sa. Tylko z kotami mamy problem bo ogólnie to koty sa najlepsze na przekaske .Biedne kotki:-( nu nu nu.... No wiesz... nigdy nie zapomnę koszmaru z Bertą, nie zapomnę dnia, kiedy spadłaś nam z nieba i przerwałaś ten koszmar, jej i nasz, bo nie spałyśmy przez nią, szczególnie ja. Poczułam, że ten stres mnie niszczy , a Ty mnie wybawiłaś. Życie Ci zawdzięczam kobieto...... dwa życia, bo i Berty. Beata, to stało się tak nagle, szybko i ..... brak mi słów. Poznałam wspaniałą osobę i z tego się cieszę. Chciałabym Ci pomóc z tą trawą..... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Trawa juz ulozona spoko :) teraz juz tylko kominek, podlogi, kostka i juz. Styczen swietny miesiac :) Nic takiego nie zrobilam, po prostu pierwszy raz pies sie na mnie rzucil a ja lubie wyzwania wiec .... teraz sie kochamy . Mozesz mi pomoc - poszukaj jakies domku dla dozki z watku dozka i bullka bo ja nie jestem w stanie finansowac utrzymania jej na sggw. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Aha, ja jestem lepsza bo poznałam dwie wspaniałe osoby - pozdrowienia dla Tygrysiczki :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dawno nas tu nie bylo wiec jestesmy :) Mialam znowu przyjemnosc byc z fotografem wiec wklejam kilka zdjec Bertoliny i spolki . Pora karmienia ? Quote
Lulka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ale Sabinka ma derkę fajną :eviltong: biednej Lady pewnie uprowadzilas cio? :evil_lol: a Bertunia to pięknieje w oczach Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Czesc Ola, nie , to nie Ladusi, Ladusia ma wlasnego misia na sobie :) Ola potrzebuje Was , przyjedzie do mnie . Quote
Tigraa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Beata :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: Niesamowite jak Berta wypiekniala przy Tobie.To zupelnie nie ta sama sunia.Jak strasznie sie ciesze.Az sobie pobecze troszke;) Usciski dla Bertuchy.Widac ze jest szczesliwa:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hmmm, Ania to nie przy mnie , ja jeszcze jej nie mam co mnie zlosci bo nie moge sie nia na prawde zająć ani tez troche ja ukulturalnic bo ona ma problemy ze sluchem - znaczy nie slyszy ja sie ja woła i ma własna teorie na zycie. Ja juz chcialabym wreszcie skonczyc ten dworek dla Berty i juz miec wszystko w jednym miejscu !!! A wtedy dopiero Bertucha rozkwitnie :) Quote
Tigraa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Hmmm, Ania to nie przy mnie , ja jeszcze jej nie mam co mnie zlosci bo nie moge sie nia na prawde zająć ani tez troche ja ukulturalnic bo ona ma problemy ze sluchem - znaczy nie slyszy ja sie ja woła i ma własna teorie na zycie. Ja juz chcialabym wreszcie skonczyc ten dworek dla Berty i juz miec wszystko w jednym miejscu !!! A wtedy dopiero Bertucha rozkwitnie :) Ty nie badz taka skromna,ciotka;) Ona zyje i jest szczesliwa dzieki Tobie. Quote
doddy Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 bo ona ma problemy ze sluchem - znaczy nie slyszy ja sie ja woła i ma własna teorie na zycie. Bo 3 sarenki biegające są duzo ciekawszym zajęciem :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Do tych sarenek to byly dwie chetne nieslyszace - Berta i Hejka , ciekawe gdzie bysmy je znalazly ? Ania , to nie skromnosc, denerwuje mnei , ze ten pies nadal nie ma sensu stricte wlasciciela i juz poganiam robotnikow jak moge bo nie moge zniesc miny Berty jak wyjezdzam od niej. A poza tym stesknilam sie za Toba i Red i chcialabym was zobaczyc. Quote
Tigraa Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 My za Toba tez:loveu: I za Bertuchą:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Pewnie bardziej za Bertuchą ale to zrozumiałe :) Mam nadzieje, ze do szybkiego zobaczenia . Quote
Recommended Posts