Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Dzieki Ola, ja na prawde w kazdy weekend zasuwam bo chce jak najszybciej to skonczyc dla Berty .

Beatko, co za niespodzianka. Zrobiło mi się ciepło koło serducha jak zobaczyłam Bertę, mam do niej słabość (nadal). Jest piękna, taka puchata i grubiutka - prawdziwy pies pasterski. Zauroczył mnie Twój domek, jest śliczny. A z tą trawą, to chyba jestem trochę zacofana, ta trawa będzie cały rok? Może ja sobie taką wyłożę w chałupie, trochę natury dla psa i kota:evil_lol: Pozdrawiamy Cię i przyszłych mieszkańców dworku. Jeszcze trochę.... trzymaj się, zrobiłaś wielką robotę..... (m.in.dla Berty:-( :multi: )

Posted

Beata, ale Ci zazdroszczę domku! U mnie jeszcze daleko, a ja dostaję
szału na spacerze z trzema psami (ok.130kg żywej wagi razem) na smyczach.

Ale ta trawka to będzie chyba podkładka pod śnieg! :p :diabloti:
Jak widać.

Posted

To trawa z rolki :) i pewnie niedlugo bedzie podkladka pod snieg ale wykorzystam jeszcze dwa tygodnie cieplego klimatu i uloze reszte.
Zdjecia wkleje po weekendzie.
Joaaa , pod Twoim naciskiem pogonilam pana kominkowego i od soboty ma sie szybko wziac do pracy.

Pozdrawiam i dziekuje za mile slowa - mam energie do dalszej pracy :)

Posted

Bertucha usmiechnieta i szczesliwa-to widac.:loveu::multi::multi::multi::multi:
Dom super.Beata ja sie do Ciebie przeprowadzam.Ja tez chce mieszkac w takim slicznym domku i miec ogrodek buuuuuuuuuuuuuuu.Najbardziej to ta trawa mi sie podoba.

• 2 weeks later...
Posted

A juz myslalam , ze o nas zapomnialas. A co sie maja nie kochac, musza zyc razem to lepiej w zgodzie :)
To porzadne dziewczynki sa. Tylko z kotami mamy problem bo ogólnie to koty sa najlepsze na przekaske .
Biedne kotki:-( nu nu nu.... No wiesz... nigdy nie zapomnę koszmaru z Bertą, nie zapomnę dnia, kiedy spadłaś nam z nieba i przerwałaś ten koszmar, jej i nasz, bo nie spałyśmy przez nią, szczególnie ja. Poczułam, że ten stres mnie niszczy , a Ty mnie wybawiłaś. Życie Ci zawdzięczam kobieto...... dwa życia, bo i Berty. Beata, to stało się tak nagle, szybko i ..... brak mi słów. Poznałam wspaniałą osobę i z tego się cieszę. Chciałabym Ci pomóc z tą trawą.....

Posted

Trawa juz ulozona spoko :) teraz juz tylko kominek, podlogi, kostka i juz.
Styczen swietny miesiac :)

Nic takiego nie zrobilam, po prostu pierwszy raz pies sie na mnie rzucil a ja lubie wyzwania wiec .... teraz sie kochamy .

Mozesz mi pomoc - poszukaj jakies domku dla dozki z watku dozka i bullka bo ja nie jestem w stanie finansowac utrzymania jej na sggw.

• 1 month later...
Posted

Beata :buzi: :Rose: :Rose: :Rose:
Niesamowite jak Berta wypiekniala przy Tobie.To zupelnie nie ta sama sunia.Jak strasznie sie ciesze.Az sobie pobecze troszke;)

Usciski dla Bertuchy.Widac ze jest szczesliwa:loveu:

Posted

Hmmm, Ania to nie przy mnie , ja jeszcze jej nie mam co mnie zlosci bo nie moge sie nia na prawde zająć ani tez troche ja ukulturalnic bo ona ma problemy ze sluchem - znaczy nie slyszy ja sie ja woła i ma własna teorie na zycie.
Ja juz chcialabym wreszcie skonczyc ten dworek dla Berty i juz miec wszystko w jednym miejscu !!!
A wtedy dopiero Bertucha rozkwitnie :)

Posted

Hmmm, Ania to nie przy mnie , ja jeszcze jej nie mam co mnie zlosci bo nie moge sie nia na prawde zająć ani tez troche ja ukulturalnic bo ona ma problemy ze sluchem - znaczy nie slyszy ja sie ja woła i ma własna teorie na zycie.
Ja juz chcialabym wreszcie skonczyc ten dworek dla Berty i juz miec wszystko w jednym miejscu !!!
A wtedy dopiero Bertucha rozkwitnie :)

Ty nie badz taka skromna,ciotka;)
Ona zyje i jest szczesliwa dzieki Tobie.

Posted

bo ona ma problemy ze sluchem - znaczy nie slyszy ja sie ja woła i ma własna teorie na zycie.

Bo 3 sarenki biegające są duzo ciekawszym zajęciem :eviltong:

Posted

Do tych sarenek to byly dwie chetne nieslyszace - Berta i Hejka , ciekawe gdzie bysmy je znalazly ?

Ania , to nie skromnosc, denerwuje mnei , ze ten pies nadal nie ma sensu stricte wlasciciela i juz poganiam robotnikow jak moge bo nie moge zniesc miny Berty jak wyjezdzam od niej.
A poza tym stesknilam sie za Toba i Red i chcialabym was zobaczyc.