Beata_Dorobczyńska Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Swietnie , jest zadowolona a będzie jeszcze bardziej juz calkiem niedługo bo w pażdzierniku :) Ja jej juz jawnie opowiadam o tym. Obiecuje nadrobić zaległości zdjeciowe. Quote
Lulka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 a ja niestety mam tak porozkładane zajęcia, ze nie mam jak pojechac do Bertuni Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Wkleiłam duze , zebyscie widziały " ze szczególami ". Pozdrawiam, B Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Dzieki Joaaa. ja tez :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy spacer ? Quote
Tigraa Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Bertusia usmiechnięta.Miala szczescie sunieczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
red Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jeju nie mieści mi się w monitorze... Piękna Berta, jak ona sie teraz zachowuje, napiszcie coś o niej. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Bez zmian , mnie lubi , Lulkę lubi, panie tez lubi ale nie radze obcemu sie pojawiać . Znajomy Pań i moj byl jakis czas temu u Pań i podobno piekne uzębienie mu pokazala. Dalej gosc nie probował :evil_lol: I wlasnie o to mi chodzi. Ja jestem samotnik i lubie miec spokój w ogrodzie . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Red i Tygrysiczko , nie moge się do Was dodzwonic wiec na forum składam Wam najserdeczniejsze życzenia imieninowe - spełnienia wszystkich marzeń i ... dziekuje za wszystko. :Rose: :BIG: :BIG: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Tigraa Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Betko dziekuje w swoim imieniu a red mam nadzieje tez tu zajrzy:loveu: To my Tobie dziekujemy za wielkie gorace dobre serducho:multi: Quote
red Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Dzięki Beatko, dzięki za pamięć...buziaki.:calus: Toć to Bertucha nie wpuści nas kiedy zechce nam się Cię odwiedzić:cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Wpuści , ja jej zrobie liste gości - tych co mogą zawsze i takich co nigdy i na pewno sie nie pomyli. Powieszę w budzie zeby miala mozliwość weryfikacji. spoko ;) ps. moze nawet dam jej klucze od domu ,zeby specjalni goscie mogli sobie herbaty albo kawy zrobic :) Quote
joaaa Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Beata, co słychać u Berty???? Bo niedługo domek gotowy! Może nowe fotki?! :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A moze sie zapytacie co u mnie , co ? Zdycham , chora jestem a Wy nic , dzieki. U Berty ok a domek ... jeszcze chwila bo mamy lekkie opoznienie ale o grilu pamietam :) Quote
red Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Co za nietakt z naszej strony. Beatko, życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że to tylko katarek....:evil_lol: Taka jest nasza wada- dogomaniaków, że bardziej martwimy się o zwierzaki niż o siebie. Pozdrowionka od radomianek. Zdrowiej nam szybko.:knajpa: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dzięki ...... wiecie co, nawet troche pomogło :) Bede u Berty w niedziele to ja pozdrowie od radomianek :) Buziaki dla Was dziewczyny . ps. mam nadzieje ze grill w listopadzie Wam nie przeszkadza ? Quote
red Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nie spiesz się z tym grillem, domek musi stać mocno na ziemi, bo psiska ogromne jak zaczną tupać.....:evil_lol: Pozdrawiamy cieplutko. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Dla nich to ja robie trawę z rolki :) i ładne budy . Tylko hrabina dozyca zamieszka na kanapie. Co listopad Ci nie pasuje ??? Quote
Tigraa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Jesli chodzi o mnie to mi pasuje nawet grudzien :lol: A Ty Beata zdrowiej szybciutko :calus: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mam wrazenie , ze juz sie troche stesknilyscie , myle sie ? Quote
joaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ona jest prze, prze, przeeeeeeeeeeeeeeeśliczna!!! :loveu: A tego grila, to chyba zrobimy w kominku, bo na dworze juz tak zimno!:razz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Joaaa, Ty mnie nie denerwuj, co weekend siedze i ukladam trawe , na ten weekend mam nastepna trawe i panele. Do kominka Pan kominkowy juz sie zabral . Moze byc i to i to. A tak wogole to jest PIRENEJSKI Pies Pasterski i oby nikt sie nie pomylil ! ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 A na dowod ze ukladam trawe wklejam zdjecie , w tej chwili , po poprzednim weekendzie jest jej dwa razy wiecej. Quote
Recommended Posts