Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Bez zmian , mnie lubi , Lulkę lubi, panie tez lubi ale nie radze obcemu sie pojawiać .
Znajomy Pań i moj byl jakis czas temu u Pań i podobno piekne uzębienie mu pokazala. Dalej gosc nie probował :evil_lol:

I wlasnie o to mi chodzi. Ja jestem samotnik i lubie miec spokój w ogrodzie .

Posted

Dzięki Beatko, dzięki za pamięć...buziaki.:calus: Toć to Bertucha nie wpuści nas kiedy zechce nam się Cię odwiedzić:cool3:

Posted

Wpuści , ja jej zrobie liste gości - tych co mogą zawsze i takich co nigdy i na pewno sie nie pomyli.
Powieszę w budzie zeby miala mozliwość weryfikacji.

spoko ;)

ps. moze nawet dam jej klucze od domu ,zeby specjalni goscie mogli sobie herbaty albo kawy zrobic :)

• 2 months later...
Posted

Co za nietakt z naszej strony. Beatko, życzymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że to tylko katarek....:evil_lol: Taka jest nasza wada- dogomaniaków, że bardziej martwimy się o zwierzaki niż o siebie. Pozdrowionka od radomianek. Zdrowiej nam szybko.:knajpa:

Posted

Nie spiesz się z tym grillem, domek musi stać mocno na ziemi, bo psiska ogromne jak zaczną tupać.....:evil_lol: Pozdrawiamy cieplutko.

• 1 month later...