Beata_Dorobczyńska Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 No to witaj w klubie oszołoma motocyklowego :) Mosii jak się wyrobimy to w niedziele podjedziemy do radomska , zapraszasz ? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Złamałam dziś zasady mojego pracoholizmu i nie poszłam do pracy , za to pojechałam do Berty i łaziłyśmy ze dwie godziny po różnych dziwnych miejscach. A to zdjęcia : Idziemy na spacer. Tam na pewno jest cos fantastycznego Uśmiech dla dogomaniaczek Chwila relaksu Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Widziałyśmy również takie cuda przyrody ps. Nie tylko Gajax ma kwiatki :) Quote
Tigraa Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 o kurcze jak pięknie:loveu: a Berta jaka szczesliwa,usmiechnieta dzieki Tobie:lol: Quote
GreenEvil Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska'] Mocny silnik czterosuwowy, czterocylindrowy, 16-zaworowy, z rozrządem DOHC, chłodzony powietrzem z wałkiem równoważącym. Elektroniczny wtrysk paliwa. System kanałów dolotowych wykorzystujących ciśnienie powietrza naporowego (SRAD). Zakrzywiona chłodnica o wysokiej wydajności i chłodnica oleju. Lekka i sztywna rama dwubelkowa wykonana z aluminium. Widelec typu upside-down z pełną regulacją z kolumnami o średnicy 43 mm pokryty tytanem. Tylny amortyzator ze zbiorniczkiem wyrównawczym, regulacja napięcia wstępnego sprężyny, tłumienia kompresji I powrotu. Mocne hamulce z zaciskami 6 tłoczkowymi i tarczami pływającymi o średnicy 320 mm z przodu, tylny zacisk z tarczą o średnicy 240 mm. Koła odlewane ze stopu aluminium z pustymi ramionami; opony radialne 120/70ZR17 z przodu i 190/50ZR17 z tyłu.I Ty to nazywasz nie elastyczny ???? To najlepszy motor pod słoncem. Ja jestem fanka ścigaczy , innych jakos specjalnie nie zauważam. To jak OT to OT, ja dodam, ze jeszcze przy swoich rozmiarach i wadze okolo 300kg, to on jest fantastycznym turystykiem, bo nie za bardzo chce skrecac ;) Pozdrawiam GreenEvil Quote
Guciek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mosii zdałam ???? A co myślisz o Suzuki GSX1300 R Hayabusa ? Heh, postanowilam odiwedzic watek a tu takie cuuuda sie dzieja :lol: A Hayabusa to moje marzenie ;-) Troche ciezkie i drogie, dlatego zapewne pozostanie w strefie marzen ... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dziewczyny poszalały troche :) Wiesz co Guciu , jak dobrze pomarzysz to nie będzie źle a może nawet bardzo dobrze . Jak będę w okolicach Radomia to podjade do Ciebie ale to najwcześniej w czerwcu . Quote
Guciek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wiecie co, tak przyglądam sie najnowszym fotkom Berty i tym najstarszym. Nie ten sam pies... Usmiechniety i wesoły pysiol! Dziewczyny jestescie wielkie! Beata -ja narazie zostane przy mniejszych pojemnosciach z racji swego wieku :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dzieki za pochwały , należą sie po równo Lulce, Paniom i troszeczke dla mnie :) Widzisz Guciu , to przywilej starych i wielkich bab - maja wielkie i mocne motory :) A do tego jeszcze duże kombi bo mi zawsze mało miejsca. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guciek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wielka to ja jestem wagą, nie wzrostem :diabloti: A poki co mam zamiar kupi cos, na czym moge jezdzic zgodnie z PL prawem, czyli do 50cm3 :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Guciu, ja pisałam o sobie :) To ja jestem stara i wielka baba wiec moge miec motor o wadze prawie 300kg. Quote
red Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ale piękne zdjęcia, podejrzewam, że Berta w życiu nie widziała takich miejsc, była w bloku w ciasnym mieszkaniu a spacery odbywały się wokół domu. Widać że jest szczęsliwa. Nikt by nie dał jej tyle... dzięki Wam, jaka ona piękna...:multi: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Poczekaj Red jak ja całkiem zsocjalizuje , cały dzień w ogrodzie luzem i spacer po łakach też luzem. niestety nie mogę jej teraz puścić bo ona jakoś dziwnie głuchnie na wolności :eviltong: Ale biega sobie po podwórku - słyszy tylko jak moja kieszeń sie otwiera ( mniam, mniam ) Quote
Guciek Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Beata - ja wiem ze o sobie pisalas, tylko smeisznie wyszło z tą odpowiedzią ;-) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 I dobrze, ze śmiesznie bo tu ciągle smutno i smutno, nie ma domków tymczasowych, tyle psich nieszcześć to niech raz będzie śmiesznie. A na mój dworek przyjeżdza w poniedziałek konstrukcja ! Quote
Gajax Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Widziałyśmy również takie cuda przyrody ps. Nie tylko Gajax ma kwiatki :) Ale Gajax ma ładniejsze :eviltong: ;) A psisko normalnie...:loveu: :loveu: :loveu: Ja sobie muszę chyba szkieła sprawnąć, bo Berty nie poznaję :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No ładniejsze , ładniejsze ma Gajax , nie da sie ukryć :) ale ja mam mazowieckie w kanałku a Ty małopolskie na łące. ps, skad masz taka fajną fredkę ? Quote
Gajax Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a): ps, skad masz taka fajną fredkę ? To mój kumpel od czarnych interesów :diabloti: Fredek się zowie ;) Po szczegóły wal do Aaliyah :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 hihihihi, Ty i czarny interes , hihihihih. Nawet o szary Cie nie podejrzewam. Murka czy moge prosić o przeniesienie tego wątku do psów szczęśliwych :) Quote
red Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Zajrzałam dziś do Berty na to pierwsze zdjęcie i cosik tęsknota mnie ogarnęła. Pokażcie to szczęście od czasu do czasu.... Wszystkim oświadczam jak to urok Berty sprawił, że pałac sie jej buduje... Dziewczyny zróbcie przy okazji zdjęcia. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Kurcze, mialam byc w sobote i gucio z tego wyszlo !!! Obiecuje poprawe . Lulka dasz rade w tygodniu ??? Please !!! Quote
Lulka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 w tym tygodniu nic nie moge niestety obiecac :roll: pamietałas o zabezpieczeniu przeciwko kleszczom? bo pani ostatnio mowila, zeby jej nie zabierac na spacery, bo te krople juz nie dzialaja, a jest plaga kleszczy Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nie miec zdjęc, chyba, że ze starych zapasow. Obiecuje poprawe w sobote , znaczy wkleje w poniedzialek a pojade do Berty w sobote . Dziewczyny wybaczcie ale czas jakos za szybko leci :( Quote
Tigraa Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 To napisz Beatko co u Berty,jak ona sie czuje? Quote
Recommended Posts