Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wcale nie musze wybierac , ja juz zamówiłam tylko zapomniałam kasy zamówić w NBP .

Lulka w sobote ta Pani ma dzwonić ok. 13 bo będzie w Zabkach , pojedzmy proszę na dwa samochody bo ja rano muszę jeszcze cos załatwic ale bede u Berty ok.12. Nie chce byc sama jak ta Pani przyjedzie bo jakoś ... wiesz co ...

Posted

Lulka, dzięki , dzięki . Trochę sie zdziwiłam, że ja jestem w necie ( Becia ) ale cóż, dobrze, ze nie topless. :))

Ja też liczę na siebie od zawsze , czasem sie udaje :) A tym razem musi !
Lulka, niech ta Pani przyjedzie i tak bedziemy i tak to co to za róznica.

Posted

Na pocieszenie - nikt sie nie odezwał .

Berta oczywiście dostaje małego świrka z radości jak zobaczy Lulke albo mnie. Suczka zrobiła sie przyjazna i całkiem normala, bez problemu dała sobie wyjac obrzydliwego kleszcza i jeszcze polać woda utlenioną ( a kleszcz wlazł mimo advantixu i obrozy ).
To jest super sunia :) A teraz fotki

I co , jak Wam sie podobam ? Przesyłam dogomaniakom życzenia swiateczne i uścisk łapki :)

Posted

To ja red, piszę z loginu córki, bo nie chcę się już od nowa sie logować. Cudowne zdjęcia, Bercia kochana, te oczy... Boże co my z nią zrobimy, ludziska zgłaszajcie się!!!! Berta jest piękna I CHYBA łagodna jak baranek.
Beatko jak kasa na domek .... Cała nadzieja w Tobie.:wallbash:

Posted

Beatko, to może nie szukajmy tego domku dla Berty, ona chetnie poczeka do października ale na pewno chciałaby być z Tobą, ja też chcę i wszyscy chcemy.W czym możemy Ci pomóc przy budowie domu, cegły, cement, czy ogródek doprowadzić do ładu.... Marzyłam o tym, żeby Ci się udało, wierzę w Ciebie, Tobie wszystko się udaje....Cieszę się, to szansa dla tego związku Beata, Berta i inni.:Cool!: Cz Ty nie żartujesz z tym domkiem...
Jeśli nie to powodzenia, powiodzenia i powodzenia w dalszych działaniach!!!!

Posted

Kochani, co u naszej Bertuni kochanej, umieramy z ciekawości, ja naprawdę nie szukam jej domu - czy jestem w porządku? Wprawdzie moherowego beretu nigdy nie założę:evil_lol: :evil_lol: Czekamy na wieści, a domek Boże będzie cudowny. Gratulacje Beatko jesteś wielka, na pewno będziemy na grilu w towarzystwie również .............hm Berty:multi:

Posted

Beata Ty powaznie z tym domkiem?kurcze jakbym chciala zeby Berta zostala z Toba.......Ty ja pokochalas od pierwszego wejrzenia,a i one Ciebie i Lulke tez kocha bardzo mocno.