Jump to content
Dogomania

Berta z Radomia-juz szczesliwa i ...ma domek-najlepszy na swiecie

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam jeszcze kilka telefonów, ale jeśli młodzi to z małymi dziećmi, albo facet który ma małe ratlerki i bernardynkę, w ogóle nic mi nie pasuje za wyjatkiem Beci i Lulki....:loveu: Jak po odwiedzinach, czy wszyscy są happy..

Posted

Wszyscy happy:multi:
Beti zabrała swoje futrzaki i okazuje się, ze Berta wcale nie jest agresywna. Z Hejką wręcz się pokochały:loveu:. Berta pozwoliła jej nawet wejść do budy.
Byłysmy na mega spacerze, a potem puściłysmy Bertę na podwórku i bawiła się z Hejką. Następnie udała się na zwiedzanie okolicy (oczywiście teren zamknięty)
Zdjęcia ma tym razem Beti.

Posted

No nie, ona jest aniołek, to super że akceptuje Wasze sunieczki. Do twarzy jej w tych szelkach. Jest piękna i kochana, tak bym chciała, żeby została z Wami, nie wyobrażam sobie kolejnej zmiany dla niej, potrzebny domek z placem dla Beaty i Lulki.... może to szybciej wypali niz poszukiwanie domku dla Berty. Dzięki za super zdjęcia, Berta ma bardziej radosny wyraz niż kiedyś, jest z Wami szczęśliwa. Nie wiem co mam myśleć, czas robi swoje, ona się do Was przyzwyczaja...

Posted

Plac zależy od Tygrysiczki albo od kupca na moja posiadłość wiejska.
Red , obie sunie są moje , Lulka swojej nie wzięła niestety :(
Dalsza częśc zdjec :

Zaprzyjażniamy sie z Pania od karmienia

Gonię Cie Hejka, gonie i juz prawie doganiam :

Lubie Cię

O matko , tam jest coś , straszne a w dodatku Lulka mowi, ze to wiadro ale jakie straszne !

A teraz troche relaksu

Po takich atrakcjach mogę wejść do klatki bo juz nie mam siły .

A na koniec moja cieżko znudzona Saba z pytaniem idziecie juz bo tu juz nudno i zimno się robi.

Koniec :)

Posted

Beatko, jestem zauroczona zdjęciami, zupełnie jakbym film obejrzała. Cieszę się, że pokochały się z Twoimi pociechami, nie pozostaje nic innego jak szukać domku dla Beatki i jej gromadki... Boże co z nią będzie, nikt sie nie kwapi walczyć o jej względy.

Posted

Beatko, nie miałam czasu ostatnio pisać, pozdrowienia dla Ciebie i Lulki od Doroty, całuski dla pięknej Berty. Lulka, daj jeszcze ogłoszenie do warszawskich gazet. Dzięki Wam za ogromny trud, w końcu przejęłyście od nas pałeczkę, mam wyrzuty.

Posted

Życzę Ci Tego złego serca. Bercie potrzebna jest stabilizacja. Może ona jest rzeczywiscie Tobie przeznaczona. Wszelkie inne domki poddaje pod wątpliwość.Oczywiście jest jeszcze kochająca i kochana Lulka, ale nie wiem jaki ona ma przychówek.Cieszę się, że weekend i Berta znów Was zobaczy.