Tigraa Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Niestety domek juz nieaktualny,pani napisala mi maila ze jej dzieci zeby zapelnic pustke po Zuzce przyniosly jej sunie ze schroniska. Quote
red Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Miałam jeszcze kilka telefonów, ale jeśli młodzi to z małymi dziećmi, albo facet który ma małe ratlerki i bernardynkę, w ogóle nic mi nie pasuje za wyjatkiem Beci i Lulki....:loveu: Jak po odwiedzinach, czy wszyscy są happy.. Quote
Lulka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Wszyscy happy:multi: Beti zabrała swoje futrzaki i okazuje się, ze Berta wcale nie jest agresywna. Z Hejką wręcz się pokochały:loveu:. Berta pozwoliła jej nawet wejść do budy. Byłysmy na mega spacerze, a potem puściłysmy Bertę na podwórku i bawiła się z Hejką. Następnie udała się na zwiedzanie okolicy (oczywiście teren zamknięty) Zdjęcia ma tym razem Beti. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Wkleja i spada do Aldondy do Nasielska. to pierwsza czesc, reszte wkleje jak wroce. Pozdrawiam wszystkich a Bercia i reszta siersciuchów jest super :) Quote
red Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No nie, ona jest aniołek, to super że akceptuje Wasze sunieczki. Do twarzy jej w tych szelkach. Jest piękna i kochana, tak bym chciała, żeby została z Wami, nie wyobrażam sobie kolejnej zmiany dla niej, potrzebny domek z placem dla Beaty i Lulki.... może to szybciej wypali niz poszukiwanie domku dla Berty. Dzięki za super zdjęcia, Berta ma bardziej radosny wyraz niż kiedyś, jest z Wami szczęśliwa. Nie wiem co mam myśleć, czas robi swoje, ona się do Was przyzwyczaja... Quote
Lulka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 z tym, ze jesli nagle i ja i Beata bedziemy mialy domki z ogrodkiem to nie wiem jak sie psem podzielimy:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Plac zależy od Tygrysiczki albo od kupca na moja posiadłość wiejska. Red , obie sunie są moje , Lulka swojej nie wzięła niestety :( Dalsza częśc zdjec : Zaprzyjażniamy sie z Pania od karmienia Gonię Cie Hejka, gonie i juz prawie doganiam : Lubie Cię O matko , tam jest coś , straszne a w dodatku Lulka mowi, ze to wiadro ale jakie straszne ! A teraz troche relaksu Po takich atrakcjach mogę wejść do klatki bo juz nie mam siły . A na koniec moja cieżko znudzona Saba z pytaniem idziecie juz bo tu juz nudno i zimno się robi. Koniec :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jak będą obok siebie dwa place to nawet nie będzie to taki głupie. Bede mogla poźno z pracy wracać :) Dzieki Lulka za fajne zdjęcia . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Podnoszę , bo ta sunia to mój " konik ". Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 To ja wklejam takie ładne fotki a tu nikt nie zagląda , brzydkie dziewczyny :mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No to czasem coś skrobnij , będę wiedziala , że ktoś pamięta i szuka domku bo Ania nic nie wygrywa w totka. Quote
mosii Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 jak to nie zaglada Beatko ten kudłacz to hovawart?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 widze ze grozba bicia działa :) Kudłacz - dla Ciebie może byc ten na h ale to jest coś co znalazłam , wyrzucone z samochodu , zachudzone ( było ) i jeszcze miało ponad 20 kleszczy. Quote
joaaa Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Aniu, wygrywaj w totka!!! :mad: [SIZE="1"]może groźba też podziała! :diabloti: Quote
Tigraa Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 No kucze dziewczyny staram sie z calych sil ale chyba totek mnie nie lubi buUUUUUUUU Quote
joaaa Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 To zmieniam! Totek, daj wygrać Ani! :mad: :mad: :mad: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Ania a Ty wogole kupujesz ten kupon ? Bo może skreślasz tylko w domu a nie zanosisz do tej maszynki w totalizatorze ??? Quote
red Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Beatko, jestem zauroczona zdjęciami, zupełnie jakbym film obejrzała. Cieszę się, że pokochały się z Twoimi pociechami, nie pozostaje nic innego jak szukać domku dla Beatki i jej gromadki... Boże co z nią będzie, nikt sie nie kwapi walczyć o jej względy. Quote
red Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Beatko, nie miałam czasu ostatnio pisać, pozdrowienia dla Ciebie i Lulki od Doroty, całuski dla pięknej Berty. Lulka, daj jeszcze ogłoszenie do warszawskich gazet. Dzięki Wam za ogromny trud, w końcu przejęłyście od nas pałeczkę, mam wyrzuty. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 To przyjemność a nie trud i pewna inspiracja i motywacja do kupienia domku. Ja chce miec domek z ogródkiem !!! Quote
red Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Życzę Ci Tego złego serca. Bercie potrzebna jest stabilizacja. Może ona jest rzeczywiscie Tobie przeznaczona. Wszelkie inne domki poddaje pod wątpliwość.Oczywiście jest jeszcze kochająca i kochana Lulka, ale nie wiem jaki ona ma przychówek.Cieszę się, że weekend i Berta znów Was zobaczy. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dzieki dziewczyny - mam nadzieję, że się uda. Lulka ma Lulkę , Lulka jest podobno zła - mnie zalizała - ale jest zła . A tak na prawdę nie akceptuje innych psów i Lulka człowiek niestety też mieszka w bloku :( Wiec - do dzieła domku !!! Quote
Recommended Posts