akacha Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 wiem ze uwielbiasz, w kazdym słowie to było słychać :). zdrówka dla niej i oby jak najszybciej jej stan się poprawił. Quote
olenka_f Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Rotka pojechała. Bardzo chcę żeby wyzdrowiała i żeby mogła mieć dom. Była u mnie kilka godzin to cudny mądry piesio :) Quote
olenka_f Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Rotka jest po operacji................ropomacicza. Ja nawet nie chcę komentować kompetencji weta który się nią miał zająć, bo mnie zbanują Wyniki też sie nie potwierdziły. Ja nie wiem jak nazwać to że Fundacja Bernardynów postanowiła pomóc Rotce i że ona na drugi koniec Polski pojechała bo jeszcze doba i sunia by umarła. Wiem jedno że z całego serca dziękuję Luizie za to że pokazała Ewie Rotkę, Ewie że postanowiła jej pomóc a Monice za opiekę i troskę już na miejscu. Jestem w stałym kontakcie z Ewą i wiem że dziewczynka czuje się już dobrze, jakoś nie pokazuje ząbków przy pobieraniu krwi, jest posłuszna i kochana. Mam nadzieję że już nie długo będzie mogła mieć dom a ponieważ takie Osoby sie nią zajęły to i ten dom będzie najlepszy z najlepszych. Quote
Bila Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 JAsny gwint, To wyniki rozumiem teraz zupełne inne. NAjważniejsze, że dziewczyna pod dobrą opieką, ale co to za wet:shake::shake: Quote
Agnieszka P Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Ciotki, ponieważ ja ciagle zabieram rottki z róznych schronów ,moglabym napisać ksiązkę o kompetencji wetów :(( Quote
amensalizm Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uwaga paskudna reklama :) Serdecznie zapraszam na bazarek ogłoszeniowo, banerkowo, tekstowy. Za jedynie 10 zł możecie otrzymać: • Dwa teksty do ogłoszeń (króciutki i długi) • Banerek • Ogłoszenia na 57 stronach! Co nas wyróżnia? * cena- w komplecie taniej * teksty- pisane od ręki, przez zespół humanistyczno- ścisły chwytające za serce * ogłoszenia na portalach różnych miast (lista sporządzona na podstawie listy największych polskich miast) - nie raz pieski znajdują domy w najodleglejszych miejscach Polski. Cały dochód zostanie przekazany na psiaki w potrzebie- Joy`a i Fabio- linki w sygnaturze. + inne pieski, które pilnie będą potrzebowały pomocy. Pozdrawiam ;) Quote
olenka_f Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='Bila']Wiadomo, co u dziewczynki? JAk się ma? Jest bardzo chora, wyjechała ze Starogardu bardzo źle zdiagnozowana i dziewczyny wszystko zaczynają od początku Jest szansa dla niej, będzie operowana - dziewczynom potrzebne jest wsparcie i to duże. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=955427488 już nieaktualne ale namiary jak najbardziej na czasie :) Quote
zeberka4 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Kochana dziewczyna,uwielbiam rottki bo mam jednego w domu :D Quote
Recommended Posts