Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekałam na to miesiąc, ale było warto:) Dziś wieczorem Egon pierwszy raz wpakował się na "zajęte" posłanie Gabi i od kilku godzin śpią razem. Aż nie mam serca go budzić i zakładać mu radaru :(
Fotorelacja jutro :)

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy dzień po operacji:

Gabi pilnuje żeby Ego nie nawiał :eviltong:

Teraz nosimy taki ogon

Tak się zmęczyłem obgryzaniem sznurka że aż sobie pośpię

Posted

No tak będzie wszystkim go brakować. Gabi mimo, że terrorystka to bardzo lubi Egonia. Rodzice są zazdrośni bo Egon totalnie wyprowadził się do nas na górę ;)

Posted

Dziś mija miesiąc od kiedy Egon jest u nas. Właśnie na taki termin ustaliliśmy DT. Jest to spowodowane tym, że ja i mój mąż nie mieszkamy jeszcze samodzielnie tylko z moimi rodzicami (w wakacje się przeprowadzamy) i tak na prawdę wzięłam moją mamę na litość żeby się zgodziła.

Posted

ojej wielka szkoda :-( no wiadomo jak to jest z mamami, trzeba słuchać mama to największy skarb, ale może się jeszcze ciut ciut zlituje na biedaczkiem? :roll:

Posted

No tak, ładnie manipulujesz rodzicami. Ale ji tak wiesz, ze mama nie byłaby w stanie odmówić Egonowi schronienia.
Bo trzeba postawić sprawę jasno: Egon jest super psem. Mógłby nauczyć Gabi manier, to nie musiałabym się martwić o garderobę jak do was wpadam. On jest takim przytulakiem-misiakiem. I do tego ma śliczną sierść.

Posted

Wiecie co, czasem się zastsanawiam jak to jest, że takie sobie psy znajdują domy w 5 minut, a taki Egon siedzi miesiąc i... cisza :(
Ja go wiozłam kawałek na samym początku - nie dość, że jest piękny, to jeszcze taki zrównoważony :) CUDOWNY PIES... i jak to możliwe, że bezpański?