Agnezia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Czekałam na to miesiąc, ale było warto:) Dziś wieczorem Egon pierwszy raz wpakował się na "zajęte" posłanie Gabi i od kilku godzin śpią razem. Aż nie mam serca go budzić i zakładać mu radaru :( Fotorelacja jutro :) Quote
Agnezia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Pierwszy dzień po operacji: Gabi pilnuje żeby Ego nie nawiał :eviltong: Teraz nosimy taki ogon Tak się zmęczyłem obgryzaniem sznurka że aż sobie pośpię Quote
Kapsel Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 To pierwsze zdjęcie z Gabi rewelacja :multi: No a ta śpiąca sesja???? obłędna :loveu:Nie ma nic piękniejszego, prawda Aguś? :loveu: Quote
Agnezia Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 ooo tak po męczącej serii warknięć, szczeknięć, gulgotów głęboki sen jest świetny ;) Quote
Soema Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Chyba mimo wszystko, będzie go Wam brakować :) nawet Gabi.. Zdjęcia są super. Bo i modele najlepsi :) Quote
Agnezia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 No tak będzie wszystkim go brakować. Gabi mimo, że terrorystka to bardzo lubi Egonia. Rodzice są zazdrośni bo Egon totalnie wyprowadził się do nas na górę ;) Quote
Kapsel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Aguś czy ja czegoś nie wiem? a z ciekawości powinnam wiedzieć? :razz: Quote
Soema Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Kapselku, może wiesz kto by wziął Egona na DT, bo czas u Agi się kończy...:( a domu nie ma póki co... a taki piękny jest.. Quote
Agnezia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dziś mija miesiąc od kiedy Egon jest u nas. Właśnie na taki termin ustaliliśmy DT. Jest to spowodowane tym, że ja i mój mąż nie mieszkamy jeszcze samodzielnie tylko z moimi rodzicami (w wakacje się przeprowadzamy) i tak na prawdę wzięłam moją mamę na litość żeby się zgodziła. Quote
Kapsel Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ojej wielka szkoda :-( no wiadomo jak to jest z mamami, trzeba słuchać mama to największy skarb, ale może się jeszcze ciut ciut zlituje na biedaczkiem? :roll: Quote
Agnezia Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Teoretycznie jak zapytam to pewnie się nie zlituję. Dlatego ja nie pytam ona nic nie mówi ;) Quote
joanina Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 No tak, ładnie manipulujesz rodzicami. Ale ji tak wiesz, ze mama nie byłaby w stanie odmówić Egonowi schronienia. Bo trzeba postawić sprawę jasno: Egon jest super psem. Mógłby nauczyć Gabi manier, to nie musiałabym się martwić o garderobę jak do was wpadam. On jest takim przytulakiem-misiakiem. I do tego ma śliczną sierść. Quote
gerta Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wiecie co, czasem się zastsanawiam jak to jest, że takie sobie psy znajdują domy w 5 minut, a taki Egon siedzi miesiąc i... cisza :( Ja go wiozłam kawałek na samym początku - nie dość, że jest piękny, to jeszcze taki zrównoważony :) CUDOWNY PIES... i jak to możliwe, że bezpański? Quote
Kapsel Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Potwierdzam Gerta to cudowny, mądry, spokojny, zrównoważony, posłuszny i znający komendy pies! Po prosu ideał :loveu: Quote
elzunia Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 kochany już szukamy Ci domku słodziaczku ja cię już kocham Quote
Agnezia Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 OOO dziękuję Ci dobra kobieto, że się pojawiłaś :) Quote
Agnezia Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Musi być dziś skoro Elżunia była wczoraj :) Quote
gerta Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Normalnie te domki, to nie wiedzą gdzie się zgłosić... Młody, ładny, mądry, zdrowy - pies IDEALNY do wzięcia choćby DZIŚ :loveu: Quote
gerta Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A może jednak ktoś wypatrzy Egona? Jest już od dawna gotowy do adopcji :) Quote
Recommended Posts