Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Coś mi się zdaje, że Gabi to się w Egonku podkochuje, :evil_lol: chyba nam miłość rozkwitnie..... bo jak nie kochać takiego fantastycznego boksiołka? :loveu: Quote
Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agnezia napisał(a):Dziś byliśmy na pobraniu krwi. Egon szkielecik waży 30 kg!!! Będzie z niego kawał cielaczka jak się go troszkę utuczy;) To chyba nie możliwe, może waga się popsuła??? :crazyeye: Quote
ana666 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 to moge ztego allegro wykorzystac text, dane kontaktowe i foty? Quote
Agnezia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 też się zastanawiam nad tą wagą, byłam bardzo zdziwiona. Ale on jest bardzo wysoki i ma dość szeroką klatę :) Quote
Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Agnezia napisał(a):też się zastanawiam nad tą wagą, byłam bardzo zdziwiona. Ale on jest bardzo wysoki i ma dość szeroką klatę :) Mimo wszystko wierzyć mi się nie chce bo miałam porównanie jak Kapsel leży mi na kolanach to odczuwałam ciężar i nogi mnie bolały (waży 33 kilo), a Egonek wydawał mi się leciutki jak piórko :roll: Quote
Tola^^ Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Moim zdaniem może mieć te 30kg bo to jest potężny pies i jak Anastazja pisze ma szeroką klatkę piersiową. Może też ma umięśnione mięśnie i też mu parę kilo daję... Quote
Kapsel Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tola^^ napisał(a):Moim zdaniem może mieć te 30kg bo to jest potężny pies i jak Anastazja pisze ma szeroką klatkę piersiową. Może też ma umięśnione mięśnie i też mu parę kilo daję... Chyba masz rację! :oops: Mój mąż od razu powiedział, że na pewno 30 kilogramów ma! Więc już się nie spieram :evil_lol: Quote
Hania&Andrzej Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tak, to naprawdę duży piękny pies, to 30 kg chudziaka mnie wcale nie dziwi. Jak tam oczko Egona ? Quote
Agnezia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Oczko praktycznie nie produkuję już żadnej wydzieliny. Za to ogonek jak już przyschnie, to zaraz znowu się rozkrwawi:( Quote
Agnezia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Egon czuję się coraz bardziej pewny siebie. Dziś ściągnął ze stołu torbę z pieczywem, zeżarł CAŁĄ chałkę, natomiast chlebem pogardził i nawet nie napoczął. Quote
Agnezia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Był jakąś godzinę po śniadaniu ;) Quote
Soema Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Agnezia napisał(a):Był jakąś godzinę po śniadaniu ;) Mało:diabloti: jedzą razem, czy osobno? Quote
Agnezia Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Śniadanie osobno bo Gabi jeszcze śpi. A resztę o tej samej godzinie ale w osobnych pomieszczeniach. Egon zjada 2 razy szybciej :) Quote
Agnezia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Egon szybko się uczy. Powoli zaczyna siadać przed drzwiami, zamiast pchać się na nie. Na spacerach też coraz chętniej wraca na przywołanie a nie stoi jak osiołek i nie wie o co chodzi ;) Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Egon to bardzo mądry pies, zna podstawowe komendy :loveu: On pewnie jeszcze w strachu jest dlatego pcha się na drzwi, w samochodzie przy wysiadaniu, to by je staranował :roll: Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Agnezia napisał(a):nieee tu chodzi o spacerek ;) oczywiście, że chodzi o spacerek :oops::oops::oops: A jak stosunki Egonka z sunią? Nadal mu włazi na głowę? :evil_lol: Quote
Agnezia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Każdego dnia jest lepiej, chociaż do ideału jeszcze trochę. Są takie chwile, że ona nie pozwala Egonowi wchodzić do jej pokoju, skacze na niego do momentu aż stanie na progu. Wtedy daje mu spokój. Innym razem wchodzą razem i się bawią lub śpią. Quote
Soema Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 No ale z agresją to robi? Czy go zniechęca? Królowa :) Quote
Agnezia Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Bez agresji. Skacze na niego i wspina się. Jak on ma ochotę to i tak wejdzie ale wtedy on musi się z nią bawić. A jak mu się nie chce to kładzie się w drzwiach lub idzie spać do rodziców na dół. Quote
Kapsel Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czyli postępuje jak każdy facet :evil_lol: Quote
Agnezia Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Egon już nie wygląda na szkielecika tylko na szczupłego pana. Quote
Kapsel Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No Agnezja brawo, brawo Egonek wygląda kwitnąco :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts