Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Coś mi się zdaje, że Gabi to się w Egonku podkochuje, :evil_lol: chyba nam miłość rozkwitnie..... bo jak nie kochać takiego fantastycznego boksiołka? :loveu:

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnezia napisał(a):
Dziś byliśmy na pobraniu krwi. Egon szkielecik waży 30 kg!!! Będzie z niego kawał cielaczka jak się go troszkę utuczy;)

To chyba nie możliwe, może waga się popsuła??? :crazyeye:

Posted

Agnezia napisał(a):
też się zastanawiam nad tą wagą, byłam bardzo zdziwiona. Ale on jest bardzo wysoki i ma dość szeroką klatę :)

Mimo wszystko wierzyć mi się nie chce bo miałam porównanie jak Kapsel leży mi na kolanach to odczuwałam ciężar i nogi mnie bolały (waży 33 kilo), a Egonek wydawał mi się leciutki jak piórko :roll:

Posted

Moim zdaniem może mieć te 30kg bo to jest potężny pies i jak Anastazja pisze ma szeroką klatkę piersiową.
Może też ma umięśnione mięśnie i też mu parę kilo daję...

Posted

Tola^^ napisał(a):
Moim zdaniem może mieć te 30kg bo to jest potężny pies i jak Anastazja pisze ma szeroką klatkę piersiową.
Może też ma umięśnione mięśnie i też mu parę kilo daję...

Chyba masz rację! :oops: Mój mąż od razu powiedział, że na pewno 30 kilogramów ma! Więc już się nie spieram :evil_lol:

Posted

Egon czuję się coraz bardziej pewny siebie. Dziś ściągnął ze stołu torbę z pieczywem, zeżarł CAŁĄ chałkę, natomiast chlebem pogardził i nawet nie napoczął.

Posted

Egon szybko się uczy. Powoli zaczyna siadać przed drzwiami, zamiast pchać się na nie. Na spacerach też coraz chętniej wraca na przywołanie a nie stoi jak osiołek i nie wie o co chodzi ;)

Posted

Egon to bardzo mądry pies, zna podstawowe komendy :loveu:

On pewnie jeszcze w strachu jest dlatego pcha się na drzwi, w samochodzie przy wysiadaniu, to by je staranował :roll:

Posted

Agnezia napisał(a):
nieee tu chodzi o spacerek ;)

oczywiście, że chodzi o spacerek :oops::oops::oops:
A jak stosunki Egonka z sunią? Nadal mu włazi na głowę? :evil_lol:

Posted

Każdego dnia jest lepiej, chociaż do ideału jeszcze trochę. Są takie chwile, że ona nie pozwala Egonowi wchodzić do jej pokoju, skacze na niego do momentu aż stanie na progu. Wtedy daje mu spokój. Innym razem wchodzą razem i się bawią lub śpią.

Posted

Bez agresji. Skacze na niego i wspina się. Jak on ma ochotę to i tak wejdzie ale wtedy on musi się z nią bawić. A jak mu się nie chce to kładzie się w drzwiach lub idzie spać do rodziców na dół.