Soema Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Masz jakieś wieści, jak Egon w nowym miejscu? Quote
Tola^^ Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Soema napisał(a):Masz jakieś wieści, jak Egon w nowym miejscu? Właśnie są jakieś wieści o Egonie? Quote
Agnezia Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 U Egonka wszystko w porządku, poza faktem, że boi się windy!!! Pani Ela mieszka na 5 piętrze i jak na razie chodzą po schodach ale nie jest to rozwiązanie na dłuższą metę. Kiełbaska też nie zdała egzaminu. Macie jakieś pomysły? Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 U mnie pomysłów brak, nie jeżdżę windą i sama się jej boję dlatego Egonkowi wcale się nie dziwię, o! Quote
Tola^^ Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ja też nie jeżdżę windą na co dzień więc nie wiem jak psa do tego skłonić, lecz na pewno nie siłą ;) Quote
Soema Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Chester też się bała, wciągałam na siłę, teraz tak kocha spacery, że sam wskakuje. A na początku się zapierał łapami o ściany.. Ale chojraki :grins: Quote
motorolka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 :laugh2_2:Egona pod pachę i do windy :laugh2_2: Quote
Soema Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Egona badania sporo kosztowały.. może ktoś ma jeszcze jakieś rzeczy na bazarek? Zasypaliśmy się bokserami, w większości chorymi, niestety nie będzie mogli pomóc kolejnym.. Rachunki mamy powalające :( Quote
Agnezia Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Egon się przypomina :) Odwiedził mnie w ostatnią niedzielę. Strasznie się potworki wybiegały . Egon jeździ windą:) Ataki jak na razie minęły :) Quote
Kapsel Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Po strasznych wieściach, same dobre. Egon wygląda cudnie, no ten ogromny sukces!!! Ataki minęły i jeździ windą, to naprawdę dobre wieści, co do windy, ciekawe jaki sposób zastosował domek? Quote
Tola^^ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Cudowne zdjęcia a jaki szczęśliwy! :loveu: Jak się ciesze że Egonkowi ataki ustały i jeździ już windą :):) Quote
Tola^^ Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 I jak tam Egonek? On już jest w DS czy DT? (bo się pogubiłam) Quote
Agnezia Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 formalnie jeszcze dt ale faktycznie chyba można mówić o ds;) Quote
Tola^^ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Agnezia napisał(a):formalnie jeszcze dt ale faktycznie chyba można mówić o ds;) To super! Oby był to faktycznie jego DS! :loveu: Quote
Germaine Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kochani, Egon zostanie w domu tymczasowym ale będzie psem pod stałą opieka naszej Fundacji. Ostatnio pojechaliśmy z Egonem do dr Niziołka na kolejna konsultacje kardiologiczną, dzięki lekom które wcześniej dostał od pana doktora z sercem jest dużo lepiej :-) Egon dostał kolejna porcje leków, za jakiś czas musimy znowu przyjechać na kontrolę, najważniejsze że jest lepiej :-) Psi ideał, spokojny, grzeczny :-) Quote
Kapsel Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Życzymy dużo zdrówka ideałowi boksiowemu :loveu::loveu::loveu: Niech mu się wiedzie i serduszko zdrowo i miarowo bije :):):) Quote
Recommended Posts