Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zeberka4 napisał(a):
Ciesze się razem z Wami :D:multi::multi:

Zeberko my się cieszymy razem z Tobą :loveu:
To jak już będzie u Twojej Mamy to będziesz musiała zdać relacje :D

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Relacje zdam na pewno,ale bez obaw bo moja mamusie Zna z działki jak z Nim jeździłam i chodzi za moją mamą krok w krok,żebra o jedzonko bo moja mam za każdym razem idzie do lodówki i musi mu coś dać.

Także u mojej mamy na pewno nie będzie miał źle, zreszta będę blisko mieszkać wiec będę tam prawie codziennie :D
dotrzymam towarzystwa zarówno mu jak i rodzicom :D

Posted

a jak ja się cieszę że Azorek dostał szanse pozostania prawie z Wami :)

A tyle co paulinkan porobiła ogłoszenia nowe, więc jeśli by się ktoś zgłosił z tych ogłoszeń, to zeberko podsyłaj im inne psiaki z dogo, nie można marnować potencjalnych zainteresowanych domków :)

Posted

Ale się cieszę, że Azorek zostaje "w rodzinie" :) :) :) A Tobie Zeberko dziękuję, że tak się angażowałaś w szukanie domku. Widac, że psina leży Ci na sercu....

Posted

Azorek od kilku dni grzeje dupke w Nowym Domku!!!!
Tak jak pisałam wcześniej Aziu miał trafic do mojej mamy w ostateczości jakby żaden domek sie nie znalazł, lecz zadzwonił do mnie były sąsiad z Poznania który szukał psiaka, i zdecydował sie na Azora, pierwsze 2 dni były cięzkie ponoc leżał i nic nie jadł tęsknił,ciagle dzwoniłam co u niego martwiąc sie tym ale po paru dniach Azorowi wróciła chęć do zycia, jest wszystko ok,jest wesoły,wybrzydza z jedzonkiem bo ma podmaslane :D
ogólnie sa zachwyceni Nim,i ja sie strasznie ciesze ze tak wyszło,na poczatku trochę przykro człowiekowi ale wiem ze Azor dobrze trafił i bedzie kochany i pieszczony a to jest najwazniejsze!

Dziekuje jeszcze raz wszystkim za zaangażowanie!!!

Pewnie dodam jakies fotki ale troche później,Azorek musi sie przywyczaić do nowego domku i Pana,a ja nie chce na razie mu sie pokazywac zeby znów nie zaczął tesknić.

Posted

jak to się wszystko zmienia :)
fajnie, bardzo się cieszę, że Azorek ma swój domek, a twoja mama, może za jakiś czas inna bida znajdzie u niej miejsce :)