Tola^^ Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 zeberka4 napisał(a):Ciesze się razem z Wami :D:multi::multi: Zeberko my się cieszymy razem z Tobą :loveu: To jak już będzie u Twojej Mamy to będziesz musiała zdać relacje :D Quote
zeberka4 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Relacje zdam na pewno,ale bez obaw bo moja mamusie Zna z działki jak z Nim jeździłam i chodzi za moją mamą krok w krok,żebra o jedzonko bo moja mam za każdym razem idzie do lodówki i musi mu coś dać. Także u mojej mamy na pewno nie będzie miał źle, zreszta będę blisko mieszkać wiec będę tam prawie codziennie :D dotrzymam towarzystwa zarówno mu jak i rodzicom :D Quote
dara9 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ale się cieszę, że tak się to wszystko ułożyło, super!:multi: Quote
Molli Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 zeberka4 napisał(a): Azor trafi do mojej mamy :multi::multi::multi: Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a jak ja się cieszę że Azorek dostał szanse pozostania prawie z Wami :) A tyle co paulinkan porobiła ogłoszenia nowe, więc jeśli by się ktoś zgłosił z tych ogłoszeń, to zeberko podsyłaj im inne psiaki z dogo, nie można marnować potencjalnych zainteresowanych domków :) Quote
eski Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ale się cieszę, że Azorek zostaje "w rodzinie" :) :) :) A Tobie Zeberko dziękuję, że tak się angażowałaś w szukanie domku. Widac, że psina leży Ci na sercu.... Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Bardzo się cieszę, że Azorek ma domek! :) Quote
zeberka4 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Azorek od kilku dni grzeje dupke w Nowym Domku!!!! Tak jak pisałam wcześniej Aziu miał trafic do mojej mamy w ostateczości jakby żaden domek sie nie znalazł, lecz zadzwonił do mnie były sąsiad z Poznania który szukał psiaka, i zdecydował sie na Azora, pierwsze 2 dni były cięzkie ponoc leżał i nic nie jadł tęsknił,ciagle dzwoniłam co u niego martwiąc sie tym ale po paru dniach Azorowi wróciła chęć do zycia, jest wszystko ok,jest wesoły,wybrzydza z jedzonkiem bo ma podmaslane :D ogólnie sa zachwyceni Nim,i ja sie strasznie ciesze ze tak wyszło,na poczatku trochę przykro człowiekowi ale wiem ze Azor dobrze trafił i bedzie kochany i pieszczony a to jest najwazniejsze! Dziekuje jeszcze raz wszystkim za zaangażowanie!!! Pewnie dodam jakies fotki ale troche później,Azorek musi sie przywyczaić do nowego domku i Pana,a ja nie chce na razie mu sie pokazywac zeby znów nie zaczął tesknić. Quote
martaipieski Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 super wieści!!!życze Azorkowi wszystkiego dobrego w nowym domku!!! Quote
kameralna Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Brawa dla Mamy :klacz::klacz::klacz: to jest gest! Azorek uratowany :) Quote
UBOCZE Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Cieszę się, Azorku!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Akrum Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 jak to się wszystko zmienia :) fajnie, bardzo się cieszę, że Azorek ma swój domek, a twoja mama, może za jakiś czas inna bida znajdzie u niej miejsce :) Quote
Recommended Posts