zeberka4 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Opis do ogłoszeń: Azorek ma ok5-6lat, jest psem spokojnym i ułożonym. Dobrze chodzi na smyczy, w domu zachowuje czystość. Lubi dzieci małe i starsze, w stosunku do psów i suczek jest łagodny wiec może zamieszkać z innym psiakiem. Uwielbia długie spacery, można go spuszczać ze smyczy przychodzi na zawołanie. Prawdopodobnie został porzucony, piesek nie jest duży poniżej kolana. W typie jamnika szorstkowłosego. Kontakt: sarab6@wp.pl tel: 781275729- proszę dzwonić do skutku gg 1893618 Ogłoszenia Azorka: http://allegro.pl/item1078114951_azorek_w_typie_jamnika_szorstkowlosego_szorsciak.html [SIZE=7]BAZAREK! ZAPRASZAMY! http://www.dogomania.pl/threads/185617-Bazarek-na-Bolusia-i-Azorka!-Ro%C5%9Bliny-ogrodowe-do-23.05.10r.-22.00?p=14679731#post14679731-zakonczony http://www.dogomania.pl/threads/184962-Dla-Azorka-jamnikowate-psiaka!-Le%C5%BCaczko-fotelik-i-ro%C5%9Bliny!DO-12.05.10r-22-00?p=14617010#post14617010-zakończony Bazarek: Aska7-10zł Itinea-35zł saga_86-8zł Kora78-10zł Kwota zebrana z bazarku: 63zł 16.0510r-zostało opłacone wyróżnienie,pogrubienie i podświetlenie Azora allegro. Koszty:21,40zł 26.05.10r-zostało opłacone wyróżnienie na alegratka-koszty 3.66zł 26.05.10r Pieniadze uzbierane z bazarku nr 2 (odjete koszty przesyłki,bazarek podzielony miedzy 2 pieski) czerda-paczka wysłana 35zł mari23-paczka wysłana 18zł malawaszka-paczka wysłana 20,50zł Po podzieleniu: 36,75zł Wpłata na ogłoszenia: 31.05.10r Monika z Katowic-20zł 1.06.10r-kupione:karma sucha,karma w puszkach,obróżka przeciwpchelna -koszty 40zł Na Koncie Azorka zostało: 54,69zł Filmy z Azorkiem: http://www.youtube.com/watch?v=jjh4Ch9MKZE http://www.youtube.com/watch?v=gtme7j1wrXI Quote
zeberka4 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Witaj :) Chciałabym się zwrócić do osób mogących w jakikolwiek sposób mi pomóc,bardzo martwię sie co zrobię z psinka gdy nadejdzie czas przeprowadzki a mamy na uwadze że bedzie to na wiosnę, nie miałabym serca oddać go do schroniska i na pewno tego nie zrobię,pytałam już po rodzinie,po znajomych i na prawde nikt nie chce dac mu szansy :( A to taka kochana psina jest . Quote
polubek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 postaraj się robić ogłoszenia w internecie do prasy lokalnej, papierowe ogłoszenia rozwieszane w lecznicach, sklepach zoologicznych i tych gdzie sprzedawcy pozwolą. jeżeli będziesz dodawać na jakiś stronkach internetowych to wrzucaj je na dogo. w miarę możliwości pomogę w ogłoszeniach. Quote
polubek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 skróciłam tekst. do ogłoszeń nie może być zbyt długi, żeby nie zniechęcał przyszłego domku. nie każdy lubi dużo czytać. przejrzyj go proszę. spróbuj rozesłać linka do osób z dogo. samej będzie ciężko coś znaleźć. więcej osób na wątku to większa szansa na dom. Azorek ok. 8 letni psiak. Mimo swojego wieku bardzo radosny, żywiołowy i posłuszny. Uwielbia zabawy oraz pieszczoty szczególnie przytulanie. W stosunku do innych psów obojętny. Został określony jako miesznka: jamnik+foksterier Został wyrzucony z jadącego samochodu. Miał tylko u Nas zanocować ale tak został bo nie mieliśmy serca wyrzucać go z domu. Nie możemy go zatrzymać ze względu na nasze dwa psy, które go nie zaakceptują. Do tej pory nie miał szczęścia odnaleźć drogi do Własnego Domku. Dlatego bardzo proszę o przemyślaną adopcję. Nie chcę aby znowu został wyrzucony lub oddany do schroniska bo się np znudził. Dobrze znosi podróż samochodem. Do poszukiwania nowego domku zmusiła nas obecna sytuacja w jakiej się znaleźliśmy. Chciałabym tez podpisać umowę adopcyjną, i być w stałym kontakcie z osobą która zaadoptuje Azorka w razie jakichkolwiek problemów .Jeżeli szukacie kochanego towarzysza nie mogliście trafić lepiej! Kontakt: sarb6@wp.pl tel:796235373 - proszę dzwonić do skutku gg 1893618 Szukamy mu domu na stałe, jeżeli jednak nikt nie znajdzie sie do czasu naszej przeprowadzki to także tymczasowego. ogłoszenia robić tlko na Poznań czy na całą Polskę? jak wyglądałaby sprawa z transportem psiaka np do miejscowości w drugim końcu Polski? Quote
zeberka4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dziekuje,oczywiście może tak być,do kogo mogłabym porozsyłać ogłoszenia? Do jakich dokładnie użytkowników? Co do pieska osobiscie wolę żeby była to osoba z Poznania bo chciałabym mieć kontakt i z nią jak i z psem żeby móc doglądać czy wszystko ok. Quote
zeberka4 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 *********- banerki super dziekuję A teraz trochę zdjęć psinki :D Jak można nie pokochać takiej psiny? Spójrzcie na te oczka :) Quote
zeberka4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 UWAGA! E-MAIL: sarab@wp.pl !!!!!!!!!! Quote
zeberka4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Niestety nadal nikogo nie obchodzi los Azorka! Czy naprawdę nikt nie może dać mu domku? To tak kochana psina! On zasługuję na dom! Nie zdarzyłam sie jeszcze przywitać z forumowiczami,byłam tak zajeta poszukiwaniami domu dla tej kochanej psiej duszyczki! W razie jakiego kolwiek kontaktu z osoba zainteresowaną proszę pisac do mnie lub dzwonić. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quote
polubek Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 bardzo dziękuję Ubocze, chciałabym bardzo żeby znalazły się jakieś dobre duszyczki które pomogłyby w znalezieniu domu dla Azorka. Quote
Javena Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ja też zaglądnę i podrzucę Azoreczka ,niech go widza ,nuż ktos go wypatrzy. Quote
UBOCZE Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Azorku, mam nadzieję, że coś wspólnie wymyślimy... Żeby tylko było nas więcej... Quote
polubek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 nie wiem czy ma allegro. może najlepiej skontaktować się telefonicznie pod podany numer. jest bezpośrednio do państwa. widziałam jakieś ogłoszenia Azorka. może jeszcze inni mogliby pomóc i porobić ich więcej. plisss Quote
zeberka4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 O rany strasznie sie cieszę ze tyle osób chce pomóc! Azor ma allegro :) Narazie nikt nie dzwonił w jego sprawie ale cały czas mamy nadzieję! dziekuję w jego imieniu! Quote
polubek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 jesteś tam na miejscu. spróbuj dać jakieś ogłoszenia do prasy lokalnej, radia, telewizja. porobić ogłoszenia papierowe i porozklejać w lecznicach i sklepach w których pozwolą sprzedawcy. jak ogłoszenia w internecie to najlepiej wyróżnić jakieś. spróbować dać wyróżnienie na cafeanimal, kupiepsa, czy inne. nie trzeba na wszystkie. jak daję to staram się wyróżnić tam gdzie ogłoszenie będzie widoczne na pierwszym miejscu przed wszystkimi. Quote
zeberka4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 OK,postaram się, nie wiem czemu ale w Poznaniu nie chcą pozwalac rozwieszać ogłoszeń,może rozwieszam w złych miejscach? eh nie poddam się!! :D Quote
zeberka4 Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Już próbowałam z rozwieszaniem i nic Quote
polubek Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 sklepy zoologiczne i lecznice przede wszystkim Quote
majqa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Proszę o postaranie się o lepsze, wyraźniejsze, takie hm... portretowe zdjęcia (zbliżenia pycholka, cała postać, psiak siedzący, leżący itp.). Alternatywny tekścik ogłoszeniowy... Jamnikofokś? Foksiojamnik? Cudo - Azorek!!! 8 lat i 3 jego sztandarowe wizytówki: radość życia, żywiołowość i posłuszeństwo. Brzmi wspaniale, prawda? Jeśli do tego doda się uwielbienie wszelkich zabaw, pieszczot, tolerancję wobec innych psiaków, zdrowie i niewątpliwą urodę niezwykłej krzyżówki jamnika z foksterierem trudno, naprawdę trudno zrozumieć, że ktoś z premedytacją pozbył się tak urokliwego stworzenia. Najprawdopodobniej wyrzucone z samochodu z chwili na chwilę stało się bezdomne i bezpańskie. Szczęście w nieszczęściu ktoś zlitował się nad biedactwem, dał mu dach nad głową. Azorek, bezpieczny, z nieświadomością, że to jeszcze nie koniec jego drogi poszukiwań tych ostatecznych, kochających ramion, które przytulą go na zawsze czeka... wciąż na nie czeka, a wraz z nim jego wybawcy. Prosimy, napiszcie happy end Azorkowej historii! Tego czarującego, nieagresywnego psiaczka śmiało można polecić do każdego domu, jako towarzysza innych czterołapków i kompana dzieci. Osoby zainteresowane przygarnięciem Azorka (na warunkach umowy adopcyjnej) proszone są o kontakt: sarb6@wp.pl, 0-796235373, gg 1893618 Quote
polubek Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 majqa jak Tobie dobrze idzie pisanie takich tekstów. jestem pod wrażeniem :lol: Quote
majqa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Tak mam od chwili, kiedy obcy wszczepili mi implant. ;-) A na poważnie, daj spokój, znów siedzę z buzią w kolorze buraka... :oops: Quote
Recommended Posts