kaasik91 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 NiJaSe napisał(a):zeedytowalam post nr.1 , jesli macie uwagi i sugestie co powinno byc tam jeszcze napisane to walcie bo ze mnie redaktor kiepawy nieco , kazda uwaga mile widziana. Poki co jak widac obfocone tylko 3 psiaki , sa jeszcze dwa ,jeden piesek i 1 sunia - co najgorsze sunia prawdopodobnie jest matka karmiaca niedawno urodzone male , ale gdzie sie z nimi skitrala tego niestety nie wiadomo :( Może wkleić po jednym zdjęciu każdego psiaka? Jakoś tak bardziej to przyciąga wzrok niż sam tekst;) Quote
Doginka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja jestem za LUPO:lol: Takie niespotykane:loveu: Quote
elmira Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 NiJaSe napisał(a):jaka delikatna , jaka delikatna :evil_lol: .... hehe Elmira to tylko pozory na potrzeby zdjęc :p naprawde to ja jestem :diabloti: No wiem, chciałam rozluźnić atmosferę;) Bo, choć nie znamy się osobiście, to kojarzę Cię z fotek. Ot, taki drobny żarcik:) Quote
elmira Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Lupo to wilk, Orso to niedzwiedz;) Rufi to moje skojarzenie. Quote
NiJaSe Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 hehe no to robcie glosowanie :) Quote
NiJaSe Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 no ja też, czekamy na resztę. :P Na razie 4:0 dla Lupo. :D Quote
mimiś Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 psy ładne i co najwazniejsze-zsocjalizowane,czyli adopcyjne. a teraz ich szanse w łapkach delikatnej blondynki wydatnie wzrosły [chociaż pan ochroniarz z Ząbek chyba inaczej zapamietał NiJaSe...] Quote
elmira Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='mimiś']psy ładne i co najwazniejsze-zsocjalizowane,czyli adopcyjne. a teraz ich szanse w łapkach delikatnej blondynki wydatnie wzrosły [chociaż pan ochroniarz z Ząbek chyba inaczej zapamietał NiJaSe...] A patrz, jak się nasza laska wzbrania:eviltong: Quote
NiJaSe Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 dobra dobra nie zmieniajcie tematu , ma byc o psiakach a nie o mnie :P Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ale na smyczach nie chodzą, choć to przy reszcie drobiazg. sunie tzreba zadiagnozować... Quote
NiJaSe Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 pewnie nauczyc na smyczy to pikus sunia teraz najpilniejsza ,guz jest paskudny ... nie bedzie latwo bo sunia dzikawa jest Quote
Owieczka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cioteczki kochana wspaniała robota!!! :) Ale fajtycznie paskudny ten guz... ;( Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 wspaniałą robote to odwala na codzień ten facet, który zmajstrował im bude i dokarmia. mysmy sie przeszły zrobiły fotki. teraz tzreba zorke porwać do weta i zdiagnozować. przyddałoby sie zacząc uczyc je na smyczy chodzić. ja to widzę - po kilku wizytach, jak juz opadnie śnieg - mozna tam wpadać i ćwiczyć. potem - ogłoszenia. nuby dużo czasu do zcerwca, ale on szybko leci, to raz, a dwa, z emoga zacząć jakąś akcję wczesniej ze stadionem i co? Quote
Awit Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A głaskałyście tą suńkę? Twardy ten guz? Jeśli miękawy to może to być tłuszczak, ale cos za duży na tłuszczaka Do czerwca jest tuż tuż. Obecnie można powiedzieć, że mamy marzec za kilka dni, zaraz będą swięta, chwile po nich maj. A na koniec maja stadion będzie pustoszał z dnia na dzień. Juz wtedy psiaki tez powinny iść do domków Quote
kaasik91 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Awit napisał(a):A głaskałyście tą suńkę? Twardy ten guz? Jeśli miękawy to może to być tłuszczak, ale cos za duży na tłuszczaka Nie, sunia albo siedziała w budzie albo uciekała jak najdalej od nas i nie było szans. Quote
Plicha Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja tez myslę że najważniejsze suńke do weta zabrać. Ten guz może byc nie grozny ale usunięcie go bardzo poprawi jej samopoczucie, przecież musi być jej cięzko tak chodzić :( może udaloby się ja zabrać, może ona do tego pana ma więcej zaufania i dałaby mu się zaprowadzić? Zeby wet chociaż obejrzał to. Quote
obraczus87 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Przepraszam za Offa.... bez operacji pies umrze.... z głodu :( http://www.dogomania.pl/threads/179955-BUDRYSEK-pilna-operacja-1200-1800zA-do-03-03-Albo-operacja-albo-A-mierAE-z-gA-odu Quote
NiJaSe Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Plicha ona do pana podchodzi jak najbardziej , ale z tego co mowil to nie ma opcji zeby dala sie wsadzic do samochodu bez walki , ona go zna i ma zaufanie ale niestety jest troche dzikusem i nie ma szans zeby jej nawet obroze zalozyc. Jest jeszcze jedna opcja "glupiego jasia" jej dac , to powinno byc do ogarniecia bo to szybki ruch i po krzyku. A wet koniecznie musi ja zobaczyc i tak jak SBD sugerowala , mysle ze to usg jest niezbedne Quote
obraczus87 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Może się komus przyda: http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html Quote
NiJaSe Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 pomożecie ? pewnie tak , glupio sie pytam ;p http://www.dogomania.pl/threads/180015-Klaudyn-Wawy-zaginAE-A-bearded-collie Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 TZREBA SPRAWĘ ZGRAC W CZASIE. abrakadabra ma jasia. pan musi miec czas na złapanie suni. a wszystko to uzgodnione z wolnym terminem u marcińskiego. chyba najlepiej złapac pana telefonicznie i spytać, wjakich godzinach i dniach moż epoświęcic suni więcej czasu. wtedy będziemy wiedzieli, na jakie godziny możemy umawiac marcińskiego. moż eto tłuszczak do rozpoznania przez palce weta, ale jesli wet swtierdzi, ze tzreba to obejrzec przez usg, to nie będziemy wtedy umówieni z marcińskim, tzreba będzie sunię łapać drugi raz - może być już trudniej. więc proponuje od razu na usg. marciński przyjmuje na umińskiego, na gocławiu. jeśli to będzie w przyszłym tygodniu, do biedy mogłabym wziąc wolne. ale napierw renata, złap pana i wypytaj, kiedy będzie miał kilka godzin.... Quote
Recommended Posts