Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

NiJaSe napisał(a):
zeedytowalam post nr.1 , jesli macie uwagi i sugestie co powinno byc tam jeszcze napisane to walcie bo ze mnie redaktor kiepawy nieco , kazda uwaga mile widziana.

Poki co jak widac obfocone tylko 3 psiaki , sa jeszcze dwa ,jeden piesek i 1 sunia - co najgorsze sunia prawdopodobnie jest matka karmiaca niedawno urodzone male , ale gdzie sie z nimi skitrala tego niestety nie wiadomo :(

Może wkleić po jednym zdjęciu każdego psiaka? Jakoś tak bardziej to przyciąga wzrok niż sam tekst;)

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiJaSe napisał(a):
jaka delikatna , jaka delikatna :evil_lol: .... hehe Elmira to tylko pozory na potrzeby zdjęc :p
naprawde to ja jestem :diabloti:

No wiem, chciałam rozluźnić atmosferę;) Bo, choć nie znamy się osobiście, to kojarzę Cię z fotek.

Ot, taki drobny żarcik:)

Posted

psy ładne i co najwazniejsze-zsocjalizowane,czyli adopcyjne. a teraz ich szanse w łapkach delikatnej blondynki wydatnie wzrosły [chociaż pan ochroniarz z Ząbek chyba inaczej zapamietał NiJaSe...]

Posted

[quote name='mimiś']psy ładne i co najwazniejsze-zsocjalizowane,czyli adopcyjne. a teraz ich szanse w łapkach delikatnej blondynki wydatnie wzrosły [chociaż pan ochroniarz z Ząbek chyba inaczej zapamietał NiJaSe...]

A patrz, jak się nasza laska wzbrania:eviltong:

Posted

wspaniałą robote to odwala na codzień ten facet, który zmajstrował im bude i dokarmia. mysmy sie przeszły zrobiły fotki.

teraz tzreba zorke porwać do weta i zdiagnozować.
przyddałoby sie zacząc uczyc je na smyczy chodzić. ja to widzę - po kilku wizytach, jak juz opadnie śnieg - mozna tam wpadać i ćwiczyć.

potem - ogłoszenia. nuby dużo czasu do zcerwca, ale on szybko leci, to raz, a dwa, z emoga zacząć jakąś akcję wczesniej ze stadionem i co?

Posted

A głaskałyście tą suńkę? Twardy ten guz? Jeśli miękawy to może to być tłuszczak, ale cos za duży na tłuszczaka

Do czerwca jest tuż tuż. Obecnie można powiedzieć, że mamy marzec za kilka dni, zaraz będą swięta, chwile po nich maj. A na koniec maja stadion będzie pustoszał z dnia na dzień. Juz wtedy psiaki tez powinny iść do domków

Posted

Awit napisał(a):
A głaskałyście tą suńkę? Twardy ten guz? Jeśli miękawy to może to być tłuszczak, ale cos za duży na tłuszczaka

Nie, sunia albo siedziała w budzie albo uciekała jak najdalej od nas i nie było szans.

Posted

Ja tez myslę że najważniejsze suńke do weta zabrać. Ten guz może byc nie grozny ale usunięcie go bardzo poprawi jej samopoczucie, przecież musi być jej cięzko tak chodzić :( może udaloby się ja zabrać, może ona do tego pana ma więcej zaufania i dałaby mu się zaprowadzić? Zeby wet chociaż obejrzał to.

Posted

Plicha ona do pana podchodzi jak najbardziej , ale z tego co mowil to nie ma opcji zeby dala sie wsadzic do samochodu bez walki , ona go zna i ma zaufanie ale niestety jest troche dzikusem i nie ma szans zeby jej nawet obroze zalozyc. Jest jeszcze jedna opcja "glupiego jasia" jej dac , to powinno byc do ogarniecia bo to szybki ruch i po krzyku. A wet koniecznie musi ja zobaczyc i tak jak SBD sugerowala , mysle ze to usg jest niezbedne

Posted

TZREBA SPRAWĘ ZGRAC W CZASIE.
abrakadabra ma jasia. pan musi miec czas na złapanie suni. a wszystko to uzgodnione z wolnym terminem u marcińskiego.
chyba najlepiej złapac pana telefonicznie i spytać, wjakich godzinach i dniach moż epoświęcic suni więcej czasu. wtedy będziemy wiedzieli, na jakie godziny możemy umawiac marcińskiego. moż eto tłuszczak do rozpoznania przez palce weta, ale jesli wet swtierdzi, ze tzreba to obejrzec przez usg, to nie będziemy wtedy umówieni z marcińskim, tzreba będzie sunię łapać drugi raz - może być już trudniej. więc proponuje od razu na usg. marciński przyjmuje na umińskiego, na gocławiu. jeśli to będzie w przyszłym tygodniu, do biedy mogłabym wziąc wolne. ale napierw renata, złap pana i wypytaj, kiedy będzie miał kilka godzin....