NiJaSe Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 no masz przegapiłam te wpłaty , juz je wrzucam w pierwszy post :D Quote
NiJaSe Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 aaaaaa ale du..k ze mnie , nie wpłacilam swoich 5 złoty ...:| Quote
sleepingbyday Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 a ja przegapiłam, że mam wpłacić! a moz ewpłaciłam??? choelra nie pamiętam... to idzie na konto renaty? to może bym przekazała w realu? Quote
Tymonka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Błagam o pomoc w spłąceniu długu Kory za DT i w dalszym jej opłacaniu . Kora od prawie roku jest w DT , nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń , nie wiem co robić , nie daje rady sama jej opłacać , jeśli nie uzbieram na spłacenie długu i chociaż części deklaracji Kora trafi do schronu .Błagam o chociaż 1 zł http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-dług-za-DT-błagam-o-deklaracje-grozi-jej-schron?p=12800297#post12800297 Quote
Atomowka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Koosiek prześlij mi ten plakat w Wordzie na maila agatkal20@wp.pl Quote
Piromanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wpłaciłam swoją deklarację 1,5 tygodnia temu i nie ma jej wyszczegolnionej w liście wpłat. Zaktualizujcie to. Quote
NiJaSe Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Piromanko jak dostane dane to napewno to zrobie ... ja niestety nie wiem kto wplacil i ile :( Quote
Piromanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='NiJaSe']Piromanko jak dostane dane to napewno to zrobie ... ja niestety nie wiem kto wplacil i ile :([/QUOTE] Wiem, kochana, wiem. Chodzi o zaktualizowanie przez osobę z dostępem do konta fundacji. Quote
mru Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 no właśnie, a to ani NiJa ani ja :( porposzę Renatę o dokładną listę Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 aj, dobra, juz wiem, która renata. jak konto jest na 1szej, to jakies przelewy bedę robić za niedługo i przeleję. Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ja pierdziu Mru mysle ,ze trzeba by poszukac kogos innego do obsługi finansów :/ NINIEJSZYM OGŁASZAM CASSTING NA KSIĘGOWEGO !!!!! Quote
sleepingbyday Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 niniejszym proponuje jednogłosnie obwołać księgową NiJaSe - będzie sie wypierac, ze sie nie nadaje, ale to bystra dziewczynka, da radę. :-) Quote
NiJaSe Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 ahahaha zwłaszcza dziewczynka :cool3: , bytra jak woda w klozecie :evil_lol: tak tylko ja mam problem z kontem bo mnie komornik ściga ;p;p Quote
mru Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 lista wpłat, było ciężko i za bardzo nic nowego nie ma :/ czekam na daty i na imie i nazwisko osoby, od której jest ostatnia wpłata 20 - Piotr C. 15 - Anna K. 10 - Agata L. 20 - Sylwia B. 10 - Katarzyna R. 10 - Quote
Tymonka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Zagłodzony haszczak na łańcuchu , pilnie potrzebna pomoc!!!! http://www.dogomania.pl/threads/185054-Jasper-Haszczak-na-łańcuchu-zagłodzony-bez-szans-na-poprawę-!!!!-POMÓŻMY-MU!!?p=14626080#post14626080 Quote
Atomowka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja też trochę nie na temat, ale może ktoś jeszcze nie podpisał petycji, więc zapraszam uratujmy psiaki ze schroniska w Małoszycach http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5290 Koosiek ponownie proszę o przesłanie plakatu Kumpla na maila agatkal20@wp.pl ( tylko w wordzie) Quote
reniax1 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witajcie, Sorry że tak długo nie pisałam ale padł mi internet i trochę trwała naprawa. Wiem, że się denerwujecie i martwicie o Kumpla. Oczywiście macie prawo wiedziec co się z nim dzieje, więc zaraz wszystko powiem. Była szansa na dom dla Kumpla, niestety okazało się, że warunki są kiepskie a Kumpel najprawdopodobniej mialby byc psem na łańcuchu, dlatego nie zdecydowaliśmy się tam go zostawic. Tak Kumpel trafił z powrotem na Stadion. Może wyda się wam to dziwne i niezrozumiałe, ale mimo wszystko uważamy, że to chyba lepsze niż ten hotel. Kumpel nie czuł się tam najlepiej, wygryzł dziurę w dachu, najprawdopodobniej próbując się uwolnic. Ja wiem, że Stadion to paskudne i beznadziejne miejsce ale Kumpel ma tam też miskę z jedzeniem, wodą, miejsce do spania, a przy okazji trochę więcej wolności i swobody. Możecie to potępiac ale on tam na prawdę czuje się dobrze i póki stadion trwa, nic tam złego mu się nie stanie. Spędził w końcu tam półtora roku, przetrwał srogą i mroźną zimę a teraz jak przyszła wiosna i ciepłe dni zamknęliśmy go w 'klatce'. Na hotel zawsze przyjdzie czas. To tyle k'woli wyjaśnienia sprawy hotelu. Aktualnie sprawy mają się tak, że jest kolejna szansa tym razem na bardzo dobry dom dla Kumpla u naszego znajomego. Jest to dom z ogrodem, warunki bardzo dobre, co prawda oni woleliby jakiegos małego pieska ( maja juz jednego) ale myslę ,ze jak zobaczą Kumpla pokochają go tak jak mu i zostanie juz z nimi. Bardzo na to liczymy, w poniedziałek mamy go tam zawieźc i zobaczymy. Jesli to nie wypali Kumpel pojedzie natychmiast do DT tak jak oferował pan Paweł z fundacji. Kumpel był z nami u weterynarza, ma juz swoją książeczkę zdrowia i zaszczepilismy go na wściekliznę. To wszystko na razie , przepraszam za bałagan myślowy a przede wszystkim za to że nie pisałam długo ale siła wyższa. Nie potepiajcie nas za tamtą decyzję, kazdy chce jak najlepiej dla tego psiaka. Trzymajmy kciuki za nowy dom dla Kumpla. W poniedziałek napiszę co i jak. Pozdrawiam Quote
obraczus87 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Trzymam kciuki za ten dom u znajomego!!!!!!!!!! Quote
Atomowka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No to teraz trzymam kciuki za dom dla Kumpla on taki śliczny nie sposób go nie pokochać:loveu: W razie jak nie wypali fajnie by było jakby poszedł do DT niech się chłopak przyzwyczaja do życia na uwięzi ( w domu ). Decyzji i zabraniu go na Stadion komentowała nie będę (dyskusję są tu zbędne, stało się i już nie odstanie) A co z resztą psiaków, jakiś czas temu było info, że są tam jeszcze inne psy, czy o nich coś wiadomo? Quote
reniax1 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Są tam jeszcze 2 dorosłe psiaki ( sunia i pies), bardzo miłe niewielkie kundelki. Zdjęcie psiaka jest na 1 stronie , sunia nie ma fotek, typu nie umiem określić, drobna,smukła sięga może do kolana, umaszczenia melanż beżowego z czarnym,krótka sierc- ładna. Podejrzeliśmy któregoś dnia wieczorem. Najważniejsze jest to że są tam szczeniaki ok.3 msc w liczbie niestety nieznanej. Psy maja tam jakiegoś "właściciela" ale jest raczej nieprzyjemny i nie odda psów dobrowolnie. Psiaki dorosłe bardzo często przebywają w "naszej" budzie, śpią i jedzą natomiast szczeniaki jeszcze się nie pojawiły ani razu. Osobiście nie wiem co można zrobić i czy w ogóle można, najwazniejsza byłaby sunia bo za kilka msc znów będzie miała młode itd,itd. Quote
Atomowka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Proponuje zatem zbierac na sterylkę dla suni, tylko gdzie ją umieścić po tej sterylce ( może na miejsce Kumpla poszłaby na parę dni do tego hoteliku, aż się wszystko nie zagoi) Quote
mru Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 jakby Kumpel został w domu to mogłaby iść do tego DT za 200 zł. o ile jeszcze będzie miejsce. Quote
Recommended Posts