Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

no to uzupelniam , uzupelniam
Obraczus senkju !!! :))
Ej ja jestem kiepski redaktor jak macie jakies sugestie do pierwszego postu to mowcie plizzzzzz

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to może podam nr konta do wpłat na psiaki:

Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kopernika 6/8
00 - 367 Warszawa

27 1370 1109 0000 1706 4838 7311

dopisek "psiaki stadion"

i od razu wyjaśniam - to subkonto fundacyjne, ale oczywiście psy nie są pod opieką fundacji - czyli kasę zbieramy sami i po prostu mamy gdzie.
tym kontem zarządza Renata - ma ona kilkanaście psów u siebie w domu! i kilka w hotelach tu i tam... zbiera na nie sama!

Posted

Witaj NiJaSe.Dzięki za aktywnego linka na Kundelkowej Skarbonce.Moje deklaracje na psiaki to już ok 300 zł.Nie złożę stałej deklaracji, ale podeślę chociaż 20 zł jednorazowo....zobaczę też jak będę stała pod koniec miesiąca, a wątek zapisuję do ulubionych i będę zaglądać.Kolejna "Anielica" o imieniu Renata.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

NiJase w pierwszym poście zapisałaś tylko moja deklaracje a jeszcze mój TZ się chciał wpisac ( on nie ma tu konta) więc dopie też jego na pierwszej stronie, że on też 10 zł będzie wpłacał.

Posted

Ja mogę też tylko 5zł.
I interesuje mnie gdzie mieszka ten właściciel psów, skąd one przyłaziły?
Rozumiem NiJaSe, że masz na myśli poedukowanie tego właściciela? I ciachnięcie suki?

Posted

Ops Atomowko przepros Tz-a za niedopatrzenie , juz zaraz poprawiam :)
Syla wielkie senkju wery macz :)

to ja was jeszcze poprosze o propagowanie watku ...plizzzzz ? ;)
z gory senkju

Posted

Witam.Ktoś użył tutaj Twojego imienia NiJaSe, stąd je znam.Drugi anioł to Renata5.Przelew poszedł.Pozdrawiam serdecznie w ten, u mnie, zimny i deszczowy dzień.

Posted

Syla napisał(a):
Witam.Ktoś użył tutaj Twojego imienia NiJaSe, stąd je znam.Drugi anioł to Renata5.Przelew poszedł.Pozdrawiam serdecznie w ten, u mnie, zimny i deszczowy dzień.

hahah no ladnie wszystko wypaplaja :evil_lol:

musze sie skupic i ten tytul opracowac :p , tak zeby bylo dramatycznie o deklaracjach tyz

Posted

Czy Kumpla mozna juz oglaszac, czy trzeba najpierw troche doprowadzic go do odpowiedniego stanu? Jesli mozna juz, to moge wykupic mu zestaw 25 ogloszen wraz z napisaniem tekstu. Potrzebne bylyby tylko aktualne zdjecia i troche danych + kontakt.

Posted

Moim skromnym zdaniem można, już go zacząć ogłaszać, doskonale przecież wszyscy wiemy, że szukanie domku czasami zajmuje sporo czasu, więc nie ma chyba na co czekać

Posted

Jesli mozna, to czy poza zdjeciami zimowymi sa, lub ewentualnie moga byc jakies juz wiosenne? Macie jakies dodatkowe dane do tych z pierwszej strony? Na kogo podac kontakt, email, telefon?

Posted

Własnie przeczytałam, że zadeklarowałam 5zł. Bo zapomniałam. Prześlę pod koniec kwietnia, tylko poproszę o konto i przypomnienie jakby co. Ile mu jeszcze brakuje?

Posted

hesla ustale z Mru jak Kumpel zostanie juz zabrany z parkingu ( prawdopodobnie dzisiaj ) , co do pozostalych psow to narazie trzeba pomyslec jak je zabrac .... narazie mamy lekko patowa sytuacje