NiJaSe Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 no to uzupelniam , uzupelniam Obraczus senkju !!! :)) Ej ja jestem kiepski redaktor jak macie jakies sugestie do pierwszego postu to mowcie plizzzzzz Quote
mru Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 to może podam nr konta do wpłat na psiaki: Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva! ul. Kopernika 6/8 00 - 367 Warszawa 27 1370 1109 0000 1706 4838 7311 dopisek "psiaki stadion" i od razu wyjaśniam - to subkonto fundacyjne, ale oczywiście psy nie są pod opieką fundacji - czyli kasę zbieramy sami i po prostu mamy gdzie. tym kontem zarządza Renata - ma ona kilkanaście psów u siebie w domu! i kilka w hotelach tu i tam... zbiera na nie sama! Quote
Syla Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Witaj NiJaSe.Dzięki za aktywnego linka na Kundelkowej Skarbonce.Moje deklaracje na psiaki to już ok 300 zł.Nie złożę stałej deklaracji, ale podeślę chociaż 20 zł jednorazowo....zobaczę też jak będę stała pod koniec miesiąca, a wątek zapisuję do ulubionych i będę zaglądać.Kolejna "Anielica" o imieniu Renata.Pozdrawiam serdecznie. Quote
Atomowka Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 NiJase w pierwszym poście zapisałaś tylko moja deklaracje a jeszcze mój TZ się chciał wpisac ( on nie ma tu konta) więc dopie też jego na pierwszej stronie, że on też 10 zł będzie wpłacał. Quote
Awit Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ja mogę też tylko 5zł. I interesuje mnie gdzie mieszka ten właściciel psów, skąd one przyłaziły? Rozumiem NiJaSe, że masz na myśli poedukowanie tego właściciela? I ciachnięcie suki? Quote
NiJaSe Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Ops Atomowko przepros Tz-a za niedopatrzenie , juz zaraz poprawiam :) Syla wielkie senkju wery macz :) to ja was jeszcze poprosze o propagowanie watku ...plizzzzz ? ;) z gory senkju Quote
NiJaSe Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 heh Awit nooo droga lagodnej perswazji ;p;p Syla nie wiem o ktorej Renacie mowisz ,ale ja tez sie do tej grupy zaliczam ;p;p;p Quote
NiJaSe Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Psiaki spod stadionu sie przypominaja !!! .... :) Quote
NiJaSe Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 hmm kurde musze cos z tym tytulem watki chyba zrobic .jakos go zmienic ...pomocy ? :roll: Quote
Piromanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 NiJaSe napisał(a):hmm kurde musze cos z tym tytulem watki chyba zrobic .jakos go zmienic ...pomocy ? :roll: Wpisz ile brakuje miesięcznych deklaracji. Quote
Piromanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 sleepingbyday napisał(a):"Ostatnie ofiary stadionu" ;-) Hmm... Oby to były ostatnie.. ;-) Quote
Syla Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Witam.Ktoś użył tutaj Twojego imienia NiJaSe, stąd je znam.Drugi anioł to Renata5.Przelew poszedł.Pozdrawiam serdecznie w ten, u mnie, zimny i deszczowy dzień. Quote
NiJaSe Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Syla napisał(a):Witam.Ktoś użył tutaj Twojego imienia NiJaSe, stąd je znam.Drugi anioł to Renata5.Przelew poszedł.Pozdrawiam serdecznie w ten, u mnie, zimny i deszczowy dzień. hahah no ladnie wszystko wypaplaja :evil_lol: musze sie skupic i ten tytul opracowac :p , tak zeby bylo dramatycznie o deklaracjach tyz Quote
dota&koka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jestem i ja. dam dychę chłopakowi,ale dopiero od maja Quote
kaasik91 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Sorki za upierdliwość ale nie uzyskałam potwierdzenia/zaprzeczenia, tak więc: kaasik91 napisał(a): Czyli jak rozumiem weekend nieaktualny? :roll: Quote
hesia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Czy Kumpla mozna juz oglaszac, czy trzeba najpierw troche doprowadzic go do odpowiedniego stanu? Jesli mozna juz, to moge wykupic mu zestaw 25 ogloszen wraz z napisaniem tekstu. Potrzebne bylyby tylko aktualne zdjecia i troche danych + kontakt. Quote
Atomowka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Moim skromnym zdaniem można, już go zacząć ogłaszać, doskonale przecież wszyscy wiemy, że szukanie domku czasami zajmuje sporo czasu, więc nie ma chyba na co czekać Quote
hesia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Jesli mozna, to czy poza zdjeciami zimowymi sa, lub ewentualnie moga byc jakies juz wiosenne? Macie jakies dodatkowe dane do tych z pierwszej strony? Na kogo podac kontakt, email, telefon? Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Własnie przeczytałam, że zadeklarowałam 5zł. Bo zapomniałam. Prześlę pod koniec kwietnia, tylko poproszę o konto i przypomnienie jakby co. Ile mu jeszcze brakuje? Quote
NiJaSe Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 hesla ustale z Mru jak Kumpel zostanie juz zabrany z parkingu ( prawdopodobnie dzisiaj ) , co do pozostalych psow to narazie trzeba pomyslec jak je zabrac .... narazie mamy lekko patowa sytuacje Quote
Recommended Posts